Nokia 8.3 5G

‌‌

Nokia 8.3 5G

Luo rajattomasti

Rekisteröidy

Kuvaa ZEISS-tehosteilla

Tee videosta kuin videosta eeppinen

Sisäänrakennetuilla ZEISS-elokuvatehosteilla voit kuvata kuin ammattilainen – vaikka et olisikaan. Tee videostasi helposti eeppisen näköinen anamorfisilla tai sinisillä heijastuksilla. Jaa lisäksi upeat 4K-videosi 5G:llä.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

PureView-nelikamera

Kaikki yksityiskohdat tallella

Kamera jolla tallennat kaiken. Ota ilmiömäisiä lähikuvia, eeppisiä erittäin laajoja maisemakuvia, eloisia muotokuvia ja kaikkea siltä väliltä vaikuttavalla PureView-nelikameralla. Uusimmalla tekniikalla ja ZEISS Opticsilla varustettuna olet valmis kaikenlaiseen kuvaamiseen erittäin yksityiskohtaisella 64 megapikselin pääkameralla, hämärään erikoistuneella, erittäin laajan kuvakulman kameralla sekä edistyneillä syvyys- ja makrokameroilla.

5G-yhteydet

Verrattomat nopeudet 5G:llä

Nauti pienemmästä viiveestä. Pelaa Stadia-pelejä häiriöittä, katso elokuvia ja jaa sisältöä 5G:llä. Lisäksi modulaarinen Qualcomm® Snapdragon ™ 765G -alusta on optimoitu 5G:lle, joten olet aina valmis tulevaan.

Sormenjälkilukija virtanapissa

Avaa hetkessä

Nokia 8.3 5G:ssä virtapainike ja sormenjälkilukija on yhdistetty, jotta puhelinta voi käyttää nopeasti ja turvallisesti.

6,81 tuuman näyttö

Parhautta laidasta laitaan

Huku eeppiseen 6,81 tuuman näyttöön, joka sopii yhtä hyvin pelaamiseen, sarjojen ahmintaan ja luovaan työhön. Näyttö on paitsi suuri myös ilmiömäisen terävä uraauurtavan PureDisplay-tekniikan ansiosta.

Muotoilu

Pohjoismainen muotoilu – väriä myöten

Tarkasti rakennettu. Huolella valmistettu. Nokia 8.3 5G:n juuret ovat puhtaassa pohjoismaisessa muotoilussa ja sen Polar Night -väritys on saanut innoituksensa revontulista.

Ominaisuudet

Nokia 8.3 5G

Nosta valokuvasi ja videosi ammattilaistasolle vaivattomasti. ZEISS-elokuvatehosteet on kuin luotu tekemään jokaisesta videosta eeppinen, ja PureView-nelikameralla saat kiinni hetket, jotka haluat jakaa maailmalle. Uskomattoman nopea 5G avaa uusia mahdollisuuksia. Lisäksi uusimmat Android-päivitykset pitävät sinut aina askeleen edellä.

PureView-nelikamera

PureView-nelikamera

Nelikamera ZEISS-elokuvatehosteilla.

5G-yhteydet

5G-yhteydet

Salamannopea, tulevaisuudenkestävä 5G.

Powered by Android 10

Powered by Android 10

Kahden vuoden Android-päivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset.

Powerful

Powerful

Energiatehokas modulaarinen Qualcomm® Snapdragon™ 765G -alusta.

Täydet tekniset tiedot

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia. Verkkopalveluntarjoajasi tai matkalla käyttämäsi palveluntarjoaja ei välttämättä tue 5G:tä.

1Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.