Nokia 8.3 5G

‌‌

Nokia 8.3 5G

Unaprijedite svoju kreativnost

Prijava

Snimajte primjenom efekata ZEISS

Svaki je videozapis očaravajući

Snimajte poput profesionalaca, a da pritom ne morate biti profesionalac, zahvaljujući ugrađenim kinematografskim efektima ZEISS. Jednostavno dodajte anamorfne i plavičaste tonove svojim snimkama za očaravajući izgled. Osim toga, podijelite svoje očaravajuće videozapise u 4K formatu preko 5G mreže.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Četverostruka kamera PureView s optikom ZEISS optics

Nijedan detalj nije zanemaren

Kamera kojom se snima sve. Snimite fenomenalne krupne planove, iznimno široke očaravajuće pejzaže, živopisne portrete i sve što stignete zadivljujućom četverostrukom kamerom PureView. Budući da je vaš uređaj opremljen najnovijom tehnologijom i optikom ZEISS, spremni ste u svakom trenutku za snimanje iznimno detaljnom glavnom kamerom od 64 MP, kamerom iznimno širokog kuta posebno namijenjenom za snimanje pri slabom osvjetljenju te iznimno naprednim dubinskim i makro kamerama.

Povezivost 5G

Iznimne brzine 5G mreže

Uživajte u životu s manje kašnjenja. Igrajte igre Stadia bez ometanja, strujajte filmove i dijelite sadržaj 5G mrežom. Osim toga, modularna platforma Qualcomm® Snapdragon™ optimizirana je za 5G mrežu kako biste uvijek bili spremni za ono što dolazi.

Saznajte više o platformi Qualcomm® Snapdragon™

Android™ 10

Najbolje od operativnog sustava Android. Uvijek.

Privatnost je važna. Zato možete očekivati poboljšanu sigurnost i prilagodljive mogućnosti u najnovijoj inačici sustava Android 10 i novijim inačicama. Osim toga, jamči vam se dvije godine ažuriranja softvera i tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja.

Gumb za uključivanje/isključivanje sa senzorom otiska prsta

Otključavanje u trenu

Uređaj Nokia 8.3 5G kombinira gumb za uključivanje/isključivanje i senzor otiska prsta za brzo i sigurno pristupanje telefonu.

Zaslon veličine 6,81”

Uzbuđenje od ruba do ruba

Izgubite se na očaravajućem zaslonu veličine 6,81” koji je namijenjen igračima, posebnim osobama i stvarateljima. Ne samo da je iznenađujuće velik, već je i nevjerojatno jasan – zahvaljujući jedinstvenoj novoj tehnologiji PureDisplay.

Dizajn

Nordijski dizajn – sve do boje

Izgrađen precizno. Izrađen detaljno. U uređaju Nokia 8.3 5G uočava se besprijekoran nordijski dizajn, a isporučuje se u boji Polarne noći koja inspiraciju crpi iz polarne svjetlosti.

Značajke

Nokia 8.3 5G

Jednostavno učinite profesionalnima svoje fotografije i videozapise. Ugrađeni kinematografski efekti ZEISS od svakog će videozapisa stvoriti zvijezdu, a četverostrukom kamerom PureView s optikom ZEISS Optics savršeno ćete snimiti svaki od trenutaka koje želite podijeliti sa svijetom. Otključajte nove mogućnosti nevjerojatno brzom 5G mrežom. Osim toga, budite uvijek jedan korak ispred uz najnovija ažuriranja operativnog sustava Android.

Četverostruka kamera PureView s optikom ZEISS optics

Četverostruka kamera PureView s optikom ZEISS optics

Četverostruka kamera s kinematografskim efektima ZEISS.

Povezivost 5G

Povezivost 5G

Brza i dokazana 5G mreža budućnosti.

Powered by Android 10

Powered by Android 10

Dvije godine ažuriranja softvera Android i tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja.

Snažno

Snažno

Energetski učinkovita modularna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 710.

Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

Android, Google i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Qualcomm Snapdragon proizvod je poduzeća Qualcomm Technologies Inc i/ili njegovih podružnica. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci organizacije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Slike su namijenjene samo u ilustrativne svrhe. Mrežu 5G možda ne podržava vaš pružatelj mobilnih usluga ili pružatelj usluga čije usluge upotrebljavate prilikom putovanja.

1Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima. Gdje usluga Google Assistant nije dostupna, zamjenjuje se uslugom Google Search. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.

2. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

3. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.

(