Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Ima sve. Čak i više uz uslugu Google Assistant.

Prijava

Google Assistant

Samo jednim dodirom pomaže vam u svakodnevnom životu ili kod kuće

Gumbom za uslugu Google Assistant1 dovedite u red svoj iznimno ubrzani život. Postavljajte pitanja, pogledajte raspored ili čak prigušite svjetla. Navedeni pomoćnik radi sve za vas. Čak se i usavršava u svojem poslu što ga više upotrebljavate. Kako biste više uživali u životu, a manje koristili svoj telefon.

Dizajn

Unaprijedili smo dizajn, a zatim ga dotjerali

Savršena izrada, čak i za svakodnevnu uporabu. Telefon se odlično drži u jednoj ruci zbog svoje debljine od 8,4 mm, vrhunskog zakrivljenog prednjeg i zadnjeg stakla od 2,5D. A zaslon HD+ veličine 5,71" s omjerom prikaza od 19:9 omogućava užitak promatranja. I na kraju, dugotrajna baterija koja se prilagođava vama, ne samo da izgleda dobro, već i pametno razmišlja.

Istražite dizajn

Snimanje

Vaše uspomene nikada nisu izgledale ovako dobro

Snimite cijelu priču. S dvostrukom kamerom i širokokutnim selfie fotoaparatom svi su na slici. Zatim izrazite svoju kreativnost korištenjem naprednih značajki kao što su efekt Bokeh i dodatna mijenjanja snimke.

Android™

Postaje još i bolje

Uređaj Nokia 4.2 donosi čisti Android doživljaj uz Android One, koji se pokreće sustavom Android 9 Pie. Čist sustav bez aplikacija drugih proizvođača i besplatna mjesečna ažuriranja koja – za divno čudo – ne usporavaju vaš telefon.

Osim toga umjetna inteligencija uči kako koristite telefon, a uz predvidive prečace za aplikacije i alate za vašu dobrobit uživajte u neodoljivom Android doživljaju.

Pogledajte kako
Pogledajte kako
Pogledajte kako

Studija Counterpointa

Telefoni Nokia ocijenjeni su kao najbolji kada je riječ o ažuriranjima softvera i sigurnosti

Pametni telefoni Nokia imaju dvije godine ažuriranja softvera i tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja. Uzimajući u obzir navedenu činjenicu znači da smo vodeći proizvođač kada je riječ o ažuriranjima softvera i sigurnosti po čemu se izdvajamo od ostalih proizvođača pametnih telefona. Pogledajte studiju Counterpointa kako biste saznali više.

Nokia 4.2

Pitanja, upute i prijedlozi dostupni su vam jednim pritiskom na Google Assistant Button. Sve se prikazuje na zaslonu HD+ veličine 5,71” sa zakrivljenim staklom 2,5D. Odličan za gledanje serija jednom rukom. Posebice je odlična dugotrajna baterija2 od 3000 mAh sa značajkom Umjetne inteligencije. Snimke se pretvaraju u fotografije korištenjem dvostruke kamere od 13 MP i stražnje kamere od 2 MP te uporabom profesionalnih alata za uređivanje. A biometrijsko otključavanje licem jednostavno otvara vaš telefon u nekoliko sekundi. Sve se to nalazi na operativnom sustavu Android 9 Pie, uključujući mjesečna ažuriranja koja ne usporavaju vaš telefon već ga poboljšavaju.

Prijava
Pune specifikacije
Pune specifikacije
Pune specifikacije

Google, Android i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Ponude se mogu razlikovati. aptX je zaštitni znak poduzeća Qualcomm Technologies International, Ltd. koji je registriran u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve tehničke specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Sve su slike samo u ilustrativne svrhe.

1Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima. Gdje usluga Google Assistant nije dostupna, zamjenjuje se uslugom Google Search. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.

2. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

3. Usluga Google Photos, kojom se pruža neograničeni i visokokvalitetni prostor za pohranjivanje fotografija, zahtijeva Google račun i internetsku vezu.

4. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.