Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna

repair-or-replacement

Tuen kotisivu

Aiheet

Korjaus ja vaihto

Tiedämme, että tuotteen lähettäminen korjattavaksi tai vaihdettavaksi voi olla vaivalloista. Jotta prosessi olisi mahdollisimman selkeä, olemme vastanneet joihinkin yleisiin kysymyksiin kootusti yhdessä paikassa.

Useimmiten ratkaisun avaimet löytyvät ohjekeskuksesta, mutta jos tuotteesi tarvitsee korjausta, pyrimme palauttamaan sen sinulle muutamassa päivässä.

Lähetä tuote korjattavaksi

Missä online-korjauspalvelu on saatavilla?

Tarjoamme online-korjauspalvelua kaikissa EU-maissa sekä Yhdysvalloissa, Intiassa ja Venäjällä.

Mille tuotteille korjauspalvelu on saatavilla?

Korjauspalvelumme huoltaa kaikkia Nokia-älypuhelimia sekä osaa älyominaisuuksilla varustetuista klassikkopuhelimista.

Maksaako tuotteen lähettäminen korjattavaksi jotain?

Ei, emme veloita toimitusmaksua, kun lähetät tuotteesi korjattavaksi.

Kuinka kauan tuotteeni korjaus kestää?

Korjausajat vaihtelevat maittain, mutta pyrimme palauttamaan kaikki korjatut tuotteet omistajilleen viikon kuluessa niiden noutamisesta.

Puhelimeni takuu on umpeutunut. Voinko silti lähettää sen korjattavaksi?

Kyllä voit. Jos puhelimesi ei enää ole tarjoamamme valmistajan rajoitetun takuun piirissä, annamme sinulle hinta-arvion korjauksen varaamisen yhteydessä (Intiassa ja Venäjällä hinta-arvio annetaan vasta kun puhelin on vastaanotettu ja arvioitu).

Miten takuun ulkopuolelle jäävistä korjauksista maksetaan?

Maksu suoritetaan tällä hetkellä luottokortilla varauksen yhteydessä. Näin korjauksen hinta on mahdollisimman läpinäkyvä eikä ikäviä yllätyksiä ilmene myöhemmin.

Mitä tapahtuu, jos ette saa korjattua tuotettani?

Jos tuotteesi on yhä takuun piirissä, korvaamme sen samanlaisella tai vastaavalla tuotteella. Jos takuu on umpeutunut, palautamme tuotteen sinulle ja hyvitämme mahdolliset korjauskustannukset.

Miten pääsen seuraamaan korjauksen etenemistä?

Voit seurata korjauksen tilaa online-korjaustyökalussa tietokoneellasi sekä älypuhelimellasi. Tarvitset tilan seurantaan tilausnumeron sekä sähköpostiosoitteesi.

Missä tuotteeni korjataan?

Korjaamme tuotteita eri alueilla sijaitsevissa valtuutetuissa korjauskeskuksissa, jotta laatu olisi mahdollisimman hyvä.

Voiko puhelimessani olevan vian korjata ilman, että näyttö joudutaan irrottamaan?

Ohjelmistovirheitä lukuun ottamatta useimmissa tapauksissa näyttö on irrotettava puhelimen korjaamista varten. Tällöin rikkinäiset tai vahingoittuneet näytöt vaihdetaan uuteen, jotta tuotteesi saadaan koottua uudelleen. Tällaisissa tapauksissa saat hinta-arvion näytönvaihdosta ennen korjausta.

Miten pakkaan tuotteeni korjauskeskukseen lähettämistä varten?

Kun olet varannut tuotteellesi korjauksen, saat sähköpostivahvistuksen sekä ohjeet tuotteesi pakkaamiseen turvallista kuljetusta varten. On tärkeää, että noudatat ohjeita tarkasti ja että tulostat ja liität pakettiin vastaanottamasi AWB-lentorahtikirjan.

Mihin voin olla yhteydessä, jos haluan tietoja korjattavana olevasta tuotteestani?

Voit seurata korjauksen tilaa online-korjaustyökalussa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit ottaa yhteyttä tukeen .

Oliko tästä apua?