Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon 5G 5G Display 6.67 inches 6.67 Camera Design Arrow right

Nokia X10

Älypuhelimet
Nokia X10

Muunna liikeideasi visuaaliseen muotoon värityökalujen avulla ja jaa ne 5G¹-yhteydellä.

299,00 €
Väri
Vaihtoehdot
6 GB RAM-muistia , 64 GB Sisäinen tallennustila , Dual SIM
Valmiina lähetettäväksi varastolta

Nokia X10

Yrityksen johtaminen vaatii energiaa, suorituskykyä ja innovaatiota – kaikkia näitä tarjoaa myös Nokia X10. Huippunopea 5G¹ ja Full HD+ -näyttö antavat potkua työhösi. ZEISS-optiikalla varustettu 48 megapikselin nelikamera puolestaan ikuistaa kaikki tärkeimmät hetket. Ammattimaisten värityökalujen avulla voit esitellä ideasi tyylikkäässä muodossa. Saat myös uusimmat Android™ 11 -ominaisuudet sekä jopa kolmen vuoden ohjelmistopäivitykset ja kuukausittaiset suojauspäivitykset, joten voit nauttia uusista ominaisuuksista nyt ja tulevaisuudessa.

Täydet tekniset tiedot

5G-nopeudet

Lataa tiedostot hetkessä nopean ja luotettavan 5G¹-yhteyden kautta.

6,67 tuuman Full HD+ -näyttö

Esittele ideasi selkeästi ison näytön avulla.

48 megapikselin nelikamera

ZEISS-optiikan ansiosta ikuistat asiat sellaisina kuin ne oikeasti näet.

Muokkaus ja värien säätö

Työkalujen avulla muokkaat otoksesi edustaviksi kuviksi, joilla voit esitellä ideoitasi.

Elä täysillä ja rentoudu. 5G-yhteyden kautta.

Katso nyt

Salamannopea 5G

Tee töitä ja rentoudu 5G-nopeudella

5G voi tehostaa liiketoimintaasi, sillä se auttaa tekemään enemmän asioita entistä nopeammin. Esimerkiksi videoneuvottelut, tiedostojen lähetys, isojen esitysten lataus ja yhteyksien luominen tapahtuvat jopa 20 kertaa nopeammin². Ja kun tuottavuus kasvaa, vapaa-aikaakin voi viettää enemmän. Eli pelkkiä hyviä puolia.

Tietoturva

Turvallisuus, joka vain paranee ajan myötä

Saat suojauspäivitykset kuukausittain kolmen vuoden ajan, minkä ansiosta tärkeimmät tiedostosi, videosi, valokuvasi ja tietosi pysyvät varmasti turvassa.

Android™ One

Ohjelmisto, joka vain paranee ajan myötä

Android 11 tuo puhelimeesi monia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden hallita kaikkia eri viestisovelluksissa käymiäsi keskusteluja kätevästi yhdestä paikasta. Näin mikään tärkeä ei mene sinulta ohi, oletpa sitten kuinka kiireinen tahansa. Säännöllisten ohjelmistopäivitysten ansiosta pysyt kilpailijoidesi edellä ja saat uusimmat ominaisuudet käyttöösi vuosien ajan.

6,67 tuuman Full HD+ -näyttö

Uppoudu muuhunkin kuin työhön

Full HD+ -näyttö on täydellinen, kun teet töitä tien päällä, soitat videopuheluita, pidät myyntipuheita tai haluat uppoutua eeppiseen elokuvaan päivän päätteeksi.

48 megapikselin nelikamera

Jaa työsi maailman kanssa

Uusin 48 megapikselin nelikameramme on varustettu ZEISS-optiikalla sekä kattavilla muokkaus- ja värityökaluilla, joten se tarjoaa kaiken tarvittavan laadukkaiden valokuvien ja videoiden luomiseen. 5G¹-yhteyden ansiosta voit jakaa inspiraatiosi muiden kanssa välittömästi. Tässä taide kohtaa tuottavuuden.

Muotoilu

Täydellisen luotettava

Nokia X10 on saatavana kahtena värivaihtoehtona, jotka ovat tuttuja pohjoismaalaisesta maisemasta. Se on hyvännäköinen mutta myös tarpeeksi lujatekoinen kestääkseen arkiset kolhut.

Akku

Pysyy viileänä paineen alla

Edistyksellisen jäähdytysjärjestelmän ansiosta puhelimesi pysyy viileänä, vaikka sinulla olisi tulenpalava kiire. Puhelimen akku kestää jopa kaksi päivää³, joten sen työmoraali on yhtä vahva kuin omasi.

Tuottavuus

Mukana töissä ja viikonlopun riennoissa

Keskittymistila tarjoaa mahdollisuuden häiriöttömään työskentelyyn, ja nukkumaanmenotila auttaa rauhoittumaan. Hyvin nukutun yön jälkeen aamu alkaa aina mainiosti.

Suoritin

Ensiluokkainen suorituskyky

Yksi laitteesi tärkeimmistä ominaisuuksista on hyvä suorituskyky. Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G -mobiilialusta tarjoaa uskomattomia nopeuksia. Voit käyttää useita sovelluksia yhtä aikaa ja seurata vaikkapa uutisia samalla, kun katselet suosikkiohjelmiasi.

E-waste

Vähennämme elektroniikkalaiteromun määrää muuttamalla myyntipakkauksen sisältöä

Puhelinten latureista muodostuu EU:ssa joka vuosi tuhansia tonneja elektroniikkalaiteromua. Koska monilla meistä on jo laturi, tarjoamme sen sijasta kompostoituvan kotelon, mikä auttaa vähentämään elektroniikkalaiteromun määrää ja pidentää puhelimen käyttöikää. Tarvitsetko laturin? Voit edelleen ostaa sellaisen, ja lahjoitamme tuoton ympäristönsuojelun hyväksi.

Lisätietoja

love it, trust it, keep it

Me Suomessa suhtaudumme elämään ja onnellisuuteen yksinkertaisesti: pidä tiukasti kiinni siitä, mitä rakastat ja mihin luotat. Kun sovellamme tätä ajattelutapaa puhelimiemme suunnittelussa, tulokset ovat selkeitä: jokapäiväinen kumppani, johon voit luottaa ja joka kestää rinnallasi. Uusin Nokia-puhelimien mallisto on samaa maata. Innovatiiviset toiminnot, kestävä muotoilu ja rakenne sekä jatkuvat ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset takaavat, että puhelimemme kestävät rinnallasi päivästä toiseen.

ExpressVPN nostaa turvallisuutesi uudelle tasolle

ExpressVPN lisää uuden suojaustason internetyhteyteesi ja suojaa tietosi uteliailta katseilta käytitpä sitten WiFi-yhteyttä tai mobiilidataa. Nyt saat ExpressVPN-suojauksen 30 päiväksi ilmaiseksi valituille Nokia-puhelimille. Et sitoudu mihinkään eikä sinua vaadita lisäämään maksutapaa. Palvelu on käytössäsi alle minuutissa.

Lue lisää
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.

Kaikki mitä haluat kuulla, ja enemmän

Kaikki lempikappaleesi ja -podcastit sekä miljoonia uusia tuttavuuksia. Nokia-älypuhelimissa on nyt valmiiksi asennettuna Spotify, joka on maailman suosituin musiikin ja äänen suoratoistopalvelu. Näin voit kuunnella maailman suosituimpien artistien suosituimpia kappaleita yhdellä klikkauksella. Kuuntele musiikkia ja podcasteja milloin vain Spotifyn kautta.

Lue lisää
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

15G-verkon kattavuus on rajoitettu eikä oma verkkopalveluntarjoajasi välttämättä tue sitä. Todellinen nopeus riippuu verkosta ja muista tekijöistä.

2HMD Globalin sisäisten testien mukaan yhteensopivan puhelimen tiedonsiirtonopeus käytössä olevissa 4G-verkoissa on noin 60 Mbps. Käytössä olevissa 5G-verkoissa Nokia X10 voi saavuttaa jopa 1,2 Gbps:n tiedonsiirtonopeuden.

3HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.