Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

recycle

Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt
Tuen kotisivu

Aiheet

Verkko-ostaminenHuolto ja korjauksetLaite
Tarkista, onko takuu voimassa

Kierrätys

Älä heitä vanhaa puhelinta ja sen lisävarusteita roskiin. Lähetä ne sen sijaan meille. Voit luottaa, että ne hävitetään turvallisesti ilman, että joudut maksamaan siitä.

Tee kierrätyspyyntö

Voinko kierrättää vanhan puhelimeni?

Otamme vastaan kaikenlaisia vanhoja tai tarpeettomia puhelimia, ja kierrätämme tai hävitämme ne turvallisesti. Jos epäilet, että laitteesi akku on vahingoittunut jollakin tavalla, ota yhteyttä meihin ennen laitteen lähettämistä. Vahingoittuneita akkuja ei voida kuljettaa, ja ne on hävitettävä turvallisesti paikallisesti.

Maksaako vanhan puhelimeni kierrättäminen jotakin?

Puhelimen lähettäminen kierrätettäväksi meille on täysin maksutonta. Laitteet kierrätetään tai hävitetään turvallisesti.

Pitäisikö minun poistaa tiedot puhelimesta ennen kierrättämistä?

On aina suositeltavaa poistaa käyttäjätiedot puhelimesta ennen sen lähettämistä korjattavaksi tai kierrätettäväksi. Pyrimme poistamaan tietosi huolellisesti ja turvallisesti, mutta emme ole vastuussa puhelimilla olevien tietojen menetyksestä tai luvattomasta käytöstä.

Voinko saada puhelimeni takaisin, jos muutan mieleni?

Kun olemme vastaanottaneet laitteet, ne käsitellään kierrätyslaitoksessamme, emmekä valitettavasti voi palauttaa niitä.

Haluan lähettää laitteeni kierrätettäväksi. Miten pakkaan puhelimen toimitusta varten?

Kun olet pyytänyt lomakkeella laitteesi hävittämistä, saat sähköpostivahvistuksen sekä ohjeet puhelimesi pakkaamiseen turvallista kuljetusta varten. On tärkeää, että noudatat ohjeita tarkasti ja että tulostat ja liität pakettiin vastaanottamasi AWB-lentorahtikirjan.

Missä maissa verkkokierrätyspalvelu on saatavilla?

Verkkokierrätyspalvelumme on tällä hetkellä saatavilla Euroopan unionin alueella, Norjassa, Sveitsissä, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Oliko tästä apua?