‌‌

Nokia 5.1

Vaihda SIM-kortin PIN-koodi

Jos SIM-kortin mukana on toimitettu oletus-PIN-koodi, voit parantaa suojausta vaihtamalla koodin. Kaikki verkkopalveluiden tarjoajat eivät tue tätä.

Valitse SIM-kortin PIN-koodi

Voit valita, mitä SIM-kortin PIN-koodina käytettävät numerot. SIM-kortin PIN-koodin pituus voi olla 4–8 numeroa.

1. Napauta Asetukset > Suojaus ja sijainti > SIM-kortin lukitus.
  2. Valitun SIM-kortin kohdalla napauta kohtaa Vaihda SIM-kortin PIN-koodi.
thumb_up_alt

Vihje: Jos et halua suojata SIM-korttiasi PIN-koodilla, vaihda asetuksen Lukitse SIM-kortti arvoksi Ei käytössä ja kirjoita nykyinen SIM-koodi.