Nokia 7 Plus

‌‌

Nokia 7 Plus

Vain paranee ajan myötä

Rekisteröidy

Näyttö

Näe enemmän

Näyttöelämys
Näyttöelämys
Näyttöelämys

Muotoilu

Tyylikäs ja kestävä

Laitteisto

2 päivää kestävä akku¹

Tutustu akkuun
Tutustu akkuun
Tutustu akkuun

Laitteisto

2 päivää kestävä akku¹

Nokia 7 Plus kätkee sisäänsä Qualcomm® Snapdragon™ 660 -mobiilialustan, jonka teho ei jätä toivomisen varaa. Android 9 Pien tarjoaman mukautuva akku -toiminnon ansiosta suuri 3 800 mAh:n2 akku kestää yhdellä latauksella jopa kaksi päivää1.

Ohjelmisto

Android™ 10 nyt ladattavissa

Helpot yksityisyysasetukset, vastausten nopeampi kirjoittaminen ja monia yleisiä parannuksia, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä luonnollisempaa – Android 10:een kuuluu joukko uusia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään Nokia-älypuhelintasi entistä tehokkaammin.

  • Tumma teema
  • Älykkäät vastaukset

Counterpoint-tutkimus

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisen ansiosta puhelimemme sijoittuivat ensimmäiselle sijalle ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Äänet

Kristallinkirkkaat äänet

Kolme korkealaatuista mikrofonia ovat valmiina tallentamaan jokaisen äänivivahteen paikasta ja melutasosta riippumatta.

Olennaiset lisävarusteet

Nokia 7 Plus

Tiedot

Rekisteröidy
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Google, Android, Android One ja muut tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Oreo on Mondelēz International, Inc. -konsernin tavaramerkki. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Kahden päivän akkutestin tulokset perustuvat HMD Globalin testaukseen todellisessa käytössä. Testin aikana käytettiin viiden tunnin ajan päivässä laitetta, jossa oli uusi akku. Käyttö sisälsi pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluja, tekstiviestien lähettämistä, selaamista ja sovellusten (kuten yhteisöpalvelujen, uutisten, navigoinnin ja musiikkisoittimen) käyttöä. Testi suoritettiin laitteen normaaliasetuksilla valaistuissa sisätiloissa. Laite jätettiin yön ajaksi valmiustilaan.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja. Akun kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

4Nokia 7 Plusin kahden SIM-kortin mallissa on yhdistelmäkorttipaikka, jossa voit käyttää SIM-kortin lisäksi joko toista SIM-korttia tai MicroSD-korttia.

5Google Kuvat tarjoaa rajoittamattoman, korkealuokkaisen valokuvien säilytyksen. Se tarvitsee Google-tilin ja internetyhteyden toimiakseen.

6Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo tai Android 9 Pie, sen voi päivittää Android 10 -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.

(