Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock Play

Nokia G10

Snimite i podijelite obiteljske trenutke na velikom zaslonu i zahvaljujući velikoj bateriji.

Boja
Mogućnosti
3 GB Radna memorija , 32 GB Unutarnja pohrana , Dvije SIM kartice

Nokia G10

Kako biste preživjeli obiteljski život, trebate energiju. Puno energije. Srećom, uređaj Nokia G10 ima sve što trebate i bateriju koja traje danima, a ne satima, između punjenja. Veliki zaslon zadržava pažnju vaše djece tijekom cijelog putovanja, a njegovom trostrukom stražnjom kamerom s poboljšanim snimanjem omogućava vam se da uvijek zabilježite posebne trenutke kad god se oni dogode. Isprobajte kombinaciju navedenog s najnovijom inačicom 11 operativnog sustava Android ™ 11, dvije godine nadogradnje softvera i tri godine sigurnosnih ažuriranja i imate telefon kojemu ni vrijeme ne može ništa.

Cjelovite tehničke značajke

Baterija potpomognuta umjetnom inteligencijom

Budite bezbrižni uz bateriju koja vas neće iznevjeriti tijekom vikenda.

Povećani zaslon 6,5''

Zagledajte se u velik zaslon koji je dovoljno svijetao da vam zadrži pažnju.

Trostruka kamera potpomognuta umjetnom inteligencijom

Snimite te posebne obiteljske trenutke iz svakog kuta.

Siguran pristup

Trenutačno otključavanje samo pogledom ili dodirom.

Always on the go with the name you know

Pogledajte sada

Baterija od 5050 mAh potpomognuta umjetnom inteligencijom²

Računajte na to cijelo vrijeme

Tajna sreće je... trajanje baterije. Nakon što se vaš mobilni uređaj isključi, samo se propušteni pozivi gomilaju i nakupljaju. Zbog toga se uređaj Nokia G10 isporučuje s baterijom koja može trajati do tri dana između punjenja¹.

Redovita sigurnosna ažuriranja

Sigurnost koja postaje sve bolja

Uz redovita mjesečna sigurnosna ažuriranja tijekom tri godine, vaše su datoteke, videozapisi, fotografije i podatci uvijek u sigurnim rukama.

Android™ 11

Softver koji se stalno poboljšava

Želite li znati tko je što rekao i kada? Uporabom inačice 11 operativnog sustava Android svoje razgovore vidite, na njih odgovarate i nadzirete ih u više aplikacija za razmjenu poruka, a sve na istom mjestu. Uz dvije godine ažuriranja softvera uvijek imate najnovije značajke. To je kao da danas dobijete telefon iz budućnosti.

Povećani zaslon 6,5''

Veliki zaslon za zabavu cijele obitelji

Uređaj je Nokia G10 opremljen velikim zaslonom s pojačavanjem svjetline da svi i dalje mogu uživati u svojim omiljenim filmovima, TV-u i aplikacijama, čak i pri jakom dnevnom svjetlu.

Trostruka kamera potpomognuta umjetnom inteligencijom

Snimite obiteljski život onako kako se događa

Obiteljsko je vrijeme ludo, zabavno i može proletjeti jako brzo. Ali uz uređaj Nokia G10 i njegovu trostruku kameru uvijek ste spremni zabilježiti te posebne uspomene, od školskih predstava do obiteljskih proslava i svega ostalog.

Dizajn

Osmišljen da traje

Nordijski je dizajn poznat po minimalističkoj i elegantnoj estetici. Upravo to dobivate s vrhunskom tehnologijom ugrađenom u lagano, tanko, izdržljivo kućište koje dolazi u dvije jedinstvene boje nadahnute nordijskim okruženjem: noć i sumrak.

Otključavanje licem

Jednostavno se otključava. Zaštitite obitelj.

Uporabom bočnog senzora otiska prsta i prepoznavanja lica možete u tren oka otključati telefon kako biste još jednom pokazali da roditelji doista imaju supermoći.

volite ga, imajte povjerenja u njega i čuvajte ga

U Finskoj pristupamo životu i sreći na jednostavan način – čuvamo stvari koje volimo i u koje imamo povjerenja. Kada tu filozofiju primijenimo na dizajniranje telefona, rezultat je svakodnevni pratitelj na kojeg se možete osloniti i koji će izdržati sve izazove vremena. Najnoviji asortiman Nokia telefona nije iznimka. Uz inovativne značajke, izdržljiv dizajn te stalna softverska i sigurnosna ažuriranja ovi će telefoni dugo biti vaši vjerni pratitelji.

Povećajte svoju sigurnost uporabom usluge ExpressVPN

Bez obzira upotrebljavate li Wi-Fi ili mobilne podatke, ExpressVPN dodaje dodatnu razinu sigurnosti internetskoj vezi čime se štite vaši podatci od znatiželjnih pogleda. Iskoristite 30-dnevno besplatno probno razdoblje usluge ExpressVPN-a, isključivo na odabranim Nokia telefonima. Ne postoji obveza i nije potreban način plaćanja – spremni ste za manje od minute.

Saznajte više
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Sve što želite čuti i još više

Sve pjesme i podcastovi koje znate i volite i milijuni koje tek trebate otkriti. Nokia pametni telefoni sada dolaze s tvornički instaliranom aplikacijom Spotify, najpopularnijom svjetskom uslugom strujanja glazbe. Samo ste na nekoliko dodira od najpoznatijih pjesama najvećih svjetskih umjetnika. Spremni za reproduciranje svaki tjedan na usluzi Spotify.

Saznajte više
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Ne propustite. Registrirajte se i prvi primite vijesti i ponude za Nokia telefone.

HMD Global Oy ekskluzivni je nositelj licence za telefone i tablete trgovačke marke Nokia. Nokia je registrirani zaštitni znak poduzeća Nokia Corporation. Android, Google i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Slike su namijenjene samo u ilustrativne svrhe.

1 Trodnevno testiranje baterije u svakodnevnim uvjetima korištenja obavilo je poduzeće HMD Global. Testiranje je uključivalo aktivno korištenje uređaja s novom baterijom pet sati dnevno. Korištenje je uključivalo npr. igranje, strujanje videozapisa, pozivanje, slanje kratkih tekstualnih poruka, pregledavanje interneta i uporabu aplikacija (poput društvenih mreža, vijesti, navigacije i glazbe). Testiranje je obavljeno korištenjem uređaja s normalnim postavkama u svijetlom unutarnjem okruženju. Uređaj je bio u stanju mirovanja tijekom noći.

2. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.