Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

repair-or-replacement

Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt
Tuen kotisivu

Aiheet

LaiteVerkko-ostaminenHuolto ja korjaukset
Tarkista, onko takuu voimassa

Korjaus ja vaihto

Tiedämme, että tuotteen lähettäminen korjattavaksi tai vaihdettavaksi voi olla vaivalloista. Jotta prosessi olisi mahdollisimman selkeä, olemme vastanneet joihinkin yleisiin kysymyksiin.

Useimmiten ratkaisun avaimet löytyvät ohjekeskuksesta, mutta jos tuotteesi tarvitsee lähettää korjaukseen, pyrimme palauttamaan sen sinulle muutamassa päivässä.

Jos laitteesi on korjattava, voit aloittaa prosessin korjauspyyntölomakkeellamme.

Missä online-korjauspalvelu on saatavilla?

Tarjoamme online-korjauspalvelua kaikissa EU-maissa sekä Yhdysvalloissa, Intiassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Saudi-Arabiassa ja Indonesiassa.

Mille tuotteille korjauspalvelu on saatavilla?

Korjauspalvelumme huoltaa kaikkia Nokia-älypuhelimia sekä osaa älyominaisuuksilla varustetuista klassikkopuhelimista.

Maksaako tuotteen lähettäminen korjattavaksi jotain?

Jos tuotteesi on takuun piirissä, et joudu maksamaan kuluja sen lähettämisestä. Saatat olla vastuussa lähetyskuluista, jos tuotteen takuu on umpeutunut.

Kuinka kauan tuotteeni korjaus kestää?

Korjausajat vaihtelevat maittain, mutta pyrimme palauttamaan kaikki korjatut tuotteet omistajilleen 10 päivän kuluessa.

Puhelimeni takuu on umpeutunut. Voinko silti lähettää sen korjattavaksi?

Kyllä voit. Jos puhelimesi ei enää ole tarjoamamme valmistajan rajoitetun takuun piirissä, annamme sinulle hinta-arvion korjauksen varaamisen yhteydessä. (Intiassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Saudi-Arabiassa ja Indonesiassa hinta-arvio annetaan vasta, kun tuote on vastaanotettu ja arvioitu.)

Miten takuun ulkopuolelle jäävistä korjauksista maksetaan?

Maksu suoritetaan tällä hetkellä luottokortilla varauksen yhteydessä. Näin korjauksen hinta on mahdollisimman läpinäkyvä.

Intiassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Saudi-Arabiassa ja Indonesiassa saat hinta-arvion, kun tuote on vastaanotettu ja arvioitu. Sinua pyydetään tällöin maksamaan valtuuttamiemme huoltokumppanien maksupalveluiden kautta.

Mitä tapahtuu, jos ette saa korjattua tuotettani?

Jos tuotteesi on yhä takuun piirissä, korvaamme sen samanlaisella tai vastaavalla tuotteella. Jos takuu on umpeutunut, palautamme tuotteen sinulle ja hyvitämme mahdollisesti maksamasi korjauskustannukset lukuun ottamatta kuljetus- ja arviointikuluja.

Miten pääsen seuraamaan korjauksen etenemistä?

Voit seurata korjauksen tilaa online-korjaustyökalussa tai valtuuttamamme huoltokumppanin seurantaportaalissa tietokoneellasi tai matkapuhelimellasi. Tarvitset tilan seurantaan tilausnumeron ja sähköpostiosoitteesi.

Missä tuotteeni korjataan?

Korjaamme tuotteita eri alueilla sijaitsevissa valtuutetuissa korjauskeskuksissa, jotta laatu olisi mahdollisimman hyvä.

Voiko puhelimessani olevan vian korjata ilman, että näyttö joudutaan irrottamaan?

Ohjelmistovirheitä lukuun ottamatta useimmissa tapauksissa näyttö on irrotettava puhelimen korjaamista varten. Tällöin rikkinäinen tai vahingoittunut näyttö vaihdetaan uuteen, jotta tuotteesi saadaan koottua uudelleen. Tällaisissa tapauksissa saat hinta-arvion näytönvaihdosta ennen korjausta.

Miten pakkaan tuotteeni korjauskeskukseen lähettämistä varten?

Kun olet varannut tuotteellesi korjauksen, saat sähköpostivahvistuksen sekä ohjeet tuotteesi pakkaamiseen turvallista kuljetusta varten. On tärkeää, että noudatat ohjeita tarkasti ja että tulostat ja liität pakettiin vastaanottamasi AWB-lentorahtikirjan.

Indonesiassa sinun on otettava yhteyttä valtuuttamaamme huoltokumppaniin, jotta saat ohjeet tuotteen lähettämiseen huoltokeskukseen.

Mihin voin olla yhteydessä, jos haluan tietoja korjattavana olevasta tuotteestani?

Voit seurata korjauksen tilaa online-korjaustyökalussa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit ottaa yhteyttä tukeen.

Oliko tästä apua?