‌‌

Nokia 8

Palauta alkuperäiset asetukset ja poista henkilökohtainen sisältö puhelimestasi

Vahinkoja voi sattua – jos puhelin ei toimi kunnolla, voit palauttaa alkuperäiset asetukset. Tai jos ostat uuden puhelimen tai haluat muusta syystä hankkiutua eroon nykyisestä puhelimestasi tai kierrättää sen, voit poistaa henkilökohtaiset tiedot ja sisällön seuraavasti. Huomaa, että sinun vastuullasi on poistaa kaikki henkilökohtainen sisältö.

Palauta puhelimen oletusasetukset

1. Napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdasasetuksien palauttaminen.
  2. Noudata puhelimen näyttöön tulevia ohjeita.