Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Istražite svaku pojedinost

Prijava

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Dizajn i radni učinak

Izvrsnost

Umjetnost je postupak pročišćenja, uklanjanja svega što je nepotrebno dok ne dobijete nešto što je čisto, a istovremeno snažno. Ovdje istražite slojeve uređaja Nokia 9 PureView.

Zaslon i zvuk

Užitak za sva osjetila

Prikaži više
Prikaži više
Prikaži više
Zaslon i zvuk
Užitak za sva osjetila

Doživljaj gledanja fotografija koji zaslužujete: uređaj Nokia 9 PureView opremljen je zaslonom pOLED QHD od ruba do ruba veličine 5,99” s razlučivosti od 2 K. Zahvaljujući tehnologiji PureDisplay možete uživati u točnim bojama i poboljšanoj čitljivosti na Sunčevoj svjetlosti.

  • Značajkom HDR10 omogućava se uživanje u najnovijem sadržaju koji obiluje pojedinostima, kontrastom i bojama
  • Snimajte videozapise HDR u razlučivosti 4 K s prostornim zvukom za puni doživljaj
  • Qualcomm® aptX™ omogućava iznimno kvalitetno reproduciranje zvuka na Bluetooth® zvučnicima i slušalicama

Softver: operativni sustav

Inačica 10 operativnoga sustava Android™ dostupna je za preuzimanje

Pojednostavljene postavke privatnosti, brže pisanje odgovora i sveukupna poboljšanja čine upotrebu telefona prirodnijom. Inačica 10 operativnoga sustava Android donosi brojne nove značajke kojima vam se omogućava da iskoristite u potpunosti potencijal svojeg pametnog telefona Nokia.

  • Tamna tema
  • Pametno odgovaranje
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Pobjednik: nagrada Good Design® za 2019. godinu

Uređaj Nokia 9 PureView nositelj je nagrade Good Design za 2019. koju mu je dodijelio The Chicago Athenaeum: muzej arhitekture i dizajna u kategoriji elektroničkih uređaja zbog njegovog naprednog dizajna, pouzdanosti, inovativnih značajki i sigurnog Android korisničkog iskustva.

Pogledajte profil nagrade Good Design

Nokia 9 PureView

Istražite svaku pojedinost

Prijava
Cjelovite tehničke značajke
Cjelovite tehničke značajke
Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

Još uvijek tražite?

Pronađite savršeni telefon za sebe

Pogledajte sve telefone

Android, Google i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom je registrirani zaštitni znak ili zaštitni znak poduzeća Adobe u Sjedinjenim Američkim Državama i/ili drugim državama. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. aptX je zaštitni znak poduzeća Qualcomm Technologies International, Ltd., koji je registriran u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci USB Implementers Foruma.

1 Sustav kamere sastoji se od dva senzora za boju koja istodobno rade u kombinaciji s iznimno osjetljivim monokromatskim senzorima. Svakim se monokromatskim senzorom može prikupiti približno 2,9 puta više svjetla nego uobičajenim senzorom za boju na pametnom telefonu. Senzor kamere na pametnom telefonu odnosi se na jedan senzor za boju (12 MP, 1,25 um, F/1,8).

2. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima. Gdje usluga Google Assistant nije dostupna, zamjenjuje se uslugom Google Search. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.

5 Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin se kapacitet smanjuje tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

6 Ako se isporučuje s operativnim sustavom Android Oreo / Android 9 Pie, može se nadograditi na inačicu 10 operativnoga sustava Android. Napominjemo vam da zbog toga može doći do dodatne potrošnje mobilnoga podatkovnog prometa.

* Prema studiji za 2020. godinu koju je provelo udruženje Counterpoint Research.