‌‌

Nokia 5.1

Ilmoitukset

Pysy ajan tasalla ilmoitusten avulla.

Käytä ilmoituspaneelia

Kun saat uusia ilmoituksia esimerkiksi viesteistä tai vastaamattomista puheluista, näytön yläreunan tilapalkkiin ilmestyy tilaosoitinkuvakkeita. Saat lisätietoa ilmoituksista vetämällä tilapalkkia alaspäin. Sulje näkymä pyyhkäisemällä näyttöä ylöspäin.

Avaa ilmoituspaneeli vetämällä tilapalkkia alaspäin. Sulje ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä näyttöä ylöspäin.

Muuta sovelluksen ilmoitusasetuksia napauttamalla Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Ilmoitukset > Sovellusten ilmoitukset ja avaa sovellusasetukset napauttamalla sovelluksen nimeä. Voit ottaa kunkin sovelluksen ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä erikseen. Jos haluat tarkistaa, mitkä sovellukset eivät saa lähettää ilmoituksia, napauta Kaikki sovellukset > Sovellukset: poistettu käytöstä.

thumb_up_alt

Vihje: Voit katsoa ilmoituspisteet napauttamalla Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Ilmoitukset ja ottamalla Salli ilmoituspisteet -toiminnon käyttöön. Sovelluskuvakkeessa näkyy pieni piste, jos olet saanut ilmoituksen, mutta et ole vielä lukenut sitä. Näet käytettävissä olevat vaihtoehdot napauttamalla ja pitämällä kuvaketta painettuna. Voit avata ilmoituksen napauttamalla sitä tai hylätä sen pyyhkäisemällä sitä.

Käytä pika-asetuskuvakkeita

Aktivoi toiminnot napauttamalla pika-asetuskuvakkeita ilmoituspaneelissa. Saat lisää kuvakkeita näkyviin vetämällä valikkoa alaspäin.

Jos haluat järjestää kuvakkeet uudelleen, napauta kohtaa mode_edit, napauta ja pidä kuvaketta painettuna ja vedä sitten kuvake toiseen paikkaan.