Nokia 8110 4G

‌‌

Uusi Nokia 8110 4G

Alkuperäisyyttä arvostaville

Muotoilu

Erotu joukosta

Ikonisen mallin paluu. Alkuperäisen mallin mukaisesti myös uudessa Nokia 8110 4G:ssä on kaareva suojus, jota liu'uttamalla voit sekä vastata puheluun että lopettaa puhelun. Puhelimen ainutlaatuinen muoto tuo myös sen käsittelyyn uusia ulottuvuuksia.

Yhteydet

Viesti WhatsAppin välityksellä

Nyt voit ladata WhatsAppin Nokia 8110 4G:hen. Keskustele kavereiden ja perheenjäsenten kanssa ja lähetä heille helposti äänitallenteita, kuvia ja videoita.

Sovellukset

Pidä elämäsi synkassa

Tuo yhteystiedot ja synkronoi kalenteri vaivattomasti Gmailista tai Outlookista. Lisäksi KaiOS-kauppa ja matopeli ovat valmiiksi ladattuna, jottet pääsisi pitkästymään.

Akku

Pitkään kestävä akku

Qualcomm® 205 -mobiilialusta mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn akun kestosta tinkimättä. Valmiusaika yhdellä latauksella on jopa 25 päivää1.

Teknologia

4G:n tarjoamat mahdollisuudet

4G LTE:llä surfaat, chattaat ja striimaat nopeammin. Langattoman Hotspotin ansiosta voit luoda oman Wi-Fi-yhteyden milloin ja missä vain.

Ominaisuudet

Nokia 8110 4G

Nokia 8110 4G:llä voit olla helposti yhteydessä suosikkisovelluksiisi ja -peleihisi entistä nopeammalla 4G LTE:llä, eikä nopeus vähennä monen päivän akun kestoa. Puhelimen 2,4 tuuman näyttö sekä ainutlaatuisen kaareva muotoilu todella erottuvat joukosta.

4G

4G

4G LTE:ssä on etuja ja voimaa.

Muotoilu

Muotoilu

Ainutlaatuinen 2,4 tuuman kaareva näyttö ja polykarbonaattikuori.

Akku

Akku

Monta päivää kestävä akku, aivan kuin alkuperäisessä.

Sovellukset

Sovellukset

Viihdy kaikkien tarvitsemiesi sovellusten ja pelien parissa.

Täydet tekniset tiedot

Uusi Nokia 8110 4G

Nyt saatavilla

Värit:

89,00€

Osta nyt
Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Qualcomm-mobiilialusta on Qualcomm Technologies Inc:n tuote. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Tarjonnassa voi olla eroja. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki kuvat ovat vain kuvitustarkoituksia varten.

1Laite on testattu laboratorio-olosuhteissa ilman taustalla toimivia sovelluksia.

2Esiasennetut ohjelmistot ja sovellukset käyttävät merkittävän määrän muistista.

3Akun uudelleenlatauskertoja on rajallinen määrä, ja akun kapasiteetti heikkenee ajan mittaan. Käyttöiän päättyessä akku on ehkä vaihdettava uuteen.

(