Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon 5G 5G Display 6.67 inches 6.67 Camera Design Play

Nokia X10

Vizualizirajte svoje poslovne ideje prilagođavanjem boja i podijelite ih 5G¹ mrežom.

Boja
Mogućnosti
4 GB Radna memorija , 128 GB Unutarnja pohrana , Dvije SIM kartice

Nokia X10

Vođenje vašeg poslovanja zahtijeva energiju, učinkovitost i inovacije - sve što imate u uređaju Nokia X10. Iznimno brza 5G¹ mreža i zaslon Full HD+ omogućavaju vam rad bez zastoja. U međuvremenu, četverostrukom kamerom od 48 MP s optikom ZEISS zabilježite sve što vam je važno. Osim toga, profesionalnim alatima za prilagođavanje boja predstavite svoje ideje predstavite u odličnom svjetlu. Koristite se najnovijiom inačicom 11 operativnog sustava Android ™ i tijekom tri godine uživajte u nadogradnjama softvera i mjesečnim sigurnosnim ažuriranjima da biste upotrebljavali nove značajke i sada i u budućnosti.

Cjelovite tehničke značajke

5G brzine

Preuzmite i prenesite datoteke u tren oka putem pouzdane 5G mreže¹.

Zaslon Full HD+ veličine 6,67''

Podijelite svoje ideje uz kavu i pokažite im što mislite na velikom zaslonu.

Četverostruka kamera 48 MP

Uporabom optike ZEISS nemate problema snimiti ono što vidite.

Uređivanje i prilagođavanje boje

Upotrijebite čitav niz alata kako biste svoje snimke pretvorili u slike koje možete koristiti za predstavljanje ideja.

Živite brzo, opustite se. Uz 5G mrežu.

Pogledajte sada

Brza 5G mreža

Radite i opustite na brzini warp 5G

5G mrežom može se pokrenuti vaše poslovanje jer vam se omogućuje da napravite više u kraćem vremenu. Zamislite: videokonferencije, slanje datoteka, preuzimanje velikih prezentacija i uspostavljanje veza, sve do 20 puta brže.² A kad je produktivnost veća, povećava se i vaše vrijeme odmora. Dobitna kombinacija.

Sigurnost

Sigurnost koja postaje sve bolja

Zahvaljujući mjesečnim sigurnosnim ažuriranja tijekom tri godine sve vaše najveće i najvažnije datoteke, videozapisi, fotografije i podatci u sigurnim su rukama.

Android™ One

Softver koji se stalno poboljšava

Inačicom 11 operativnog sustava Android donose se inovativne značajke na vaš mobitel, poput mogućnosti pregledavanja, odgovaranja i kontroliranja svih vaših razgovora iz svih različitih aplikacija za razmjenu poruka na jednom praktičnom mjestu. Dakle, neovisno o tome koliko poruka primite, nikada ništa nećete propustiti. A s redovitim ažuriranjima softvera uvijek ste ispred konkurencije i uživate u novim značajkama u narednim godinama.

Zaslon Full HD+ veličine 6,67''

Uronite u više od posla

Zaslon Full HD+ savršen je za rad u pokretu, videopozive, predstavljanje ideja ili potpuno uživanje u epskom filmu na kraju ludog dana.

Četverostruka kamera 48 MP

Podijelite svoj rad sa svijetom

Naša je najnovija četverostruka kamera od 48 MP s optikom ZEISS u kombinaciji s kompletnim paketom alata za uređivanje i prilagođavanje sve što vam je potrebno za stvaranje iznimnih fotografija i videozapisa. A putem 5G¹ mreže odmah možete podijeliti nadahnuće. Gdje umjetnost susreće produktivnost.

Dizajn

Prekrasno pouzdan

Uređaj Nokia X10 dolazi u dvije boje nadahnute skandinavskim krajolikom. Osim toga, dovoljno je čvrst da bude otporan na svakodnevne udarce, a pritom izgleda sjajno.

Baterija

Ne pregrijava se pod pritiskom

Zahvaljujući našem naprednom sustavu hlađenja vaš se mobitel ne pregrijava, čak ni kada ste vi pod velikim pritiskom. A s baterijom koja traje do dva dana³ ovaj uređaj ima radnu etiku jednaku vašoj.

Produktivnost

Gdje se posao sastaje s vikendom

Načinom Usredotočenosti omogućuje vam se rad bez ometanja, a načinom Spavanja pomaže vam se da se opustite. Jer novi dobar dan započinje dobrim snom.

Procesor

Pripremite se za radni učinak koji je najbolji u seriji

Kada je riječ o vašem životu ili vašem uređaju, bitan je samo radni učinak. Mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G omogućavaju se iznimno velike brzine. Obavljajte više zadataka svojim aplikacijama: istodobno pratite najnovije vijesti i uživajte u omiljenim emisijama.

E-waste

Mijenjamo ono što je u kutiji kako bismo smanjili elektronički otpad

Svake se godine unutar EU-a nakupe tone odbačenih punjača za mobitele. Budući da ga mnogi od nas već imaju, mijenjamo isporučen punjač punjačem s razgradivim kućištem kako bismo smanjili elektronički otpad i produljili trajanje vašeg mobitela. Trebate li punjač? I dalje ga možete kupiti, a prihod doniramo za zaštitu okoliša.

Saznajte više

volite ga, imajte povjerenja u njega i čuvajte ga

U Finskoj pristupamo životu i sreći na jednostavan način – čuvamo stvari koje volimo i u koje imamo povjerenja. Kada tu filozofiju primijenimo na dizajniranje telefona, rezultat je svakodnevni pratitelj na kojeg se možete osloniti i koji će izdržati sve izazove vremena. Najnoviji asortiman Nokia telefona nije iznimka. Uz inovativne značajke, izdržljiv dizajn te stalna softverska i sigurnosna ažuriranja ovi će telefoni dugo biti vaši vjerni pratitelji.

Povećajte svoju sigurnost uporabom usluge ExpressVPN

Bez obzira upotrebljavate li Wi-Fi ili mobilne podatke, ExpressVPN dodaje dodatnu razinu sigurnosti internetskoj vezi čime se štite vaši podatci od znatiželjnih pogleda. Iskoristite 30-dnevno besplatno probno razdoblje usluge ExpressVPN-a, isključivo na odabranim Nokia telefonima. Ne postoji obveza i nije potreban način plaćanja – spremni ste za manje od minute.

Saznajte više
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Sve što želite čuti i još više

Sve pjesme i podcastovi koje znate i volite i milijuni koje tek trebate otkriti. Nokia pametni telefoni sada dolaze s tvornički instaliranom aplikacijom Spotify, najpopularnijom svjetskom uslugom strujanja glazbe. Samo ste na nekoliko dodira od najpoznatijih pjesama najvećih svjetskih umjetnika. Spremni za reproduciranje svaki tjedan na usluzi Spotify.

Saznajte više
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Ne propustite. Registrirajte se i prvi primite vijesti i ponude za Nokia telefone.

HMD Global Oy ekskluzivni je nositelj licence za telefone i tablete trgovačke marke Nokia. Nokia je registrirani zaštitni znak poduzeća Nokia Corporation. Android, Google i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Qualcomm Snapdragon proizvod je poduzeća Qualcomm Technologies Inc i/ili njegovih podružnica. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Slike su namijenjene samo u ilustrativne svrhe.

1Pokrivenost 5G mreže možda je ograničena i možda ju ne podržava vaš pružatelj mobilnih usluga. Trenutačna brzina ovisi o mreži i drugim čimbenicima.

2 Prema internom testiranju poduzeća HMD Global na aktivnim 4G mrežama kompatibilni telefon ima prosječnu brzinu prijenosa podataka od približno 60 Mb/s. Na aktivnim 5G mrežama uređaj Nokia X10 može postići brzinu prijenosa podataka do 1,2 Gb/s.

3 Dvodnevno testiranje baterije u svakodnevnim uvjetima korištenja obavilo je poduzeće HMD Global. Testiranje je uključivalo aktivno korištenje uređaja s novom baterijom pet sati dnevno. Korištenje je uključivalo npr. igranje, strujanje videozapisa, pozivanje, slanje kratkih tekstualnih poruka, pregledavanje interneta i uporabu aplikacija (poput društvenih mreža, vijesti, navigacije i glazbe). Testiranje je obavljeno korištenjem uređaja s normalnim postavkama u svijetlom unutarnjem okruženju. Uređaj je bio u stanju mirovanja tijekom noći.