‌‌

Nokia 8

Musiikki

Kuuntele suosikkimusiikkiasi missä tahansa.

Toista musiikkia

1. Napauta Play Musiikki > menu > Musiikkikirjasto.
  2. Napauta artistia, albumia, kappaletta, tyylilajia tai soittolistaa, jota haluat kuunnella.

Keskeytä toisto tai jatka sitä

1. Avaa Nyt toistetaan -näkymä napauttamalla Nyt toistetaan -palkkia näytön alareunassa.
  2. Napauta kohtaa play_arrow tai pause.
thumb_up_alt

Vihje: Jos haluat toistaa kappaleita satunnaisessa järjestyksessä, napauta kohtaa shuffle.

Luo soittolista

Kun järjestät musiikkikappaleesi soittolistoiksi, voit kuunnella juuri mielialaasi sopivaa musiikkia.

1. Napauta kohtaa more_vert > Lisää soittolistaan kappaletta kuunnellessasi.
  2. Lisää kappale uuteen soittolistaan napauttamalla kohtaa UUSI SOITTOLISTA tai lisää kappale olemassa olevaan soittolistaan valitsemalla soittolista luettelosta.

Lisää kappaleita puhelimeen

Jos sinulla on tietokoneeseen tallennettua musiikkia tai videoita ja haluat käyttää niitä puhelimessa, synkronoi ne puhelimen ja tietokoneen välillä USB-kaapelin avulla.

1. Liitä puhelin yhteensopivaan tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  2. Vedä ja pudota kappaleet ja videot puhelimeen tietokoneen tiedostonhallinnassa.