Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Relax YouTube 4G 4G Google Assistant Arrow right
Perinteiset puhelimet
Nokia 6300 4G

Pidä yhteyttä ja käytä somea 4G:llä.

59,00 €
Väri
Vaihtoehdot
512 MB RAM-muistia , 4 GB Sisäinen tallennustila , Dual SIM
Valmiina lähetettäväksi varastolta

Tämä tuote voidaan toimittaa 48 tunnissa, jos ostat sen arkipäivänä.

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G on varsinainen keskustelunavaaja. Pidä yhteyttä läheisiisi WhatsAppissa ja Facebookissa. Seuraa lempiohjelmiasi YouTubessa ja löydä perille Google Mapsin avulla. Tämä kaikki onnistuu sujuvasti nopean 4G:n ansiosta. Lisäksi saat vastauksia ja tietoa Google Assistantilta, joka auttaa myös ottamaan yhteyttä kavereihisi. Puhelimen kestävä runko on täynnä vakuuttavaa tehoa, joten keskustelut eivät pääse katkeamaan.

Täydet tekniset tiedot

Some-sovellukset

Keskustele vaivattomasti WhatsAppissa ja Facebookissa.

YouTube

Katso YouTubesta aina juuri sitä, mitä haluat.

4G ja Wi-Fi-tukiasema

Nauti 4G:n helppoudesta ja jaa yhteys muillekin Wi-Fi-tukiasematoiminnolla.

Google Assistant

Soita kavereille ja laadi suunnitelmia – Google Assistant tekee siitä helppoa.

Nauti sosiaalisuudesta

Katso nyt

Yhteydet

Vahvempia yhteyksiä

Pysy yhteydessä kaikkein tärkeimpään, olipa kyseessä sitten ihana rantapäivä perheen kesken tai valokuva, joka vie takaisin kyseisiin muistoihin.

Qualcomm® 210 ja kestävyyttä

Ikuista kestäviä muistoja

Nokia 6300 4G on suunniteltu pysymään mukana tahdissasi. Vauhdin takaavat Qualcomm® Snapdragon™ 210 ‑suoritin ja kestävä ulkokuori.

Some-sovellukset

Iloa kaikille

Yhteydet ovat Nokia 6300 4G:n ytimessä. Pidä kavereihin yhteyttä WhatsAppilla ja Facebookissa. Sovelluskaupasta löydät lisäksi muitakin vaihtoehtoja.

YouTube

Viihdettä käden ulottuvilla

Viihdettä hiljaisempiin hetkiin. Kuuntele lempimusiikkiasi ja katso tuoreita ohjelmia YouTubessa. Striimaaminen sujuu sutjakasti nopean 4G:n ansiosta.

4G ja Wi-Fi-tukiasema

Yhteyksien luoja

4G helpottaa monia asioita aina puheluista ohjelmien katseluun. Wi-Fi-tukiasematoiminnon ansiosta saat kaverisikin verkkoon.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

*Jos tilaat viikonloppuna, pyhäpäivänä tai viikon viimeisenä arkipäivänä klo 13 jälkeen, tilaus lähetetään seuraavana arkipäivänä. Kun tilaat vähintään 140 eurolla saat toimituksen maksutta. Huomaa, että Covid-19:n tilanteesta johtuu viivästyksiä, mutta suurin osa tilauksista lähetetään ajoissa.

Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Google, YouTube ja Google Maps ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Google Assistant ei ole saatavilla tietyillä kielillä ja tietyissä maissa. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.