Nokia 8.1

‌‌

Nokia 8.1

Uskalla odottaa enemmän

Lyömätön katseluelämys

Mukautuva 6,18 tuuman Full HD+ PureDisplay -näyttö pitää värit terävinä ja sisällön näkyvissä myös kirkkaassa auringonpaisteessa. HDR10-tuen, 96 %:n väriavaruuden ja 1:1500-kontrastisuhteen ansiosta videot ovat kirkkaampia ja terävämpiä ja niiden värit syvempiä. Android 9 Pie oppii lisäksi, millaisista kirkkaussäädöistä pidät, ja mukauttaa asetuksia automaattisesti.

  • 6,18’’ Full HD+ -näyttö
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

Muotoilu

Muotoilun taidonnäyte

Laitteisto

Virtaa päiviksi

Tehokas ja tekoälystä lisäpotkua saava Qualcomm™ Snapdragon® 710 -suoritin tuo tarvitsemaasi nopeutta, ja Android 9 Pien Mukautuva virta -ominaisuuden ansiosta akun kesto on jopa kaksi päivää1.

  • Android 9 Pien mukautuva akku
  • 18 W nopea lataus

Ohjelmisto

Android™ 10 nyt ladattavissa

Helpot yksityisyysasetukset, vastausten nopeampi kirjoittaminen ja monia yleisiä parannuksia, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä luonnollisempaa – Android 10:een kuuluu joukko uusia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään Nokia-älypuhelintasi entistä tehokkaammin.

  • Tumma teema
  • Älykkäät vastaukset

Android One

Android parhaimmillaan

Android One on valikoima puhelimia, jotka täyttävät Googlen asettamat korkeat ohjelmistovaatimukset. Koska Nokia 8.1 on Android One -laite, se sisältää kaiken olennaisen ilman mitään turhuuksia, selkeän ja helppokäyttöisen käyttöjärjestelmän sekä huolella valitun valikoiman valmiiksi asennettuja sovelluksia. Lisäksi Google Kuvat tarjoaa maksutta käyttöösi laadukasta tallennustilaa kuvillesi2. Säännölliset suojauspäivitykset ja kahden vuoden ohjelmistopäivitykset takaavat, että Android One -sarjan Nokia 8.1 on jatkuvasti turvallinen ja että käytössäsi ovat aina Googlen viimeisimmät innovaatiot, kuten Google Assistant -optimointi.

Counterpoint-tutkimus

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisen ansiosta puhelimemme sijoittuivat ensimmäiselle sijalle ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Ominaisuudet

Nokia 8.1

Tältä puhelimelta voit odottaa enemmän. Ikuista upeita valokuvia 12 ja 13 megapikselin kaksoiskameralla tai 20 megapikselin selfie-kameralla, jotka kaikki on varustettu ZEISS-optiikalla. Kun akkukin kestää kaksi päivää1, on palkittu Nokia 8.1-puhelimesi valmis vastaamaan kaikkiin haasteisiin.

Kamerat

Kamerat

ZEISS-optiikalla varustettu kaksoistakakamera ja 20 megapikselin selfie-kamera.

Näyttö

Näyttö

6,18 tuuman Full HD+ PureDisplay -näyttö HDR10-tuella.

Akku

Akku

Energiaa säästävä Qualcomm® Snapdragon™ 710 -suoritin. Akun kesto jopa kaksi päivää.¹

Luovia ominaisuuksia

Luovia ominaisuuksia

Ikuista muotokuvia studiotyylisellä valaistuksella ja lisää sumennusta Live Bokeh -efektillä.

Täydet tekniset tiedot

Nokia 8.1

Nyt saatavilla

Ota upeita kuvia haastavissakin valaistuksissa, sillä tekoälyn tehostamat kamerat on optimoitu valon tarkkaan tallentamiseen. 6,18 tuuman Full HD+ PureDisplay -näyttö takaa mukaansatempaavan katseluelämyksen niin hämärässä kuin kirkkaassa auringonpaisteessakin, ja videot ovat terävämpiä ja niiden värit kirkkaampia HDR10-tuen ansiosta. Android Pie on puhdas, turvallinen ja ajan tasalla.

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Google, Android ja muut tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote. USB Type-C™ on USB Implementers Forumin tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

2Maksuton, laadukas tallennustila; vaatii Google-tilin ja internetyhteyden.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

4Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

5Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo tai Android 9 Pie, sen voi päivittää Android 10 -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.

(