Nokia 3.4

Nokia 3.4

Jedini uređaj koji ćete ikada trebati

Duži rad, više snage

Prijava

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Snaga u vašim rukama

Unaprijedite svoju igru najnovijom mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon™ 460 i uživajte u do 70 % boljem radnom učinku u odnosu na prethodne generacije.

HD+ zaslon veličine 6,39”

Veći zaslon

Značajno povećajte svoje strujanje, gledanje filmova i rad na HD+ zaslonu veličine 6,39''. Otvor na zaslonu pruža još više prostora za još veću zabavu.

Baterija koja traje dva dana¹

Puno snage

Ostvarite brži radni učinak i imajte više vremena za posao i igranje uz bateriju koja traje dva dana1 . Tehnologijom prilagodljive baterije daje se prednost aplikacijama koje najčešće upotrebljavate pa možete i dalje raditi stvari koje volite.

Kamera

Iznimno zadivljujuće fotografije

Snimajte poput profesionalca s pozadinskim efektima i uređivanjem u portretnom načinu, čak i svoje portrete. Snimite sliku pri slabom osvjetljenju uporabom noćnog načina rada i uklopite sve u kadar zahvaljujući iznimno širokoj kameri od 5 MP.

Dizajn

Snažni finski korijeni

Dobar izgled. Čvrsta izrada. Uz izvrsno prianjanje, zadivljujuću nordijsku završnu obradu u živim bojama i stražnji poklopac s 3D uzorkom izrađenim nano tehnologijom uređaj sigurno leži u vašim rukama. Osim toga, računajte na čvrstoću izdržljive strukture i unutarnjeg metalnog kućišta.

Obiteljska veza

Obiteljska veza

Usmjeravajte svoju djecu dok uče, igraju se i istražuju. Postavite ograničenja za sadržaj i vrijeme upotrebe zaslona i pregledajte aktivnosti u aplikaciji uporabom stavke Family Link.

Značajke

Nokia 3.4

Nadogradite na uređaj Nokia 3.4 koji je bolji telefon s više snage. Značajno povećajte svoje strujanje, gledanje filmova i rad na HD+ zaslonu veličine 6,39'' s otvorom koji pruža još više prostora za gledanje. Ne brinite se da će se baterija isprazniti jer ona traje dva dana. 1Snimite savršenu snimku snažnom trostrukom kamerom sa značajkom snimanja potpomognutog umjetnom inteligencijom, portretnim načinom, noćnim načinom i iznimno širokim objektivom. Nokia 3.4 donosi stil i trajnost u jednom paketu te jednostavno otključavanje otiskom prsta. Ne zaboravimo i Nokia obećanje za Android One – godinama uživajte u sigurnosnim ažuriranjima i nadogradnji softvera. To znači da ćete se duže koristiti svojim telefonom.

Napajanje

Napajanje

Bolje iskoristite svoj uređaj pomoću najnovije mobilne platforme.

Zaslon

Zaslon

Bolji užitak gledanja na očaravajućem HD zaslonu veličine 6,39'' s otvorom koji pruža još veću iskoristivost zaslona.

Baterija

Baterija

Napravite više, punite ga manje uz bateriju koja traje dva dana1.

Kamera

Kamera

Napravite savršenu snimku uporabom trostruke kamere sa značajkom snimanja potpomognutog umjetnom inteligencijom i raznolikim načinima snimanja.

Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

Google, Android i ostale robne marke u vlasništvu su društva Google LLC. aptX zaštitni je znak poduzeća Qualcomm Technologies International, Ltd., koji je registriran u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci organizacije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Sve su slike samo u ilustrativne svrhe.

Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti.

1.Dvodnevno testiranje baterije u svakodnevnim uvjetima korištenja obavilo je poduzeće HMD Global. Testiranje je uključivalo aktivno korištenje uređaja s novom baterijom pet sati dnevno. Korištenje je uključivalo npr. igranje, prenošenje videozapisa, pozivanje, slanje kratkih tekstualnih poruka, pregledavanje interneta i uporabu aplikacija (poput društvenih mreža, vijesti, navigacije i glazbe). Testiranje je obavljeno korištenjem uređaja s normalnim postavkama u svijetlom unutarnjem okruženju. Uređaj je bio u stanju mirovanja tijekom noći. Trajanje baterije značajno ovisi o postavkama, korištenju i drugim čimbenicima.

2Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima. Gdje usluga Google Assistant nije dostupna, zamjenjuje se uslugom Google Search. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.

3. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin se kapacitet smanjuje tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

4Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.