Käyttöoppaat

Nokia 5.1

Kaksois-SIM-asetukset

Jos sinulla on kahta SIM-korttia tukeva malli, puhelimessa voi pitää kahta SIM-korttia, esimerkiksi yhtä työasioiden hoitoon ja toista henkilökohtaiseen käyttöön.

error_outline

Huomaa: Kahden SIM-kortin laitteissa sekä SIM1- että SIM2-korttipaikka tukee 4G-verkkoja. Jos kuitenkin SIM1- ja SIM2-kortit ovat molemmat LTE-SIM-kortteja, ensisijainen SIM-korttipaikka tukee 4G-, 3G- ja 2G-verkkoja, kun taas toissijainen SIM-korttipaikka tukee vain 3G- ja 2G-verkkoja. Lisätietoja SIM-korteista saat palveluntarjoajaltasi.

Valitse käytettävä SIM-kortti

Esimerkiksi soittaessasi puhelun voit valita SIM-kortin napauttamalla joko SIM 1 tai SIM 2 -painiketta, kun olet näppäillyt numeron.

Puhelin näyttää kummankin SIM-kortin verkkoyhteyden tilan erikseen. Molemmat SIM-kortit ovat käytettävissä samanaikaisesti, kun laite ei ole käytössä, mutta jos toinen SIM-kortti on aktiivinen, esimerkiksi jos meneillään on puhelu, toinen kortti ei ehkä ole käytettävissä.

Hallitse SIM-kortteja

Haluatko pitää työasiat erillään vapaa-ajasta? Tai onko yhden SIM-korttisi datayhteys toista edullisempi? Voit valita, mitä SIM-korttia haluat käyttää.

Napauta Asetukset > Verkko ja Internet > SIM-kortit.

Nimeä SIM-kortti uudelleen

Napauta SIM-korttia, jonka haluat nimetä uudelleen, ja kirjoita haluamasi nimi.

Valitse puheluihin tai datayhteyteen käytettävä SIM-kortti

Napauta kohdassa Ensisijainen SIM muutettavaa asetusta ja valitse SIM.

Oliko tästä apua?

Vaihda kieli

Valitse sijainti
Valitse kieli

Ota yhteyttä tukeen

Ohjevideot