Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay 4G

Nokia 6300 4G feature phone

Siirry pääsisältöön

Nauti sosiaalisuudesta

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G on varsinainen keskustelunavaaja. Pidä yhteyttä läheisiisi WhatsAppissa ja Facebookissa. Seuraa lempiohjelmiasi YouTubessa ja löydä perille Google Mapsin avulla¹. Tämä kaikki onnistuu sujuvasti nopean 4G:n ansiosta. Puhelimen kestävä runko on täynnä vakuuttavaa tehoa, joten keskustelut eivät pääse katkeamaan.

Täydet tekniset tiedot

Some-sovellukset

Keskustele vaivattomasti WhatsAppissa ja Facebookissa.

YouTube

Katso YouTubesta aina juuri sitä, mitä haluat.

4G ja Wi-Fi-tukiasema

Nauti 4G:n helppoudesta ja jaa yhteys muillekin Wi-Fi-tukiasematoiminnolla.

Qualcomm® Snapdragon™ 210²

For smooth and optimized performance.

Yhteydet

Vahvempia yhteyksiä

Pysy yhteydessä kaikkein tärkeimpään, olipa kyseessä sitten ihana rantapäivä perheen kesken tai valokuva, joka vie takaisin kyseisiin muistoihin.

Qualcomm® 210 ja kestävyyttä²

Ikuista kestäviä muistoja

Nokia 6300 4G on suunniteltu pysymään mukana tahdissasi. Vauhdin takaavat Qualcomm® Snapdragon™ 210² ‑suoritin ja kestävä ulkokuori.

Some-sovellukset

Iloa kaikille

Yhteydet ovat Nokia 6300 4G:n ytimessä. Pidä kavereihin yhteyttä WhatsAppilla ja Facebookissa. Sovelluskaupasta löydät lisäksi muitakin vaihtoehtoja.

YouTube

Viihdettä käden ulottuvilla

Viihdettä hiljaisempiin hetkiin. Kuuntele lempimusiikkiasi ja katso tuoreita ohjelmia YouTubessa. Striimaaminen sujuu sutjakasti nopean 4G:n ansiosta.

4G ja Wi-Fi-tukiasema

Yhteyksien luoja

4G helpottaa monia asioita aina puheluista ohjelmien katseluun. Wi-Fi-tukiasematoiminnon ansiosta saat kaverisikin verkkoon.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

Google, YouTube ja Google Maps ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

¹ Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

² Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.