Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle PayError Hexagon Phone with notch Backlit Remote App Bluetooth USB User guide Help

Nokia Streaming Box

Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt

Kaikki, mitä voit odottaa älytelevisiolta – yhdessä pienessä laatikossa

Alennushinta

89,00 €
Suurenna Musta Nokia Streaming Box 8000 suunnasta Etu- ja takapuoli
Suurenna Musta Nokia Streaming Box 8000 suunnasta Etu- ja takapuoli
Suurenna Musta Nokia Streaming Box 8000 suunnasta Etu- ja takapuoli
Suurenna Musta Nokia Streaming Box 8000 suunnasta Etu- ja takapuoli
VäriMusta
Loppu varastosta
Ilmoita minulle

Haluan ilmoituksen, kun Nokia Streaming Box 8000 on saatavilla

Kirjoita alle sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme, kun tuote on saatavilla.

StreamView’n tuottama

StreamView on Nokia-brändin lisenssin haltija televisioille, TV-sovittimille ja digitaalisille radioille.

Tärkeimmät ominaisuudet ja toiminnot

Hanki kaikki, mitä voit odottaa älytelevisiolta – yhdessä pienessä laatikossa. Ota käyttöösi Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+ ja yli 7 000 muuta sovellusta Google Playsta – näin viihde ei varmasti lopu koskaan kesken. Surffaa, pelaa ja katso mukavasti omalla sohvallasi.

Täydet tekniset tiedot

Kuvat heräävät henkiin

Nauti nelinkertaisesta tarkkuudesta Full HD:hen nähden. Suuri dynaaminen alue puolestaan mahdollistaa entistä paremmat värit ja yksityiskohdat.

Äänellä on väliä

Yhdistä Nokia Streaming Box ja Dolby Atmos -yhteensopiva äänentoistojärjestelmä: näin voit nauttia 360 asteen tilaäänistä.

The Android experience

Hanki käyttöösi kaikki tutut älytelevisioiden suosikkitoiminnot suoraan omaan televisioosi sekä tuhansia pelejä ja sovelluksia Google Playsta.

Apua on saatavilla

Etsitpä sitten tiettyä ohjelmaa, sovellusta tai päivän säätä, kysy Googlelta.

Kuva

4K HDR -lähtötarkkuus

Terävämpi, kirkkaampi ja selkeämpi: onpa kyse sitten uutuusleffasta tai suosikkiohjelmastasi, kaikki näyttää entistä todellisemmalta.

4K käyttää neljä kertaa niin paljon pikseleitä kuin Full HD, joten se tarjoaa vieläkin terävämmän kuvan. Suuri dynaaminen alue (HDR) taas tarjoaa kirkkaammat ja realistisemmat värit ja enemmän yksityiskohtia joka kohtauksessa.

Äänet

Uppoudu äänimaailmaan

Eeppinen ääniraita ja musiikki, nokkela dialogi ja erikoistehosteet – uppoudu tarinaan Dolby® Digital Plus -tuen mahdollistaman upean monipuolisen äänimaailman avulla. Yhdistä kotiteatterijärjestelmäsi ja nauti Dolby Atmos -elokuvaäänistä ja 7.1-kanavatuesta.

Android-televisio

Kaikki isolla näytölläsi

Tutustu viihteen maailmaan yksin tai kavereiden kanssa tai perheen kesken.

Suoratoista suosikkisovelluksistasi, toista musiikkia ja pelejä, lähetä toisesta laitteesta ja pyydä apua Google Assistantilta.

Loputonta viihdettä

Lataa suosittuja sovelluksia ja pelejä televisiossasi käytettäväksi. Katso, pelaa ja kuuntele yli 5 000 sovelluksella, joita Google Play tarjoaa.

Sano vain sana

Mikä on paras tapa hakea haluamasi yli puolen miljoonan elokuvan ja TV-ohjelman joukosta? Se on tietysti Google Assistant -painike ja oma äänesi. Paina painiketta ja sano sen elokuvan tai ohjelman nimi, jota haluat katsoa. Samalla tavalla voit myös pyytää mielialaasi vastaavia suosituksia tai hakea sovelluksia ja pelejä Google Playsta.

Google Assistant tarjoaa muitakin etuja: voit pyytää sitä himmentämään valoja kotonasi, kun yhdistät kotisi älylaitteet, tai kysyä kysymyksiä ja saada vastaukset suoraan televisioosi.

Nauti entistä paremmasta kuvanlaadusta

Sisäisen Chromecast-toiminnon ansiosta voit lähettää kuvia, videoita ja musiikkia mobiililaitteista suoraan televisioosi. Näin jakaminen on todella saumatonta.

Pelaaminen

On pelien aika

Täydennä viihde-elämystäsi Bluetooth-yhteydellä, jolla voit yhdistää peliohjaimia, ulkoisia kaiuttimia ja muita Bluetooth-laitteita.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä

Aina hallinnassa

Taustavalaistuksen ansiosta löydät oikean painikkeen helposti, vaikka valot olisi sammutettu. Siirry suoraan YouTubeen ja Netflixiin niiden omilla painikkeilla.

Android-televisiokaukosäädin

Käytä Android-puhelintasi TV:n kaukosäätimenä. Tee äänihaku napauttamalla mikrofonikuvaketta tai kirjoita hakusanat näppäimistöllä.

Bluetooth®

Kun yhdistät yhteensopivat kaiuttimet ja peliohjaimet, voit nauttia musiikista ja peleistä entistä monipuolisemmin.

USB

Yhdistä helposti ulkoinen USB-asema ja katso sille tallennettuja videoita ja kuvia.

Yhdistä ja nauti.

Oletko jumissa? Hanki tukea Nokia Streaming Boxille.

Käyttöopas

Lataa tämän tuotteen käyttöopas PDF-muodossa

Hanki käyttöopas

UKK

StreamView'ssa voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin.

Hanki vastauksia

Ota yhteyttä tukeen

Kaipaatko hieman apua? StreamView'n asiakaspalvelutiimi on valmiina auttamaan.

Ota yhteyttä

HMD Global OY omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

HMD Global on Streamview GmbH:n tarjoaman Nokia Streaming Box 8000:n jakelija. Streamview GmbH on Nokia-brändin lisenssin haltija televisioille, TV-sovittimille ja digitaalisille radioille. Nokia ei ole HMD Globalin ja Streamview GmbH:n tarjoamien Nokia-merkkisten tuotteiden valmistaja, maahantuoja, jakelija eikä jälleenmyyjä.