Nokia 6.2

‌‌

Nokia 6.2

HDR-tasoinen PureDisplay-näyttö

Android™, joka vain paranee ajan myötä

PureDisplay-näyttö

Hehkuvia värejä ja selkeyttä

Uppoudu videoiden vietäväksi PureDisplay-näytöllä, jollaisen löydät vain Nokian älypuhelimista. Kaikki videot muunnetaan reaaliaikaisesti HDR-kuvaksi, mikä tarkoittaa eloisampia värejä ja tarkempaa kuvaa. Vaikuttava 6,3 tuuman Full HD+ -näyttö takaa, että joka hetki on nautinto silmille.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Ohjelmisto

Android™ 10 nyt ladattavissa

Helpot yksityisyysasetukset, vastausten nopeampi kirjoittaminen ja monia yleisiä parannuksia, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä luonnollisempaa – Android 10:een kuuluu joukko uusia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään Nokia-älypuhelintasi entistä tehokkaammin.

  • Tumma teema
  • Älykkäät vastaukset

Akku

Virtaa päiväkausiksi

Oletko kyllästynyt päivittäiseen akun tyhjenemiseen? Nokia 6.2 poistaa akkustressin. Nyt voit unohtaa lataamisen jopa kahdeksi päiväksi1, kiitos tehokkaan Qualcomm® Snapdragon™ 636 -suorittimen ja 3 500 mAh:n akun2. Lisäksi tekoälyn avustama mukautuva akku suuntaa tehon niihin sovelluksiin, joita käytät eniten.

Muotoilu

Huolella valmistettu

Suomalaisesta muotoilusta ammentava Nokia 6.2 yhdistää käsityötaidon ja laadukkaat materiaalit täydellisen tasapainoisesti. Pienimmätkin yksityiskohdat on huolella hiottu, ja lopputuloksena on ajaton muotoilu, joka on sekä tyylikästä että kestävää.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Counterpoint-tutkimus

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisen ansiosta puhelimemme sijoittuivat ensimmäiselle sijalle ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Google Assistant

Apuri mukana kaikkialla

Google Assistant -painike3 mahdollistaa nopean elämänrytmin. Hanki vastauksia kysymyksiisi, tarkista aikataulusi tai himmennä valaistusta – Assistant oppii tekemään tehtävänsä paremmin käytön myötä, jotta sinä voisit keskittyä elämään täysillä.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Google Assistant valmiina toimeen myös lepotilassa

Vapauta kädet muuhun

Google Assistantin lepotilanäytöltä näet nopeasti päivän sään ja tehtävät sekä ohjaat musiikkia ja kodin älylaitteita. Voit myös tehdä puhelimestasi digitaalisen valokuvakehyksen latauksen ajaksi.

Google One

Google One auttaa hyödyntämään Googlea tehokkaammin

Kun hankit Nokia 6.2:n, saat kaupan päälle kolmen kuukauden 100 Gt:n Google One -kokeilujakson (arvo 1,99 €/kk).4 Google One -jäsenenä saat 100 Gt:n edestä tallennustilaa Google Drivelle, Gmailille ja Google Kuvat -palvelulle, puhelimen automaattisen varmuuskopioinnin sekä tukea Googlen asiantuntijoilta yhdessä perhetilauksessa.

Ominaisuudet

Nokia 6.2

Päivitä näkymäsi Nokia 6.2:lla. PureDisplay tuo videot silmiesi eteen HDR-laatuisina. Kolmoiskamera ja edistynyt tekoälyn tehostama kuvantaminen päästävät luovuuden valloilleen. Kaiken taustalla on sutjakka Android 9 Pie -käyttöjärjestelmä, joka vain paranee iän myötä.

Näyttö

Näyttö

6,3 tuuman Full HD+ PureDisplay -näyttö. Reaaliaikainen HDR-muuntaminen.

Kamerat

Kamerat

Kolmoiskamera tekoälyn tehostamalla kuvantamisella. Muokkaa kuviasi boke-efekteillä.

Akku

Akku

Energiaa säästävä Qualcomm® Snapdragon™ 636 -suoritin. Akun kesto jopa kaksi päivää.¹

Muotoilu

Muotoilu

Metallin ja Corning® Gorilla® Glass -lasin yhdistelmä on sekä kevyt että kestävä.

Täydet tekniset tiedot

Nokia 6.2

Nyt saatavilla

219,00€

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

icon-007-disclaimer © 1962 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. icon-007-disclaimer is a trademark of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Google, Android ja muut niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

4Ehtoja sovelletaan.

5Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.

6Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo tai Android 9 Pie, sen voi päivittää Android 10 -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.

(