‌‌

Nokia 7 Plus

Vain paranee ajan myötä

Katso video
Android™ 9 Pie

Android 9 Pie säästää aikaa ja akkua

Android 9 Pie auttaa sinua saamaan Nokia 7 Plus -älypuhelimestasi enemmän irti valjastamalla käyttöösi tekoälyn voiman. Tekoäly mukauttaa puhelimesi omiin tarpeisiisi. Ajan myötä se oppii tuntemaan mieltymyksesi entistä tarkemmin, ja käyttö sujuu kuin tanssi.

Lue lisätietoja Android 9 Pie -käyttöjärjestelmästä

Mukautuva akku

Eleisiin perustuva intuitiivinen käyttöliittymä

Näyttö

Näe enemmän

Kuuden tuuman Full HD+ -näytöltä pääset nauttimaan suuremmasta katselukokemuksesta 18:9:n kuvasuhteella. Voit myös katsoa videoita samalla kuin chattaat jakamalla näytön kahteen yhtä suureen ikkunaan.

bird.jpg

18:9

-kuvasuhde

6 tuuman

Full HD+ -näyttö

bird.jpg

ZEISS-optiikka – yksinoikeudella Nokia-puhelimissa

zeis.jpg
nokia_130-icon_camera.svg

Cameras

Täyden potentiaalin kamera

Vaihda kuvasuhdetta ja kuvaustoimintoja ja säädä eri kameratilojen asetuksia lisäämällä esimerkiksi boke-sumennuksen tai kauneustilan voimakkuutta. Kamerasovellukseen saumattomasti integroitujen Google Lensin™ ja Motion Photosin ansiosta ympäröivän maailman tarkkailu ja ikuistaminen uusilla ja luovilla tavoilla on helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Apeture_icon.svg

Ennennäkemättömiä kuvia

ZEISS-optiikalla ja kaksinkertaisella optisella zoomilla varustetut 12 ja 13 megapikselin sensorit ottavat eloisia valokuvia kirkkailla väreillä. ZEISS-optiikkaa löytyy myös 16 megapikselin etukamerasta. Se suoriutuu erinomaisesti hämärässäkin, joten sillä otat upeita selfieitä vuorokaudenajasta riippumatta.

Muotoilu ja ulkoasu

Tyylikäs ja kestävä

Yhdestä alumiinikappaleesta valmistettu Nokia 7 Plus on valmis vastaamaan kaikkiin elämän haasteisiin tyylillä. Sen hienostuneissa muodoissa ja keraamiselta tuntuvassa pinnassa yhdistyvät kaksi erinomaista ominaisuutta: hyvä tuntuma ja tyylikäs ulkoasu.

phone_1.jpg

Keraamiselta tuntuva pinta

phone_2.jpg

Timanttihiotut

2,75 mm:n reunat

Yksiosainen

6000-sarjan

alumiinirunko

Android One

Parhaat Android™-uutuudet ja Googlen viimeisimmät innovaatiot

Nokia 7 Plus tuo Android One -elämyksen Nokia-älypuhelimiin. Se tarkoittaa, ettet joudu sietämään tarpeettomia sovelluksia, akkua kuluttavia, piilossa olevia prosesseja tai ulkoasun tai käyttöliittymän muuttumista. Saat puhtaan Android 9 Pien, joka pysyy turvallisena Google-palveluiden tarjoamien viimeisimpien päivitysten ansiosta. Apunasi on myös henkilökohtainen Google Assistant.

Lue lisätietoja
hardware_mobile.jpg
Laitteisto

2 päivää kestävä akku¹

Nokia 7 Plus kätkee sisäänsä Qualcomm® Snapdragon™ 660 -mobiilialustan, jonka teho ei jätä toivomisen varaa. Android 9 Pien tarjoaman mukautuva akku -toiminnon ansiosta suuri 3 800 mAh:n2 akku kestää yhdellä latauksella jopa kaksi päivää1.

Android 9 Pie mukautuva akku

3800 mAh2

akku

Ääni

Kristallinkirkkaat äänet

Kolme korkealaatuista mikrofonia ovat valmiina tallentamaan jokaisen äänivivahteen paikasta ja desibeleistä riippumatta. Android 9 Pie -päivityksen myötä voit yhdistää puhelimeesi jopa viisi Bluetooth®-laitetta yhtä aikaa, jolloin vaihto musiikin langattomasta kuuntelusta puheluihin käy vaivattomasti.

Juha Kokkonen, io-tech

"Kyseessä on varteenotettava vaihtoehto kalliimmille high-end-puhelimille ja palkitsemmekin Nokia 7 Plussan toimituksen valinta –kunniamaininnalla."

arrowarrow
Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

arrowarrow
Markus Lehtiniitty, Mobiili.fi

"Jos nyt pitäisi astella puhelinkauppaan ja ostaa mahdollisimman paljon vastinetta rahalle tarjoava puhelin, olisi Nokia 7 Plus yksi erinomainen vaihtoehto."

arrowarrow
Juha Kokkonen, io-tech

"Kyseessä on varteenotettava vaihtoehto kalliimmille high-end-puhelimille ja palkitsemmekin Nokia 7 Plussan toimituksen valinta –kunniamaininnalla."

arrowarrow
Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

arrowarrow
Markus Lehtiniitty, Mobiili.fi

"Jos nyt pitäisi astella puhelinkauppaan ja ostaa mahdollisimman paljon vastinetta rahalle tarjoava puhelin, olisi Nokia 7 Plus yksi erinomainen vaihtoehto."

arrowarrow
Juha Kokkonen, io-tech

"Kyseessä on varteenotettava vaihtoehto kalliimmille high-end-puhelimille ja palkitsemmekin Nokia 7 Plussan toimituksen valinta –kunniamaininnalla."

arrowarrow

Täydet tekniset tiedot

Muotoilu ja ulkoasu

 • Värit musta ja kupari, valkoinen ja kupari

 • Koko (ilman kameraa) 158,38 x 75,64 x 7,99 mm

 • Koko (kameran kanssa) 158,38 x 75,64 x 9,55 mm

Verkko ja yhteydet

 • Verkon nopeus LTE 6, 2CA, 300 megabittiä sekunnissa (lataus) / 50 megabittiä sekunnissa (lähetys)

 • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac

 • Bluetooth® 5.0

 • GPS/AGPS+GLONASS+BDS, NFC

Suorituskyky

 • Käyttöjärjestelmä Android 9 Pie

 • RAM 4 Gt LPDDR4

 • Suoritin Qualcomm® Snapdragon™ 660

Tallennustila

 • Sisäinen muisti 64 Gt3 eMMC 5.1

 • MicroSD-korttipaikka tuki jopa 256 Gt:n korteille4

Ääni

 • Liitäntä 3,5 mm:n kuulokeliitäntä

 • Kaiuttimet Yksi kaiutin ja älyvahvistin

 • Mikrofonit Kolme Nokia OZO Audiolla varustettua mikrofonia

Näyttö

 • Koko ja tyyppi 6 tuuman IPS LCD Full HD+ -näyttö

 • Tarkkuus (2160 x 1080, 18:9), kontrastisuhde 1500:1

 • Materiaali Corning® Gorilla® Glass 3, laminoitu ja polarisoitu

Kamera

 • Ensisijainen kamera 12 megapikseliä, 1,4 um, f/1.75 2PD, ZEISS-optiikka; 13 megapikseliä, 1,0 um, f/2.6, ZEISS-optiikka, kaksisävysalama

 • Etukamera 16 megapikseliä, ZEISS-optiikka

Liitettävyys

 • Johdon tyyppi USB tyyppi C (USB 2.0)

 • Tunnistimet valoisuustunnistin, etäisyystunnistin, kiihtyvyystunnistin, E-kompassi, gyroskooppi, sormenjälkilukija, Hall-anturi

Akku

 • Akkutyyppi sisäinen 3800 mAh:n akku2

Sulje tekniset tiedot

Myyntipakkauksen sisältö

Nokia7plus_ROW_hardware-phone.png

Nokia 7 Plus

Värit

399 €

Osta jälleenmyyjältä:

Google, Android, Android One ja muut tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Oreo on Mondelēz International, Inc. -konsernin tavaramerkki. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Kahden päivän akkutestin tulokset perustuvat HMD Globalin testaukseen todellisessa käytössä. Testin aikana käytettiin viiden tunnin ajan päivässä laitetta, jossa oli uusi akku. Käyttö sisälsi pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluja, tekstiviestien lähettämistä, selaamista ja sovellusten (kuten yhteisöpalvelujen, uutisten, navigoinnin ja musiikkisoittimen) käyttöä. Testi suoritettiin laitteen normaaliasetuksilla valaistuissa sisätiloissa. Laite jätettiin yön ajaksi valmiustilaan.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja. Akun kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

4Nokia 7 Plusin kahden SIM-kortin mallissa on yhdistelmäkorttipaikka, jossa voit käyttää SIM-kortin lisäksi joko toista SIM-korttia tai MicroSD-korttia.

5Google Kuvat tarjoaa rajoittamattoman, korkealuokkaisen valokuvien säilytyksen. Se tarvitsee Google-tilin ja internetyhteyden toimiakseen.