Nokia 9 PureView

‌‌

Nokia 9 PureView

Löydä jokainen yksityiskohta

Kuvattu ja muokattu kokonaan Nokia 9 PureView'lla

Muotoilu ja suorituskyky

Puhdasta laatua

Taiteessa on kyse hiomisesta: siinä poistetaan kaikki tarpeeton, kunnes jäljelle jää vain puhdas mutta väkevä ydin. Tutustu Nokia 9 PureView’n yksityiskohtiin täällä.

Näyttö ja ääni

Nautinto aisteille

Näe enemmän
Näe enemmän
Näe enemmän
Näyttö ja ääni
Nautinto aisteille

Kuviesi ansaitsema katselukokemus: Nokia 9 PureView’ssa on 5,99 tuuman reunoille ulottuva pOLED QHD -näyttö, jonka resoluutio on 2K. PureDisplay-teknologian avulla värit näkyvät luonnollisina ja kuva näkyy paremmin myös auringonvalossa.

  • HDR10-tuen ansiosta voit nauttia uusimmasta sisällöstä yksityiskohtaisempana, paremmalla kontrastilla ja paremmilla väreillä.
  • Kuvaa 4K HDR -videota, jonka tilaääni syventää kokemusta.
  • Qualcomm® aptX™ varmistaa laadukkaan äänentoiston Bluetooth®-kaiuttimista ja -kuulokkeista.

Ohjelmisto: käyttöjärjestelmä

Android™ 10 nyt ladattavissa

Helpot yksityisyysasetukset, vastausten nopeampi kirjoittaminen ja monia yleisiä parannuksia, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä luonnollisempaa – Android 10:een kuuluu joukko uusia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään Nokia-älypuhelintasi entistä tehokkaammin.

  • Tumma teema
  • Älykkäät vastaukset
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Voittaja: vuoden 2019 Good Design® -palkinto

Design- ja arkkitehtuurimuseo Chicago Athenaeum on myöntänyt Nokia 9 PureView’lle vuoden 2019 elektroniikan Good Design -palkinnon, joka pohjautuu tuotteen edistyneeseen muotoiluun, luotettavuuteen, innovatiivisiin ominaisuuksiin ja suojattuun Android-käyttökokemukseen.

Katso Good Design -profiili

Counterpoint-tutkimus

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisen ansiosta puhelimemme sijoittuivat ensimmäiselle sijalle ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Nokia 9 PureView

Nyt saatavilla

599,00€

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Adobe Photoshop Lightroom on Adoben rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. aptX on Qualcomm Technologies International, Ltd:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä.

1Kamerajärjestelmä koostuu kahdesta värikennosta, jotka toimivat yhdessä kolmen ultraherkän mustavalkokennon kanssa. Kukin mustavalkokenno pystyy vastaanottamaan noin 2,9 kertaa niin paljon valoa kuin tyypilliset älypuhelinten värikennot. Älypuhelimen kamerakennolla tarkoitetaan yksittäistä värikennoa (12 megapikseliä, 1,25 μm, f/1,8).

2Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

3Maksuton, laadukas tallennustila; vaatii Google-tilin ja internetyhteyden. Ei koske RAW/DNG-muotoisia tiedostoja.

4Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

5Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

6Pidennetyn takuun tarjous pidentää valmistajan rajoitettua takuuta yhdellä vuodella, kun asiakas ostaa Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus Nokian mobiiliverkkokaupasta 19.09.2019–31.12.2019. Asiakkaan on asuttava Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Portugalissa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa tai Tanskassa. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Pidennetyn takuun tarjous pidentää tavallista kahden vuoden valmistajan rajoitettua takuuta yhdellä vuodella. Takuuaika alkaa puhelimen toimituspäivästä. Osallistuakseen asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias ja hyväksyttävä tarjouksen ehdot. Tarjouksen lunastamiseen voidaan vaatia kelvollinen todiste ostosta, esimerkiksi Nokia-verkkokaupan tilausvahvistus, josta ilmenee ehdot täyttävän Nokia-älypuhelimen ostopäivä. Täydet ehdot ovat luettavissa täällä. Henkilötietojasi käytetään HMD Globalin tietosuojakäytännön mukaisesti. HMD:llä on oikeus päättää tarjous milloin tahansa.

7Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo tai Android 9 Pie, sen voi päivittää Android 10 -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.

(