Nokia 8.3 5G

‌‌

Nokia 8.3 5G

Jedini uređaj koji ćete ikada trebati

Unaprijedite svoju kreativnost

Prijava

Efekti ZEISS

Svaki je videozapis očaravajući

Dodajte završni doticaj profesionalca svojim videozapisima ugrađenim kinematografskim efektima ZEISS. Dodajte anamorfne i plavičaste tonove svojim snimkama za očaravajući izgled. Osim toga, podijelite svoje očaravajuće videozapise u 4K formatu preko 5G mreže1.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Kamera od 64 MP

Zapamtite svaki maleni detalj

Snimite fenomenalne krupne planove, iznimno široke očaravajuće pejzaže, živopisne portrete i sve što stignete zadivljujućom četverostrukom kamerom PureView. Zatim promijenite način snimanja na Akcijska kamera za stabilnije videozapise u žurbi.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Način Akcijska kamera

Spreman u pokretu

Izgladite nesavršenosti u svojim videozapisima primjenom načina Akcijska kamera koji je namijenjen za uzbudljive polupokrete. Ništa ne propustite.

Google One

Dobijte više od Googlea uz Google One

Iskoristite besplatni šestomjesečni paket od 100 GB na usluzi Google One (vrijednosti 1,99 USD/mjesečno) kad kupite uređaj Nokia 8.3 5G. Kao član usluge Google One dobit ćete 100 GB prostora za pohranu u oblaku za usluge Google disk, Gmail i Google fotografije, automatsko sigurnosno kopiranje telefona i pristup Googleovim stručnjacima – sve u jednom obiteljskom paketu koji se može dijeliti.

Zaslon veličine 6,81”

Uzbuđenje od ruba do ruba

Uživajte uz očaravajući zaslon veličine 6,81” koji je namijenjen stvarateljima i igračima. Ne samo da je iznenađujuće velik, već je i nevjerojatno jasan – zahvaljujući jedinstvenoj novoj tehnologiji PureDisplay.

Povezivost 5G

Iznimne brzine 5G mreže

Uživajte u životu s manje kašnjenja. Brzo strujite filmove, trenutačno dijelite videozapise i igrajte igre bez ometanja na najboljoj 5G mreži. Osim toga, modularna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 765G optimizirana je za 5G mrežu i globalni roaming kako biste uvijek bili spremni za ono što dolazi.

Saznajte više o 5G mreži

Baterija koja traje dva dana²

Vrijeme je za više

Zabava ne prestaje. Samo jednim punjenjem baterija može izdržati do dva dana – neovisno o tome gdje idete vaš vas telefon neće ograničiti.

Spreman za Android 11

Najbolje od operativnog sustava Android™. Uvijek.

Budite bolji od prosjeka uz odličan radni učinak i bez bloatwarea. Uživajte dulje u prednostima telefona zahvaljujući nadogradnjama softvera tijekom dvije godine te mjesečnim sigurnosnim ažuriranjima tijekom tri godine.

Gumb za Google Assistant³

Malena pomoć gdje god idete

Zasebnim vam se gumbom za Google Assistant 3omogućava lakše pristupanje omiljenom pomoćniku. Vaš se asistent usavršava i postaje sve bolji što ga više upotrebljavate kako biste što više uživali u životu, a manje se koristili telefonom.

senzor otiska prsta

Otključavanje u trenu

Uređaj Nokia 8.3 5G kombinira gumb za uključivanje/isključivanje i senzor otiska prsta za jednostavnije i bezbrižnije pristupanje telefonu.

Dizajn

Nordijski dizajn – sve do boje

Izgrađen precizno. Izrađen detaljno. U uređaju Nokia 8.3 5G uočava se besprijekoran nordijski dizajn od staklenog tijela do prekrasne boje – Polarne noći – koja inspiraciju crpi iz polarne svjetlosti.

Značajke

Nokia 8.3 5G

Jednostavno učinite profesionalnima svoje fotografije i videozapise. Ugrađeni kinematografski efekti ZEISS od svakog će videozapisa stvoriti zvijezdu, a četverostrukom kamerom PureView savršeno ćete snimiti svaki od trenutaka koje želite podijeliti sa svijetom. Otključajte nove mogućnosti nevjerojatno brzom 5G mrežom, poput strujanja, igranja i drugog. Osim toga, budite uvijek jedan korak ispred uz najnovija ažuriranja operativnog sustava Android.

Četverostruka kamera PureView s optikom ZEISS optics

Četverostruka kamera PureView s optikom ZEISS optics

Izrađujte profesionalne snimke zadivljujućom četverostrukom kamerom i kinematografskim efektima ZEISS.

Povezivost 5G

Povezivost 5G

Iskoristite više snage i brzine 5G pametnog telefona spremnog za budućnost.

The best of Android

The best of Android

Budite sigurni uz dvije godine ažuriranja softvera Android i tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja

Snažan rad

Snažan rad

Uživajte bez kašnjenja na energetski učinkovitoj modularnoj platformi Qualcomm® Snapdragon™ 765G.

Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

HMD Global Oy ekskluzivni je nositelj licence za telefone i tablete trgovačke marke Nokia. Nokia je registrirani zaštitni znak poduzeća Nokia Corporation. Android, Google i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Qualcomm Snapdragon proizvod je poduzeća Qualcomm Technologies Inc i/ili njegovih podružnica. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci organizacije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Slike su namijenjene samo u ilustrativne svrhe.

15G mrežu možda ne podržava vaš pružatelj mobilnih usluga ili pružatelj usluga čije usluge upotrebljavate prilikom putovanja. Trenutačna brzina ovisi o mreži i drugim čimbenicima.

2 Dvodnevno testiranje baterije u svakodnevnim uvjetima korištenja obavilo je poduzeće HMD Global. Testiranje je uključivalo aktivno korištenje uređaja s novom baterijom pet sati dnevno. Korištenje je uključivalo npr. igranje, strujanje videozapisa, pozivanje, slanje kratkih tekstualnih poruka, pregledavanje interneta i uporabu aplikacija (poput društvenih mreža, vijesti, navigacije i glazbe). Testiranje je obavljeno korištenjem uređaja s normalnim postavkama u svijetlom unutarnjem okruženju. Uređaj je bio u stanju mirovanja tijekom noći.

3Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima. Gdje usluga Google Assistant nije dostupna, zamjenjuje se uslugom Google Search. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.

4. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

5. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije zauzimaju značajni dio memorije.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(