‌‌

Nokia 8

Säästä verkkovierailujen tiedonsiirtokustannuksissa

Voit vähentää verkkovierailujen tiedonsiirtokustannuksia ja säästää puhelinlaskuissa muuttamalla mobiilidatayhteyden asetuksia. Määritä paras mahdollinen yhteyden muodostustapa muuttamalla WLAN- ja matkapuhelinverkkoasetuksia. Verkkovierailu tarkoittaa, että puhelin vastaanottaa tietoja muusta kuin oman palveluntarjoajasi omistamasta tai ylläpitämästä verkosta. Internetyhteyden muodostaminen verkkovierailun aikana, erityisesti ulkomailla, voi lisätä tiedonsiirtokuluja huomattavasti. WLAN-yhteydet ovat yleensä nopeampia ja edullisempia kuin mobiilidatayhteydet. Jos käytettävissä on sekä WLAN-yhteys että mobiilidatayhteys, puhelin käyttää WLAN-yhteyttä.

Muodosta yhteys WLAN-verkkoon

1. Napauta Asetukset > WLAN.
  2. Varmista, että WLAN-verkon asetuksen arvo on Käytössä.
  3. Valitse haluamasi yhteys.

Sulje mobiilidatayhteys

Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin, napauta kohtaa network_cell ja vaihda asetuksen Mobiilidata arvoksi Ei käytössä.

thumb_up_alt

Voit seurata datan käyttöä napauttamalla Asetukset > Datan käyttö.

Lopeta tiedonsiirto verkkovierailun aikana

Napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot ja vaihda asetuksen Roaming arvoksi ei käytössä.