Käyttöoppaat

Nokia 5.1

Säädä äänenvoimakkuutta

Muuta äänenvoimakkuutta

Jos et kuule puhelimen soittoääntä meluisissa ympäristöissä tai puhelin soi liian kovaäänisesti, voit muuttaa äänenvoimakkuutta tarpeen mukaan puhelimen sivulla olevilla äänenvoimakkuusnäppäimillä.

Älä kytke laitetta tuotteisiin, jotka tuottavat lähtösignaaleja, sillä ne voivat vahingoittaa laitetta. Älä kytke ääniliittimeen jännitelähteitä. Jos kytket ääniliittimeen jonkin ulkoisen laitteen tai kuulokkeen, jota ei ole hyväksytty käytettäväksi tämän laitteen kanssa, kiinnitä erityistä huomiota äänenvoimakkuuteen.

Muuta mediatiedostojen ja sovellusten äänenvoimakkuutta

Tuo näkyviin äänenvoimakkuuden tilapalkki painamalla puhelimen sivulla olevaa äänenvoimakkuusnäppäintä, napauta kohtaa keyboard_arrow_down ja vedä mediatiedostojen ja sovellusten äänenvoimakkuuspalkin liukusäädintä vasemmalle tai oikealle.

Siirrä puhelin äänettömään tilaan

Siirrä puhelin äänettömään tilaan painamalla äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä ja paina sitten näppäintä uudelleen. Ensimmäinen painallus asettaa puhelimen ainoastaan värisemään ja toinen painallus siirtää sen äänettömään tilaan.

thumb_up_alt

Vihje: Etkö halua pitää puhelinta äänettömässä tilassa, mutta haluaisit mykistää puhelun, johon et juuri nyt pysty vastaamaan? Mykistä saapuva puhelu painamalla äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä. Voit myös asettaa puhelimen mykistämään soittoäänen, kun vastaat puhelimeen: napauta Asetukset > Järjestelmä > Eleet > Mykistä vastaamisen yhteydessä ja ota toiminto käyttöön.

Jos haluat pystyä hylkäämään puhelun kääntämällä puhelimen ylösalaisin, napauta Asetukset > Järjestelmä > Eleet > Hylkää puhelu kääntämällä ja ota toiminto käyttöön.

Oliko tästä apua?

Vaihda kieli

Valitse sijainti
Valitse kieli

Ota yhteyttä tukeen

Ohjevideot