Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

Kuinka voin suorittaa älypuhelimeni laitekäynnistyksen ja palauttaa sen alkuperäisiin tehdasasetuksiin?

Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt
Tuen kotisivu

Aiheet

LaiteVerkko-ostaminenHuolto ja korjaukset
Miten puhdistan ja desinfioin Nokia-puhelimeni turvallisesti?
Ongelmat, tuki ja laitetiedot

Kuinka voin suorittaa älypuhelimeni laitekäynnistyksen ja palauttaa sen alkuperäisiin tehdasasetuksiin?

Huomaa: laitekäynnistys poistaa älypuhelimesi kaikki tiedot, asetukset ja sisällön ja palauttaa sen alkuperäisiin tehdasasetuksiin. Suosittelemme, että varmuuskopioit laitteesi ennen laitekäynnistystä. Tutustu älypuhelimen etäkäyttöiseen varmuuskopiointiin täällä.

Jos haluat nollata älypuhelimen ja poistaa sen kaiken sisällön, varmista ensin, että puhelin on liitetty virtalähteeseen. Suosittelemme myös, että akun varaus on vähintään 50 %, kun suoritat laitekäynnistyksen.

Paina äänenvoimakkuuden suurennusnäppäintä ja virtapainiketta samanaikaisesti noin 30 sekuntia tai kunnes päävalikko tulee näkyviin. Valitse sitten toiminto, jonka haluat ottaa päävalikosta, tässä tapauksessa “Wipe data/factory reset” (poista tiedot / tehdasasetusten palauttaminen).

Vaihtoehtoisesti voit myös suorittaa laitekäynnistyksen napauttamalla Asetukset > Varmuuskopiointi ja palautus > Tehdasasetusten palauttaminen > Nollaa puhelin > Poista kaikki.

Oliko tästä apua?