Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Durability 4G 4G Battery Keypad Play

Nokia 800 Tough

[skipToMainContent]

Sade, auringonpaiste, lumisade tai räntä: Nokia 800 Tough kestää olosuhteet kuin olosuhteet.

119,00 €
Enlarge Musta Nokia 800 Tough  from Back
Enlarge Musta Nokia 800 Tough  from Front and Back
Enlarge Musta Nokia 800 Tough  from Front
Enlarge Musta Nokia 800 Tough  from Back
Enlarge Musta Nokia 800 Tough  from Front and Back
Väri
Malli
Dual SIM
Valmiina lähetettäväksi varastolta

Ilmainen toimitus 2 päivän kuluessa ja 14 päivän palautusoikeus*

Tämä tuote voidaan toimittaa 48 tunnissa, jos ostat sen arkipäivänä.

Istuta 1 puu tällä laitteella

Säästä rahaa ja tue ympäristöä hankkimalla tämä laite. Lue lisää

Nokia 800 Tough

Raskaaseen työhön suunniteltu Nokia 800 Tough selviää äärimmäisissäkin olosuhteissa¹. Mukana on kestävä akku ja 4G LTE -internetyhteys sekä kaikki olennaiset varusteet, kuten kamera, taskulamppu, erillinen Google Assistant -painike sekä sovellustuki aina Google Mapsista WhatsAppiin.

Täydet tekniset tiedot

Kestävyys

Vedenkestävä ja pölytiivis IP68-luokituksen mukaisesti, putoamissuoja, täyttää MIL-STD-810G-vaatimukset¹.

4G

Facebook ja WhatsApp valmiiksi asennettuina. Toimii myös Wi-Fi-tukiasemana.

Akku

Valmiusaika jopa 43 päivää yhdellä latauksella.

Painikkeet

Kulutusta kestäviä kumipainikkeita on helppo käyttää hanskatkin kädessä.

Varsinainen kovis puhelimeksi

Kestävyys

Kestää vettä, pölyä ja pudotuksia

IP68-luokiteltu Nokia 800 Tough on suunniteltu kestämään vahinkopudotuksia, pölyä, hiekkaa, vettä ja jopa äärilämpötiloja.1 Voit siis viedä sen rauhassa minne vain.

Vedenkestävä

Enemmän kuin roiskeenkestävä

Voit ottaa Nokia 800 Toughin huoletta mukaasi minne tahansa: se on suunniteltu sietämään erittäin kosteita olosuhteita ja kestää jopa 30 minuutin upotuksen 1,5 metrin syvyyteen.

Pölytiivis

Tomu ja pöly ei menoa häiritse

Pölyä? Hiekkaa? Ei haittaa. Nokia 800 Tough on suojattu niiltä, joten voit ottaa puhelimesi rauhassa mukaan kaikkialle, missä työskentelet tai vietät vapaa-aikaa.

Pudotussuoja

Kestää pudotuksen betonille

Nokia 800 Tough on suojattu vahinkopudotuksilta kovimmille pinnoille, kuten betonille, jopa 1,8 metrin1 korkeudesta saakka.

Säänkestävä

Luotu uhmaamaan luonnonvoimia

Nokia 800 Tough täyttää MIL-STD-810G-standardin vaatimukset, mikä tarkoittaa, että se on kehitetty ja testattu sopimaan rankkaan sotilaskäyttöön. Se pysyy näin ollen toimintakykyisenä niin –20 °C:n pakkasessa kuin porottavassa 55 °C:n helteessäkin1.

Tarpeelliset työkalut

Homma haltuun 4G:llä

Suuremmilla painikkeilla, luistamattomalla pinnalla, valmiiksi ladatuilla sovelluksilla ja 4G LTE:llä varustettu Nokia 800 Tough ei koskaan jätä pulaan. Se on täydellinen laite kovaan työhön.

Suuret painikkeet

Suuremmat painikkeet, parempi tuntuma

Kestävien, kumipäällysteisten painikkeiden ansiosta Nokia 800 Toughin tuntuma on selkeä ja vahva. Sitä on helppo käyttää jopa hansikkaat kädessä.

WhatsApp, Facebook ja paljon muuta

Pysy yhteyksissä

Nokia 800 Toughiin on ladattu valmiiksi WhatsApp ja Facebook, joten pysyt aina ajan tasalla perheen ja työpaikan uutisista. Kaipaatko enemmän sovelluksia? Voit ladata niitä alati laajenevasta sovelluskaupasta.

4G LTE

Kitkattomat yhteydet

4G LTE tuo käyttöösi tarvitsemasi nopean internetyhteyden. Lisäksi voit luoda helposti Wi-Fi-tukiaseman ja jakaa verkon muiden lähettyvillä olevien laitteiden kanssa, jolloin myös kannettava tietokoneesi ja tablettisi pysyvät menossa mukana.

Luistamaton kuori

Puhelin joka pysyy otteessa

Luistonestokäsittely ja kumikulmat takaavat, että Nokia 800 Tough pysyy turvallisesti kädessäsi etkä pudota puhelinta kovin helposti.

Akku ja varusteet

Lyömätön akku. Kaikki olennainen.

Salama, kamera, kaiutin ja paljon muuta – kaikki saavat virtansa kestävästä akusta. Nokia 800 Tough on täynnä tarvitsemiasi varusteita. Niiden avulla selviät kaikista päivän (tai yön) haasteista.

Nokia 800 Tough ei jätä pulaan. Sen virta riittää jopa 43 päiväksi valmiustilassa yhdellä latauksella. Akku onkin yksi kestävimmistä akuistamme.

Turvasilmukka

Aina kanssasi

Turvasilmukka on suunniteltu kiinnitettäväksi rannehihnaan tai avainnauhaan, joten voit kiinnittää Nokia 800 Tough -puhelimesi lähes mihin tahansa.

Kamera

Ikuista jokainen seikkailu

Kiinteän kahden megapikselin takakameran ja hämärässä valaistuksessa auttavan LED-salaman ansiosta Nokia 800 Tough ottaa kuvan mistä ja milloin vain.

Taskulamppu

Tulkoon valo

Nokia 800 Toughin tehokas taskulamppu valaisee seikkailun kuin seikkailun.

Nokia 800 Tough

Voittaja: iF DESIGN AWARD 2020

Nokia Nokia 800 Tough voitti hiljattain hannoverilaisen iF International Forum Design GmbH:n jakaman maailmankuulun iF DESIGN AWARD -muotoilupalkinnon.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

Google, Google Maps ja muut niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm on Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Testaus suoritettu laboratorio-olosuhteissa. 3VoLTE HD -puheluiden saatavuus riippuu paikallisista operaattoreista. 4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta. 5FM-radion käyttämiseen tarvitaan yhteensopivat kuulokkeet, jotka saatetaan myydään erikseen. 6Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.