‌‌

Nokia 5.1

Musiikki

Kuuntele suosikkimusiikkiasi missä tahansa.

Toista musiikkia

Käytä puhelimen Musiikki-sovellusta.

1. Napauta Musiikki.
  2. Napauta artistia, albumia, kappaletta tai soittolistaa, jota haluat kuunnella.
  3. Jos haluat keskeyttää toiston tai jatkaa toistoa, voit keskeyttää sen napauttamalla pause ja jatkaa sitä napauttamalla play_arrow.

Lisää kappaleita puhelimeen

Jos sinulla on tietokoneeseen tallennettua musiikkia tai videoita ja haluat käyttää niitä puhelimessa, synkronoi ne puhelimen ja tietokoneen välillä USB-kaapelin avulla.

1. Liitä puhelin yhteensopivaan tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  2. Vedä ja pudota kappaleet ja videot puhelimeen tietokoneen tiedostonhallinnassa.