Nokia 8.3 5G

Nokia 8.3 5G

Luo rajattomasti

ZEISS-tehosteet

Tee videosta kuin videosta eeppinen

Sisäänrakennetuilla ZEISS-elokuvatehosteilla voit kuvata kuin ammattilainen. Anna videoillesi helposti eeppinen ilme anamorfisilla tai sinisillä heijastuksilla. Lopuksi voit jakaa upeat 4K-videosi 5G:llä.1

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

64 megapikselin kamera

Muista pienimmätkin yksityiskohdat

Ota ilmiömäisiä lähikuvia, upeita maisemakuvia, eloisia muotokuvia ja kaikkea siltä väliltä vaikuttavalla nelikameralla. Videot pysyvät toiminnan tuoksinassa vakaina Action Cam -tilan ansiosta.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Action Cam -tila

Verratonta vakautta

Kuvaa sulavia videoita ilman tärähdyksiä Action Cam -tilalla, joka on suunniteltu ikuistamaan parhaat hetket kesken liikkeen. Nyt mikään ei enää vilahda ohitsesi.

Google One

Google One auttaa hyödyntämään Googlea tehokkaammin

Kun hankit Nokia 8.3 5G:n, saat kaupan päälle kuuden kuukauden 100 Gt:n Google One -kokeilujakson (arvo 1,99 $/kk). Google One -jäsenenä saat 100 Gt:n edestä tallennustilaa Google Drivelle, Gmailille ja Google Kuvat -palvelulle, puhelimen automaattisen varmuuskopioinnin sekä tukea Googlen asiantuntijoilta yhdessä perhetilauksessa.

6,81 tuuman näyttö

Parhautta laidasta laitaan

Huku eeppiseen 6,81 tuuman näyttöön, joka sopii yhtä hyvin luovaan työhön kuin pelaamiseenkin. Näyttö on paitsi suuri myös ilmiömäisen terävä uraauurtavan PureDisplay-tekniikan ansiosta.

5G-yhteydet

Verrattomat nopeudet 5G:llä

Nauti pienemmästä viiveestä. Striimaa elokuvia salamannopeasti, jaa videoita hetkessä ja pelaa pelejä ilman häiriöitä maailmanluokan 5G:llä. Lisäksi modulaarinen Qualcomm® Snapdragon ™ 765G -alusta on optimoitu 5G:lle ja maailmanlaajuisiin verkkovierailuihin, joten olet aina valmis tulevaan.

2 päivää kestävä akku²

Aikaa enemmälle

Hauskuus ei koskaan pääse katkeamaan. Virtaa riittää yhdellä latauksella jopa kahdeksi päiväksi, joten puhelin ei rajoita menojasi.

Valmis Android 11:een

Android™ parhaimmillaan. Joka kerta.

Puhdas käyttökokemus pitää sinut aikaasi edellä, eikä sovellusvalikoimassa ole mitään ylimääräistä. Kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset takaavat, että saat puhelimestasi enemmän irti entistä pidempään.

Google Assistant -painike³

Apuri mukana kaikkialla

Erillinen Google Assistant -painike3 tekee lempiassistentin käytöstä entistäkin helpompaa. Se myös oppii ja mukautuu jokaisella käyttökerralla, joten saat elämästä enemmän irti vähemmällä puhelimen käytöllä.

sormenjälkilukija

Avaa hetkessä

Nokia 8.3 5G:ssä virtapainike ja sormenjälkilukija on yhdistetty, jotta puhelimen voi avata sulavasti ja saumattomasti.

Muotoilu

Pohjoismainen muotoilu – väriä myöten

Tarkasti rakennettu. Huolella valmistettu. Nokia 8.3 5G:n juuret ovat puhtaassa pohjoismaisessa muotoilussa aina lasirungosta upeaan väritykseen – Polar Night -väritys on saanut innoituksensa revontulista.

Arvostelu

GQ:n arvio Nokia 8.3 5G:stä

”Eniten siinä vetoaa katseet kiinnittävä suunnittelu, ja huomasimme jatkuvasti uppoutuneemme sen kauniin revontulimaisen takakannen syvyyksiin.”

Arvostelu

TechRadarin arvio Nokia 8.3 5G:stä

”Nokia 8.3 5G on yksi tuoreimmista huippunopean yhteyden tarjoavista laitteista. Lisäksi siinä on joitakin melkoisen vaikuttavia ominaisuuksia keskihintaiselle laitteelle.”

TÜV RHEINLANDIN SERTIFIOIMA

Silmäsi kiittävät

Koska näyttö on erityisen suuri, haluamme huolehtia myös silmistäsi. Siksi Nokia 8.3 5G sai TÜV Rheinlandin vähäisen sinisen valon sertifikaatin. Sen ansiosta silmäsi väsyvät vähemmän, kun katselet kaikkia suosikkisovelluksiasi, pelejäsi ja videoitasi.

Miksi valita Nokia-puhelin?

Ne ovat yksinkertaisesti luotettuja, turvallisia ja rakennettu kestämään.

Nokian puhelimet ovat luotettavuusvertailun kärjessä ohjelmisto- ja tietoturvapäivitysten sekä rakenteiden laadun ansiosta.5 Myönnämme älypuhelimillemme vakiona kahden vuoden takuun, sillä luotamme niiden kestävyyteen. Kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset, jopa kaksi käyttöjärjestelmäpäivitystä ja pitkäkestoiset akut takaavat, että puhelimemme vastaavat aina kaikkiin haasteisiin.

Ominaisuudet

Nokia 8.3 5G

Vie valokuvasi ja videosi vaivattomasti ammattilaistasolle. ZEISS-elokuvatehosteet on kuin luotu tekemään jokaisesta videosta eeppisen, ja PureView-nelikameralla saat ikuistettua hetket, jotka haluat jakaa maailmalle. Uskomattoman nopea 5G avaa uusia mahdollisuuksia kaikessa suoratoistosta pelaamiseen. Lisäksi uusimmat Android-päivitykset pitävät sinut aina askeleen edellä.

PureView-nelikamera ja ZEISS optics

PureView-nelikamera ja ZEISS optics

Ikuista ammattimaisia otoksia vaikuttavalla nelikameralla ja ZEISS-elokuvatehosteilla.

5G-yhteydet

5G-yhteydet

Ole tehossa ja nopeudessa aikaasi edellä tulevaisuuteen valmiilla 5G-älypuhelimella.

Android parhaimmillaan

Android parhaimmillaan

Kahden vuoden Android-päivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset tuovat mielenrauhaa.

Silkkaa suorituskykyä

Silkkaa suorituskykyä

Energiatehokas modulaarinen Qualcomm® Snapdragon™ 765G -alusta poistaa elämästä viiveen.

Täydet tekniset tiedot

Nokia 8.3 5G

Nyt saatavilla

Tallennustila
Värit:

449,00€

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Haluatko jatkaa selaamista?

Etsi juuri sinulle sopiva puhelin

Näytä kaikki puhelimet

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Verkkopalveluntarjoajasi tai matkalla käyttämäsi palveluntarjoaja ei välttämättä tue 5G:tä. Todellinen nopeus riippuu verkosta ja muista tekijöistä.

2HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

3Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

4Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

5Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.

Images are for illustrative purposes only