Nokia 2720 Flip

Nokia 2720 Flip

Klasični preklopni uređaj vraća se na tržište sa značajkom 4G

Prijava

Klasični preklop

Jednostavno i pouzdano

Riječ je o preklopnom telefonu, ali s nadogradnjama. Zahvaljujući jednostavnim značajkama, poput velikih tipki i teksta, ovaj pouzdani uređaj omogućuje da komunicirate s prijateljima i članovima obitelji.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Trajnost

Trajna izrada

Uređaj Nokia 2720 Flip, kojeg krase izdržljivost i bezvremenski dizajn, dovoljno je malen da stane u džep ili torbicu. Izrađen je od čvrstog polikarbonata koji je dovoljno čvrst da izdrži svakodnevne udarce.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Baterija

Do 28 dana na čekanju

Uređaj Nokia 2720 Flip ima vrijeme čekanja od 28 dana na samo jednom punjenju čime vam se omogućuje da budete više u komunikaciji s prijateljima i članovima obitelji.

Usluga Google Assistant¹

Brži način obavljanja posla

Pozivajte i šaljite poruke bez korištenja tipki. Dodirom tipke pokrenite uslugu Google Assistant kako biste svojim glasom upravljali često korištenim značajkama telefona.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Google Assistant

Malena pomoć gdje god idete

Pritiskom tipke pronađite odgovore i informacije. Pretražujte internet, provjerite vrijeme ili primite ažuriranja o novostima, čak i brže uz pomoć usluge Google Assistant.

Tipka za hitne slučajeve

Bezbrižnost

Ako se dogodi nešto neočekivano, tipkom za hitne slučajeve 4 na uređaju Nokia 2720 Flip rješavate se svih briga. Pritiskom navedenog gumba šalje se hitna tekstualna poruka s trenutačnim položajem i upućuje poziv prema pet kontakata za hitne slučajeve u imeniku.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više
Pročitajte korisnički priručnikPročitajte korisnički priručnikPročitajte korisnički priručnik

Aplikacije i 4G

WhatsApp, Facebook i još puno toga

Uporabom aplikacija, poput Facebooka i WhatsAppa koje su već prethodno instalirane na uređaj, budite u stalnoj komunikaciji s prijateljima i članovima obitelji. Navedeni uređaj opremljen je značajkom 4G i mogućnostima za dijeljenje mrežne veze.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Značajke

Nokia 2720 Flip

Klasični preklopni telefon se vratio. Ostanite povezani uz 4G i aplikacije WhatsApp i Facebook. Opremljen s dva zaslona – na vanjskom zaslonu prikazuje se tko vas poziva. Velike tipke omogućuje jednostavnu razmjenu poruka i unos broja. Osim toga, zasebna tipka za hitne slučajeve daje vam dodatnu sigurnost.

Preklopni telefon

Preklopni telefon

Pogledajte tko vas zove na vanjskom zaslonu. Preklopite telefon za završavanje poziva.

Tipke

Tipke

Velike tipke tipkovnice i tipka za hitni slučaj.

Baterija

Baterija

Do 28 dana vremena čekanja samo s jednim punjenjem.

4G

4G

Prethodno instalirane aplikacije Facebook i WhatsApp. Funkcionalnost Wi-Fi pristupne točke.

Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

Još uvijek tražite?

Pronađite savršeni telefon za sebe

Pogledajte sve telefone

HMD Global Oy ekskluzivni je nositelj licence za telefone i tablete trgovačke marke Nokia. Nokia je registrirani zaštitni znak poduzeća Nokia Corporation. Android, Google i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Qualcomm je zaštitni znak poduzeća Qualcomm Incorporated koje je registrirano u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve su slike samo u ilustrativne svrhe.

1Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima.

2Trenutačna dostupnost poziva VoLTE HD ovisi o uslugama lokalnih pružatelja usluga.

3. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.

4Mogućnost tipke odabire se tijekom pokretanja. Ako se način Pristupačnost odabere tijekom prvog pokretanja uređaja Nokia 2720 Flip, tada se aktivira gumb za hitne slučajeve. Ako se ne odabere način Pristupačnost, tad se tipka postavlja za pokretanje usluge Google Assistant.

5. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin se kapacitet smanjuje tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.