‌‌

Nokia 7 Plus

Vain paranee ajan myötä

Osta nyt

Näyttö

Näe enemmän

Näyttöelämys
Näyttöelämys
Näyttöelämys

Kamera

Täyden potentiaalin kamera

Vaihda kuvasuhdetta ja kuvaustoimintoja ja säädä eri kameratilojen asetuksia lisäämällä esimerkiksi boke-sumennuksen tai kauneustilan voimakkuutta. Kamerasovellukseen saumattomasti integroitujen Google Lensin™ ja Motion Photosin ansiosta ympäröivän maailman tarkkailu ja ikuistaminen uusilla ja luovilla tavoilla on helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Tutustu kameraan
Tutustu kameraan
Tutustu kameraan

Muotoilu

Tyylikäs ja kestävä

Laitteisto

2 päivää kestävä akku¹

Tutustu akkuun
Tutustu akkuun
Tutustu akkuun

Laitteisto

2 päivää kestävä akku¹

2 päivää kestävä akku¹

Nokia 7 Plus kätkee sisäänsä Qualcomm® Snapdragon™ 660 -mobiilialustan, jonka teho ei jätä toivomisen varaa. Android 9 Pien tarjoaman mukautuva akku -toiminnon ansiosta suuri 3 800 mAh:n2 akku kestää yhdellä latauksella jopa kaksi päivää1.

Android™ 9 Pie

Android 9 Pie säästää aikaa ja akkua

Android 9 Pie auttaa sinua saamaan Nokia 7 Plus -älypuhelimestasi enemmän irti valjastamalla käyttöösi tekoälyn voiman. Tekoäly mukauttaa puhelimesi omiin tarpeisiisi. Ajan myötä se oppii tuntemaan mieltymyksesi entistä tarkemmin, ja käyttö sujuu kuin tanssi.

Android One

Android™ parhaimmillaan

Android One on valikoima puhelimia, jotka täyttävät Googlen asettamat korkeat ohjelmistovaatimukset. Koska Nokia 7 Plus on Android One -laite, siinä ei ole tarpeettomia sovelluksia, akkua kuluttavia, piilossa olevia prosesseja tai turhia ulkoasun tai käyttöliittymän muokkauksia. Saat puhtaan ja jatkuvasti turvallisen Android 9 Pien, johon kuuluvat Google-palveluiden tarjoamat viimeisimmät päivitykset. Apunasi on myös henkilökohtainen Google Assistant.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

logo-gsmarena

Äänet

Kristallinkirkkaat äänet

Kolme korkealaatuista mikrofonia ovat valmiina tallentamaan jokaisen äänivivahteen paikasta ja melutasosta riippumatta.

Olennaiset lisävarusteet

Nokia 7 Plus

Tiedot

399 €

Hinta voi olla eri, jos ostat laitteen toiselta jälleenmyyjältä, ja se voi vaihdella muistin koon, värin ja muiden muuttujien mukaan.

Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Google, Android, Android One ja muut tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Oreo on Mondelēz International, Inc. -konsernin tavaramerkki. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Kahden päivän akkutestin tulokset perustuvat HMD Globalin testaukseen todellisessa käytössä. Testin aikana käytettiin viiden tunnin ajan päivässä laitetta, jossa oli uusi akku. Käyttö sisälsi pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluja, tekstiviestien lähettämistä, selaamista ja sovellusten (kuten yhteisöpalvelujen, uutisten, navigoinnin ja musiikkisoittimen) käyttöä. Testi suoritettiin laitteen normaaliasetuksilla valaistuissa sisätiloissa. Laite jätettiin yön ajaksi valmiustilaan.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja. Akun kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

4Nokia 7 Plusin kahden SIM-kortin mallissa on yhdistelmäkorttipaikka, jossa voit käyttää SIM-kortin lisäksi joko toista SIM-korttia tai MicroSD-korttia.

5Google Kuvat tarjoaa rajoittamattoman, korkealuokkaisen valokuvien säilytyksen. Se tarvitsee Google-tilin ja internetyhteyden toimiakseen.

6Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo, sen voi päivittää Android 9 Pie -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.