‌‌

Nokia 8.1

Uskalla odottaa enemmän

Rekisteröidy

Kamera

Upeita selfieitä kellonajasta riippumatta

Lue lisää

Lyömätön katseluelämys

Mukautuva 6,18 tuuman Full HD+ PureDisplay -näyttö pitää värit terävinä ja sisällön näkyvissä myös kirkkaassa auringonpaisteessa. HDR10-tuen, 96 %:n väriavaruuden ja 1:1500-kontrastisuhteen ansiosta videot ovat kirkkaampia ja terävämpiä ja niiden värit syvempiä. Android 9 Pie oppii lisäksi, millaisista kirkkaussäädöistä pidät, ja mukauttaa asetuksia automaattisesti.

  • 6,18’’ Full HD+ -näyttö
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Muotoilu

Muotoilun taidonnäyte

Laitteisto

Virtaa päiviksi

Tehokas ja tekoälystä lisäpotkua saava Qualcomm™ Snapdragon® 710 -suoritin tuo tarvitsemaasi nopeutta, ja Android 9 Pien Mukautuva virta -ominaisuuden ansiosta akun kesto on jopa kaksi päivää1.

  • Android 9 Pien mukautuva akku
  • 18 W nopea lataus

Android™ 9 Pie

Android 9 Pie säästää aikaa ja akkua

Android 9 Pie auttaa sinua saamaan Nokia 8.1 -älypuhelimestasi enemmän irti valjastamalla käyttöösi tekoälyn voiman. Tekoäly mukauttaa puhelimesi omiin tarpeisiisi. Ajan myötä se oppii tuntemaan mieltymyksesi entistä tarkemmin, ja käyttö sujuu kuin tanssi.

  • Mukautuva akku
  • Eleisiin perustuva intuitiivinen käyttöliittymä

Android One

Android parhaimmillaan

Android One on valikoima puhelimia, jotka täyttävät Googlen asettamat korkeat ohjelmistovaatimukset. Koska Nokia 8.1 on Android One -laite, se sisältää kaiken olennaisen ilman mitään turhuuksia, selkeän ja helppokäyttöisen käyttöjärjestelmän sekä huolella valitun valikoiman valmiiksi asennettuja sovelluksia. Lisäksi Google Kuvat tarjoaa maksutta käyttöösi laadukasta tallennustilaa kuvillesi2. Säännölliset suojauspäivitykset ja kahden vuoden ohjelmistopäivitykset takaavat, että Android One -sarjan Nokia 8.1 on jatkuvasti turvallinen ja että käytössäsi ovat aina Googlen viimeisimmät innovaatiot, kuten Google Assistant -optimointi.

Nokia 8.1

Rekisteröidy
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Google, Android ja muut tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote. USB Type-C™ on USB Implementers Forumin tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

2Maksuton, laadukas tallennustila; vaatii Google-tilin ja internetyhteyden.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

4Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

5Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo tai Android 9 Pie, sen voi päivittää Android 10 -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.