‌‌

Kuvattu ja muokattu kokonaan Nokia 9 PureView'lla

Nokia 9 PureView

Löydä jokainen yksityiskohta

Osta nyt

Kuvattu ja muokattu kokonaan Nokia 9 PureView'lla

Muotoilu ja suorituskyky

Puhdasta laatua

Taiteessa on kyse hiomisesta: siinä poistetaan kaikki tarpeeton, kunnes jäljelle jää vain puhdas mutta väkevä ydin. Tutustu Nokia 9 PureView’n yksityiskohtiin täällä.

Näyttö ja ääni

Nautinto aisteille

Näyttö ja ääni
Nautinto aisteille

Kuviesi ansaitsema katselukokemus: Nokia 9 PureView’ssa on 5,99 tuuman reunoille ulottuva pOLED QHD -näyttö, jonka resoluutio on 2K. PureDisplay-teknologian avulla värit näkyvät luonnollisina ja kuva näkyy paremmin myös auringonvalossa.

  • HDR10-tuen ansiosta voit nauttia uusimmasta sisällöstä yksityiskohtaisempana, paremmalla kontrastilla ja paremmilla väreillä.
  • Kuvaa 4K HDR -videota, jonka tilaääni syventää kokemusta.
  • Qualcomm® aptX™ varmistaa laadukkaan äänentoiston Bluetooth®-kaiuttimista ja -kuulokkeista.

Ohjelmisto: käyttöjärjestelmä

Android™ 9 Pie

Android 9 Piellä varustettu Nokia 9 PureView on täynnä voimaa ja tehoa. Tekoälyä hyödyntävä Android 9 Pie räätälöi sinulle käyttäjäkokemuksen, joka paranee paranemistaan ajan myötä.

  • Mukautuvan akun ansiosta virtaa riittää pidempään.
  • Omiin rutiineihisi perustuvien älykkäiden pikavalintojen ansiosta käyttö sujuu kuin tanssi.
  • Slices-toiminnon avulla suositellut sovellukset ovat vain kosketuksen päässä silloin, kun tarvitset niitä kipeimmin.
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView -puhelimiin saa nyt vuotta pidemmän takuun⁶

- valmistajan rajoitettu takuu suojaa siis puhelimesi yhteensä kolmen vuoden ajan. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.(Saatavilla vain Nokia-puhelinkaupasta ostetuille laitteille).⁶

599 €

Osta nyt

Hinta on tämä, kun ostat laitteen verkosta Nokia-puhelimien kaupasta. Hinta voi olla eri, jos ostat laitteen toiselta jälleenmyyjältä, ja se voi vaihdella muistin koon, värin ja muiden muuttujien mukaan.

Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Adobe Photoshop Lightroom on Adoben rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. aptX on Qualcomm Technologies International, Ltd:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä.

1Kamerajärjestelmä koostuu kahdesta värikennosta, jotka toimivat yhdessä kolmen ultraherkän mustavalkokennon kanssa. Kukin mustavalkokenno pystyy vastaanottamaan noin 2,9 kertaa niin paljon valoa kuin tyypilliset älypuhelinten värikennot. Älypuhelimen kamerakennolla tarkoitetaan yksittäistä värikennoa (12 megapikseliä, 1,25 μm, f/1,8).

2Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

3Maksuton, laadukas tallennustila; vaatii Google-tilin ja internetyhteyden. Ei koske RAW/DNG-muotoisia tiedostoja.

4Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

5Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

6Pidennetyn takuun tarjous pidentää valmistajan rajoitettua takuuta yhdellä vuodella, kun asiakas ostaa Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus Nokian mobiiliverkkokaupasta 19.09.2019–31.12.2019. Asiakkaan on asuttava Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Portugalissa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa tai Tanskassa. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Pidennetyn takuun tarjous pidentää tavallista kahden vuoden valmistajan rajoitettua takuuta yhdellä vuodella. Takuuaika alkaa puhelimen toimituspäivästä. Osallistuakseen asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias ja hyväksyttävä tarjouksen ehdot. Tarjouksen lunastamiseen voidaan vaatia kelvollinen todiste ostosta, esimerkiksi Nokia-verkkokaupan tilausvahvistus, josta ilmenee ehdot täyttävän Nokia-älypuhelimen ostopäivä. Täydet ehdot ovat luettavissa täällä. Henkilötietojasi käytetään HMD Globalin tietosuojakäytännön mukaisesti. HMD:llä on oikeus päättää tarjous milloin tahansa.