‌‌

Nokia 8

Suojaa puhelin sormenjäljellä

Voit poistaa puhelimen lukituksen yhdellä sormen kosketuksella. Määritä sormenjälkitunnus suojauksen parantamiseksi.

Lisää sormenjälki

1. Napauta Asetukset > Suojaus > Sormenjälki. Jos puhelimessa ei ole määritetty näytön lukitusta, napauta MÄÄRITÄ NÄYTÖN LUKITUS.
  2. Valitse lukitusnäytön lukituksen poistamiseen käytettävä varamenetelmä ja noudata puhelimen näyttöön tulevia ohjeita.

Puhelimen lukituksen poistaminen sormella

Aseta rekisteröity sormesi tunnistimelle.

Jos ilmenee sormenjälkitunnistimen virhe etkä pysty käyttämään vaihtoehtoisia sisäänkirjautumistapoja puhelimen palauttamiseksi tai nollaamiseksi, puhelin on huollettava. Tästä voi aiheutua lisäkuluja, ja kaikki puhelimessa olevat henkilökohtaiset tiedot voivat hävitä. Lisätietoja saat lähimmästä puhelimen asiakastuesta tai puhelimen myyjältä.