Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Warranty Lock Longevity External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Arrow right Camera 5G 5G Android Processor

Nokia 8.3 5G

Älypuhelimet
Nokia 8.3 5G

Kuvaa ammattilaistason videoita ja jaa niitä nopeasti 5G:llä.

Väri

Tämä tuote voidaan toimittaa 48 tunnissa, jos ostat sen arkipäivänä.

Luotetumpi

Aina turvassa

Rakennettu kestämään

Luo rajattomasti

Katso nyt

Nokia 8.3 5G

Vie valokuvasi ja videosi vaivattomasti ammattilaistasolle. ZEISS-elokuvatehosteet on kuin luotu tekemään jokaisesta videosta eeppisen, ja PureView-nelikameralla saat ikuistettua hetket, jotka haluat jakaa maailmalle. Uskomattoman nopea 5G avaa uusia mahdollisuuksia kaikessa suoratoistosta pelaamiseen. Lisäksi uusimmat Android-päivitykset pitävät sinut aina askeleen edellä.

Täydet tekniset tiedot

PureView-nelikamera ja ZEISS optics

Ikuista ammattimaisia otoksia vaikuttavalla nelikameralla ja ZEISS-elokuvatehosteilla.

5G-yhteydet

Ole tehossa ja nopeudessa aikaasi edellä tulevaisuuteen valmiilla 5G-älypuhelimella.

Android parhaimmillaan

Kahden vuoden Android-päivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset tuovat mielenrauhaa.

Silkkaa suorituskykyä

Energiatehokas modulaarinen Qualcomm® Snapdragon™ 765G -alusta poistaa elämästä viiveen.

ZEISS-tehosteet

Tee videosta kuin videosta eeppinen

Sisäänrakennetuilla ZEISS-elokuvatehosteilla voit kuvata kuin ammattilainen. Anna videoillesi helposti eeppinen ilme anamorfisilla tai sinisillä heijastuksilla. Lopuksi voit jakaa upeat 4K-videosi 5G:llä.1

Värityökalut kuin suoraan elokuvista

Videoita aivan omalla tasollaan

Helppokäyttöiset värinsäätötyökalut saavat kenet tahansa tuntemaan itsensä editointivelhoksi. Kokeile, millaisia luovia ulottuvuuksia saat lisättyä videoihisi kymmenellä eri suodattimella.

Videon hämäräkuvaus

Kamera, joka ei pelkää pimeää

Haluatko kuvata auringonlaskun jälkeen? Se onnistuu! Vaikka olisit tunnelmavalaistussa ravintolassa tai ulkoilmakonsertissa, voit kuvata ja jakaa illan elämykset kirkkaina ja selkeinä suurten 2,8 μm:n superpikselien ansiosta.

OZO-ääni

Kuule jokainen ääni

Löydä videoiden äänimaailman uusi ulottuvuus OZO-äänellä – tallenna koko 360 asteen äänimaisema todenmukaisella tarkkuudella. Tämä äänenlaatu on kuultava itse, että sen uskoo todeksi.

Muotoilu

Pohjoismainen muotoilu – väriä myöten

Tarkasti rakennettu. Huolella valmistettu. Nokia 8.3 5G:n juuret ovat puhtaassa pohjoismaisessa muotoilussa ja sen Polar Night -väritys on saanut innoituksensa revontulista.

TÜV RHEINLANDIN SERTIFIOIMA

Silmäsi kiittävät

Koska näyttö on erityisen suuri, haluamme huolehtia myös silmistäsi. Siksi Nokia 8.3 5G sai TÜV Rheinlandin vähäisen sinisen valon sertifikaatin. Sen ansiosta silmäsi väsyvät vähemmän, kun katselet kaikkia suosikkisovelluksiasi, pelejäsi ja videoitasi.

64 megapikselin kamera

Muista pienimmätkin yksityiskohdat

Ota ilmiömäisiä lähikuvia, upeita maisemakuvia, eloisia muotokuvia ja kaikkea siltä väliltä vaikuttavalla nelikameralla. Videot pysyvät toiminnan tuoksinassa vakaina Action Cam -tilan ansiosta.

Kuvaa sulavia videoita ilman tärähdyksiä Action Cam -tilalla, joka on suunniteltu ikuistamaan parhaat hetket kesken liikkeen. Nyt mikään ei enää vilahda ohitsesi.

Google One

Google One auttaa hyödyntämään Googlea tehokkaammin

Google One -jäsenenä saat 100 Gt:n edestä tallennustilaa Google Drivelle, Gmailille ja Google Kuvat -palvelulle, puhelimen automaattisen varmuuskopioinnin sekä tukea Googlen asiantuntijoilta yhdessä perhetilauksessa.

Lue lisää Google Onesta

6,81 tuuman näyttö

Parhautta laidasta laitaan

Huku eeppiseen 6,81 tuuman näyttöön, joka sopii yhtä hyvin luovaan työhön kuin pelaamiseenkin. Näyttö on paitsi suuri myös ilmiömäisen terävä uraauurtavan PureDisplay-tekniikan ansiosta.

5G-yhteydet

Verrattomat nopeudet 5G:llä

Nauti pienemmästä viiveestä. Striimaa elokuvia salamannopeasti, jaa videoita hetkessä ja pelaa pelejä ilman häiriöitä maailmanluokan 5G:llä. Lisäksi modulaarinen Qualcomm® Snapdragon ™ 765G -alusta on optimoitu 5G:lle ja maailmanlaajuisiin verkkovierailuihin, joten olet aina valmis tulevaan.

Lisätietoja 5G:stä

2 päivää kestävä akku²

Aikaa enemmälle

Hauskuus ei koskaan pääse katkeamaan. Virtaa riittää yhdellä latauksella jopa kahdeksi päiväksi, joten puhelin ei rajoita menojasi.

Valmis Android 11:een

Android™ parhaimmillaan. Joka kerta.

Puhdas käyttökokemus pitää sinut aikaasi edellä, eikä sovellusvalikoimassa ole mitään ylimääräistä. Kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset takaavat, että saat puhelimestasi enemmän irti entistä pidempään.

Google Assistant -painike³

Apuri mukana kaikkialla

Erillinen Google Assistant -painike3 tekee lempiassistentin käytöstä entistäkin helpompaa. Se myös oppii ja mukautuu jokaisella käyttökerralla, joten saat elämästä enemmän irti vähemmällä puhelimen käytöllä.

sormenjälkilukija

Avaa hetkessä

Nokia 8.3 5G:ssä virtapainike ja sormenjälkilukija on yhdistetty, jotta puhelimen voi avata sulavasti ja saumattomasti.

Counterpoint-tutkimus

Luotettavuusvertailun ykkönen jo toista vuotta⁶

”Nokia luotettavuusvertailun kärjessä ohjelmisto- ja suojauspäivitysten sekä rakenteiden laadun ansiosta”

Kolmen vuoden kuukausittaisten suojauspäivitysten ja kahden vuoden Android™-ohjelmistopäivitysten ansiosta Nokia-älypuhelimet ovat jälleen kerran Counterpoint Researchin vuoden 2020 luotettavuusvertailun kärjessä. Olemme myös muita älypuhelinmerkkejä edellä rakenteiden laadussa, sillä laitetestauksemme ylittää alan keskitason. Lue lisää tutkimuksesta.

logo-Counterpoint-black-180px

Lue tutkimus

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

*Jos tilaat viikonloppuna, pyhäpäivänä tai viikon viimeisenä arkipäivänä klo 13 jälkeen, tilaus lähetetään seuraavana arkipäivänä. Kun tilaat vähintään 140 eurolla saat toimituksen maksutta. Huomaa, että Covid-19:n tilanteesta johtuu viivästyksiä, mutta suurin osa tilauksista lähetetään ajoissa.

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Verkkopalveluntarjoajasi tai matkalla käyttämäsi palveluntarjoaja ei välttämättä tue 5G:tä. Todellinen nopeus riippuu verkosta ja muista tekijöistä.

2HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

3Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

4Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

5Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.