‌‌

Nokia 8

Suojaa laite haitalliselta sisällöltä

Laitteesi voi altistua viruksille ja muulle haitalliselle sisällölle. Noudata seuraavia varotoimia:

• Ole varovainen avatessasi viestejä. Niissä voi olla vahingollisia ohjelmia, tai ne voivat olla muulla tavoin haitallisia laitteellesi tai tietokoneellesi.
  • Ole varovainen hyväksyessäsi yhteyspyyntöjä, selatessasi internetiä ja ladatessasi sisältöä. Älä hyväksy Bluetooth-yhteyksiä lähteistä, joihin et luota.
  • Asenna ja käytä palveluja ja ohjelmistoja vain sellaisista lähteistä, joihin luotat ja joissa on riittävä tietoturva ja suojaus.
  • Asenna virustentorjuntaohjelmisto ja muita tietoturvaohjelmistoja laitteeseesi ja siihen liitettäviin tietokoneisiin. Käytä vain yhtä virustentorjuntaohjelmistoa kerrallaan. Useiden ohjelmien käyttäminen voi vaikuttaa laitteen ja/tai tietokoneen suorituskykyyn ja toimintaan.
  • Jos käytät valmiiksi asennettuja kirjanmerkkejä ja linkkejä kolmansien osapuolten Internet-sivustoihin, noudata turvallisuutta koskevia varotoimia. HMD Global ei tue näitä sivustoja eikä vastaa niistä.