Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

Nokia X20

Siirry pääsisältöön
Tämä tuote ei ole enää ostettavissa Nokia-puhelinten verkkokaupasta. Katso käyttöopas tai muita saatavilla olevia laitteita

Vaihda näkymää

Nokia X20

Puhelin herättää harvemmin mitään lämpimiä tunteita, mutta nyt niin tapahtuu. Tämä puhelin on hyväksi sekä sinulle että ympäristölle. Sillä on kolmen vuoden takuu, ja sen suojakotelo on suunniteltu kestämään ja sen jälkeen kompostoitumaan täydellisesti. Koska tulet viihtymään puhelimen kanssa pitkään, teimme siitä myös erityisen hyvän. Se sisältää innovatiivisen Dual Sight -monikameratilan, joka kuvaa eri kulmista samanaikaisesti, ja 5G¹-yhteyden, jolla videot voi jakaa salamannopeasti. Kolmen vuoden ohjelmisto- ja suojauspäivitykset takaavat sen, että puhelimesi on päivä päivältä parempi.

Täydet tekniset tiedot

3 + 3 + 3 kertaa kestävämpi

Kolmen vuoden takuun, kolmen vuoden suojauspäivitysten ja kolmen vuoden käyttöjärjestelmäpäivitysten ansiosta voit pitää laitteesi käytössä pidempään.

Dual Sight -monikameratila

Ikuista koko tarina innovatiivisella monikameralla.

64 megapikselin nelikamera

ZEISS-optiikka parantaa videoiden laatua niin kotona kuin työpaikallakin.

32 megapikselin etukamera

Nauti kamerasta, joka on aina valmis kuvaamaan.

Dual Sight -monikameratila

Taltioi elämää monesta näkökulmasta

Nokia X20 tarjoaa työhösi uusia näkökulmia. Dual Sight -monikameralla voit kuvata videoita samanaikaisesti useasta eri kulmasta. Nopean 5G¹-yhteyden ansiosta voit myös ladata ja jakaa ne hetkessä.

Tietoturva

Aina vain parempaa tietoturvaa

Työtiedostojen, sosiaalisen median tietojen, videoiden ja valokuvien suojauksessa ei voi koskaan olla liian huolellinen. Siksi tarjoamme kuukausittaiset suojauspäivitykset kolmen vuoden ajan. Näin sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana.

Kestävyys

Hyvä syy olla ylpeä puhelimen omistaja

Laajennetun kolmen vuoden takuun ansiosta puhelimesi käyttöikä on entistäkin pidempi. Nokia X20 -puhelimen mukana ei toimiteta muovista seinälaturia, ja ympäristövaikutuksia on vähennetty myös tekemällä sen kotelosta täysin kompostoituva. Koska tiedämme, ettei kukaan voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voivat tehdä jotain.

32 megapikselin etukamera

Pimeys on nyt ystäväsi

Toisinaan videopuhelu on soitettava pimeän aikana. Nokia X20 sisältää laadukkaan etukameran, joka toimii luotettavasti niin päivällä kuin yölläkin.

6,67 tuuman Full HD+ -näyttö

Näe koko kuva

Full HD+ -näyttö helpottaa sähköpostiviestien lukemista, esitelmien seuraamista ja kuulumisten vaihtamista työkavereiden kanssa. Ja kun työt on hoidettu, sama iso 6,67 tuuman näyttö sopii täydellisesti elokuvien katseluun tai pelien pelaamiseen.

Kauniit, kestävät värit

Täydellinen yhdistelmä tehoa ja tyyliä

Jo ensisilmäyksellä on selvää, että Nokia X20 on skandinaavisen tyylikäs puhelin. Lähemmässä tarkastelussa huomio kiinnittyy kestävään rakenteeseen, joka on taattua pohjoismaista laatua. Saat itse päättää, kumman värivaihtoehdon valitset: Midnight Sun (keskiyön aurinko) vai Nordic Blue (pohjoismainen sininen).

2 päivää kestävä akku

Tämän päivän aamuruskosta huomisen iltahämärään

Haastavissa tilanteissa on tärkeää, että puhelimeen voi luottaa. Nokia X20 -puhelimen akun kesto on jopa kaksi päivää², joten oma akkusi tarvitsee todennäköisesti latausta ennen sitä.

Suoritin

Ei enää harmillisesti pätkivää kuvayhteyttä

Aika asettaa rajat puskuroinnille. Käytä sovelluksia, seuraa uutisia ja nauti suosikkiohjelmistasi ilman häiriöitä ja turhautumista.

Aito Android™ 11

Pysy ajan tasalla

Android 11 tuo puhelimeesi monia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden hallita kaikkia eri viestisovelluksissa käymiäsi keskusteluita kätevästi yhdestä paikasta. Näin mikään tärkeä asia ei mene sinulta ohi, oletpa sitten kuinka kiireinen tahansa. Kolmen vuoden ohjelmistopäivitysten ansiosta käyttöjärjestelmäsi on aina ajan tasalla.

Elektroniikkajäte

Vähennämme elektroniikkalaiteromun määrää muuttamalla myyntipakkauksen sisältöä

Puhelinten latureista muodostuu EU:ssa joka vuosi tuhansia tonneja elektroniikkalaiteromua. Koska monilla meistä on jo laturi, tarjoamme sen sijasta kompostoituvan kotelon, mikä auttaa vähentämään elektroniikkalaiteromun määrää ja pidentää puhelimen käyttöikää. Tarvitsetko laturin? Voit edelleen ostaa sellaisen, ja lahjoitamme tuoton ympäristönsuojelun hyväksi.
Lisätietoja

ExpressVPN nostaa turvallisuutesi uudelle tasolle

ExpressVPN lisää uuden suojaustason internetyhteyteesi ja suojaa tietosi uteliailta katseilta käytitpä sitten WiFi-yhteyttä tai mobiilidataa. Nyt saat ExpressVPN-suojauksen 30 päiväksi ilmaiseksi valituille Nokia-puhelimille.

Lue lisää
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Kaikki mitä haluat kuulla, ja enemmän

Kaikki lempikappaleesi ja -podcastit sekä miljoonia uusia tuttavuuksia. Nokia-älypuhelimissa on nyt valmiiksi asennettuna Spotify, joka on maailman suosituin musiikin ja äänen suoratoistopalvelu. Näin voit kuunnella maailman suosituimpien artistien suosituimpia kappaleita yhdellä klikkauksella. Kuuntele musiikkia ja podcasteja milloin vain Spotifyn kautta.

Lue lisää
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

¹ 5G-verkon kattavuus on rajoitettu eikä oma verkkopalveluntarjoajasi välttämättä tue sitä. Todellinen nopeus riippuu verkosta ja muista tekijöistä.

² HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.