‌‌

Nokia 5.1

Aseta SIM-kortti ja muistikortti paikalleen tai poista ne

Aseta SIM-kortti ja muistikortti paikalleen

1. Avaa SIM-korttikelkka: työnnä kelkan avausneula kelkan reikään ja liu'uta kelkka ulos.
  2. Aseta nano-SIM-kortti pidikkeen korttipaikkaan 1 siten, että liittimet ovat alaspäin. Jos sinulla on toinen SIM-kortti, aseta se korttipaikkaan 2.
  3. Avaa muistikortin pidike: työnnä kelkan avausneula kelkan reikään ja liu'uta kelkka ulos.
  4. Aseta muistikortti muistikorttipaikkaan.
  5. Liu'uta kelkka ja pidike takaisin paikkoihinsa.1

Käytä vain yhteensopivia muistikortteja, jotka on hyväksytty käytettäväksi tämän laitteen kanssa. Yhteensopimattomien korttien käyttäminen voi vahingoittaa korttia ja laitetta sekä vioittaa kortille tallennettuja tietoja.

Poista SIM- ja muistikortti

1. Avaa SIM-korttikelkka: työnnä kelkan avausneula kelkan reikään ja liu'uta kelkka ulos.
  2. Poista SIM-kortti.
  3. Avaa muistikortin pidike: työnnä kelkan avausneula kelkan reikään ja liu'uta kelkka ulos.
  4. Poista muistikortti.
  5. Liu'uta kelkka ja pidike takaisin paikkoihinsa.
error_outline

Tärkeää: Älä poista muistikorttia, kun sovellus käyttää sitä. Tämä voi vahingoittaa muistikorttia ja laitetta sekä vioittaa kortille tallennettuja tietoja.