‌‌

Nokia 5.1

Käytä mobiilidatayhteyttä

Sulje mobiilidatayhteys

Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin, napauta kohtaa network_cell Mobiilidata ja poista Mobiilidata-toiminto käytöstä.

Ota mobiilidatayhteys käyttöön

Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin, napauta kohtaa Mobiilidata ja ota Mobiilidata-toiminto käyttöön.

Käytä mobiilidatayhteyttä verkkovierailun aikana

Napauta Asetukset > Verkko ja Internet > Matkapuhelinverkko ja vaihda Verkkovierailu-asetukseksi Käytössä.1

thumb_up_alt

Vihje: Voit seurata datan käyttöä napauttamalla Asetukset > Verkko ja Internet > Datan käyttö.