Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay 2.8 4G

Nokia 8000 4G feature phone

Siirry pääsisältöön

Tyylitietoisen valinta

Nokia 8000 4G

Helppokäyttöinen Nokia 8000 4G on myös ilo silmälle – tarkasti muotoillun ja korkealaatuisen lasimaisen kuoren ansiosta puhelin erottuu joukosta. Jalokivistä inspiraatiota ammentavat värit ja kehyksen tyylikäs kromipinnoite nostavat eleganssin uudelle tasolle. Ota kaikki irti 2,8 tuuman näytöstä ja 3D-näppäimistöstä, jonka kaareva ja kestävä muotoilu takaa hyvän käyttömukavuuden. Niiden ansiosta chattailu WhatsAppissa ja Facebookissa, videoiden suoratoisto YouTubessa ja matkojen suunnittelu Google Mapsilla on entistä miellyttävämpää. Tämän lisäksi 4G:llä kaikki sujuu vaivatta. Kestävyyden ja pitkäkestoisen akun ansiosta käytössäsi on vankka ja tyylikäs paketti.

Täydet tekniset tiedot

Muotoilu

Ihastu kiiltävään, jalokivistä inspiraatiota ammentavaan muotoiluun ja mukavan kaarevaan 3D-näppäimistöön.

Näyttö

2,8 tuuman näytön ansiosta voit nauttia sovelluksista ja ohjelmista entistä selkeämpinä.

Olennaiset tiedot

WhatsApp, Facebook ja YouTube ovat kaikki ulottuvillasi – unohtamatta seikkailuja Google Mapsin avulla.

4G ja Wi-Fi-tukiasema

Wi-Fi-tukiasema, nopea tiedonsiirto sekä puhelujen parempi laatu – 4G tekee elämästä helppoa.

Muotoilu

Hienostunutta tyyliä

Ensiluokkaisella lasinkaltaisella kuorella ja jalokivistä inspiraatiota ammentavilla väreillä (kuten opaalinvalkoinen, onyksinmusta, topaasinsininen ja sitriininkeltainen) varustettu Nokia 8000 4G on suunniteltu loistamaan. Kromikehys viimeistelee tyylikkään ulkonäön.

Näytä, kuka olet

Tyylikkyys ei ole mikään ohimenevä trendi vaan varmuutta olla oma itsensä. Oma tyylisi kuvastaa juuri sinun loistoasi – niin sisäistä kuin ulkoistakin. Nokia 8000 4G täydentää omaa hohtoasi täydellisesti.

4G ja Wi-Fi-tukiasema

Kristallinkirkas yhteys

Nopeuta suoratoistoa, chattailua ja selaamista nopealla 4G:llä. Lisäksi voit jakaa internetyhteyden ystävien ja perheen kanssa Wi-Fi-tukiaseman avulla.

2,8 tuuman näyttö ja 3D-näppäimistö

Kaunis sisältä ja ulkoa

Ylellisen 2,8 tuuman näytön ansiosta chatit ja ohjelmat näkyvät entistä selkeämpinä. Lisäksi kestävä 3D-näppäimistö on reunoilta pyöristetty, joten puhelin pysyy mukavasti otteessa.

Upeita sovelluksia

Säihkettä ja kimallusta

Nokia 8000 4G:n kanssa et pitkästy. Pidä yhteyttä ystäviisi WhatsAppissa ja Facebookissa, toista suosikkiohjelmiasi ja ‑kappaleitasi YouTubessa ja suunnittele uusia reittejä Google Mapsissa.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

Google, YouTube ja Google Maps ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.