Shopping bag with items Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Location External link Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter Mastercard Klarna Bothie Quad camera Watermarking Front camera Arrow right

Nokia X20

Nokia X20
Nokia X20
Nokia X20

Kuvaa useasta kuvakulmasta Dual Sight -monikameralla ja jaa 5G-yhteydellä.

399,00 €

Nokia X20
Nokia X20
Nokia X20
Väri
Malli
8 GB RAM-muistia, 128 GB Tallennustila, Dual SIM
Valmiina lähetettäväksi varastolta

Nokia X20

Nokia X20 on puhelin, jonka voit omistaa ylpeydellä. Se on suunniteltu kestämään, jotta voit pitää sen pidempään. Koska tulet viihtymään sen kanssa pitkään, teimme siitä myös erityisen hyvän. Nokia X20 sisältää innovatiivisen Dual Sight -monikameratilan, jonka avulla voit kuvata monesta eri kulmasta samanaikaisesti. 5G¹-yhteydellä jaat videosi salamannopeasti. Kolmen vuoden ohjelmisto- ja suojauspäivitykset takaavat sen, että puhelimesi on päivä päivältä parempi.

Täydet tekniset tiedot

Dual Sight -monikameratila

Ikuista koko tarina innovatiivisella monikameralla.

64 megapikselin nelikamera

ZEISS-optiikka parantaa videoiden laatua niin kotona kuin työpaikallakin.

Vesileima

Merkitse ideasi omiksesi ainutlaatuisella allekirjoituksella.

32 megapikselin etukamera

Nauti kamerasta, joka on aina valmis kuvaamaan.

Vaihda näkymää

Katso nyt

Dual Sight -monikameratila

Taltioi elämää monesta näkökulmasta

Nokia X20 tarjoaa työhösi uusia näkökulmia. Dual Sight -monikameralla voit kuvata videoita samanaikaisesti useasta eri kulmasta. Nopean 5G¹-yhteyden ansiosta voit myös ladata ja jakaa ne hetkessä.

Tietoturva

Aina vain parempaa tietoturvaa

Työtiedostojen, sosiaalisen median tietojen, videoiden ja valokuvien suojauksessa ei voi koskaan olla liian huolellinen. Siksi tarjoamme kuukausittaiset suojauspäivitykset kolmen vuoden ajan. Näin sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana.

Kestävyys

Hyvä syy olla ylpeä puhelimen omistaja

Laajennetun kolmen vuoden takuun ansiosta puhelimesi käyttöikä on entistäkin pidempi. Nokia X20 -puhelimen mukana ei toimiteta muovista seinälaturia, ja ympäristövaikutuksia on vähennetty myös tekemällä sen kotelosta täysin kompostoituva. Koska tiedämme, ettei kukaan voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voivat tehdä jotain.

ZEISS-optiikalla varustettu 64 megapikselin nelikamera

ZEISS-optiikka tekee jokaisesta elokuvasta mestariteoksen

ZEISS-optiikalla ja tekoälyllä varustettu 64 megapikselin nelikamera kuvaa ilmiömäisiä lähikuvia, eloisia muotokuvia ja elokuvamaista videota upeista maisemista. Se sisältää myös värityökaluja ja erilaisia kuvaustiloja tarinan elävöittämistä varten. Onnittelut – olet nyt elokuvaohjaaja.

Vesileima

Jätä oma jälkesi

Taltioitko tärkeitä kuvatodisteita vai kuvaatko vain omaksi iloksesi? Merkitse kuvasi omiksesi lisäämällä niihin ainutlaatuinen allekirjoitus.

32 megapikselin etukamera

Pimeys on nyt ystäväsi

Toisinaan videopuhelu on soitettava pimeän aikana. Nokia X20 sisältää laadukkaan etukameran, joka toimii luotettavasti niin päivällä kuin yölläkin.

6,67 tuuman Full HD+ -näyttö

Näe koko kuva

Full HD+ -näyttö helpottaa sähköpostiviestien lukemista, esitelmien seuraamista ja kuulumisten vaihtamista työkavereiden kanssa. Ja kun työt on hoidettu, sama iso 6,67 tuuman näyttö sopii täydellisesti elokuvien katseluun tai pelien pelaamiseen.

Kauniit, kestävät värit

Täydellinen yhdistelmä tehoa ja tyyliä

Jo ensisilmäyksellä on selvää, että Nokia X20 on skandinaavisen tyylikäs puhelin. Lähemmässä tarkastelussa huomio kiinnittyy kestävään rakenteeseen, joka on taattua pohjoismaista laatua. Saat itse päättää, kumman värivaihtoehdon valitset: Midnight Sun (keskiyön aurinko) vai Nordic Blue (pohjoismainen sininen).

2 päivää kestävä akku

Tämän päivän aamuruskosta huomisen iltahämärään

Haastavissa tilanteissa on tärkeää, että puhelimeen voi luottaa. Nokia X20 -puhelimen akun kesto on jopa kaksi päivää², joten oma akkusi tarvitsee todennäköisesti latausta ennen sitä.

Suoritin

Ei enää harmillisesti pätkivää kuvayhteyttä

Aika asettaa rajat puskuroinnille. Käytä sovelluksia, seuraa uutisia ja nauti suosikkiohjelmistasi ilman häiriöitä ja turhautumista.

Aito Android™ 11

Pysy ajan tasalla

Android 11 tuo puhelimeesi monia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden hallita kaikkia eri viestisovelluksissa käymiäsi keskusteluita kätevästi yhdestä paikasta. Näin mikään tärkeä asia ei mene sinulta ohi, oletpa sitten kuinka kiireinen tahansa. Kolmen vuoden ohjelmistopäivitysten ansiosta käyttöjärjestelmäsi on aina ajan tasalla.

E-waste

Vähennämme elektroniikkalaiteromun määrää muuttamalla myyntipakkauksen sisältöä

Puhelinten latureista muodostuu EU:ssa joka vuosi tuhansia tonneja elektroniikkalaiteromua. Koska monilla meistä on jo laturi, tarjoamme sen sijasta kompostoituvan kotelon, mikä auttaa vähentämään elektroniikkalaiteromun määrää ja pidentää puhelimen käyttöikää. Tarvitsetko laturin? Voit edelleen ostaa sellaisen, ja lahjoitamme tuoton ympäristönsuojelun hyväksi.

Lisätietoja

love it, trust it, keep it

Me Suomessa suhtaudumme elämään ja onnellisuuteen yksinkertaisesti: pidä tiukasti kiinni siitä, mitä rakastat ja mihin luotat. Kun sovellamme tätä ajattelutapaa puhelimiemme suunnittelussa, tulokset ovat selkeitä: jokapäiväinen kumppani, johon voit luottaa ja joka kestää rinnallasi. Uusin Nokia-puhelimien mallisto on samaa maata. Innovatiiviset toiminnot, kestävä muotoilu ja rakenne sekä jatkuvat ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset takaavat, että puhelimemme kestävät rinnallasi päivästä toiseen.

Ei mitään menetettävää, mutta paljonkin voitettavaa. Kuule ensimmäisten joukossa uusista Nokia-puhelimista ja tarjouksista.

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

15G-verkon kattavuus on rajoitettu eikä oma verkkopalveluntarjoajasi välttämättä tue sitä. Todellinen nopeus riippuu verkosta ja muista tekijöistä.

2HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.