Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Arrow right Longevity Environment Camera Zeiss Security

Nokia XR20

Pametni telefoni
Nokia XR20

Namijenjen za dugovječnost. Napravljen da izgleda dobro kroz teške životne situacije.

Boja

Četiri godine

Sigurnosna ažuriranja

Budite zaštićeni uz mjesečna sigurnosna ažuriranja do četiri godine kako se ne biste izložili najnovijem špijunskom softveru, zlonamjernom softveru i digitalnim prijetnjama.

3 years

Jamstvo i nadogradnje operativnog sustava Android™

Budite mirni uz tri godine jamstva. Osim toga, uživajte u svim najnovijim značajkama operativnog sustava AndroidTM sad i u budućnosti uz do tri godine nadogradnji operativnog sustava.

Jedna godina

Zamjena zaslona¹

Ako se dogodi neočekivano, ne brinite se. Brinemo se za vas uz besplatnu jednogodišnju zamjenu zaslona. Saznajte više

The durable Nokia XR20 smartphone enduring a coffee spill.
The durable Nokia XR20 smartphone enduring a coffee spill.

Telefon namijenjen dugovječnosti

Pogledajte sada

Nokia XR20

Uređaj je Nokia XR20 namijenjen za dugovječnost. Telefon koji može izdržati sve što se u životu može dogoditi, a da pritom izgleda odlično. Uređaj je, zbog iznimno čvrstog kućišta i najtvrđeg stakla za zaslone koje smo uspjeli pronaći, otporan na ogrebotine, padove, temperature, vodu te djecu i kućne ljubimce. Također ima i do tri godine nadogradnje operativnog sustava te četiri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja. Stoga će vaš telefon biti ažuran do 2025. godine. A budući da ćete ga dulje upotrebljavati, prikladniji je za okoliš. Isporučuje se također uz jednogodišnju besplatnu zamjenu¹ i trogodišnje jamstvo² u slučaju neočekivanog događaja.

Cjelovite tehničke značajke

Tamo gdje ljepota susreće snagu

Vojna snaga, umjetnička izrada.

Bolje za planet

Dugotrajniji je telefon prikladniji za okoliš.

Način kamere SpeedWarp

Snimite i ponovno proživite svoja iskustva na potpuno novi način.

Sigurno i zaštićeno

Mjesečna sigurnosna ažuriranja do četiri godine.

A football and a robust Nokia XR20 smartphone on the grass.

Dizajn

Telefon namijenjen dugovječnosti

Uređaj Nokia XR20 iznimno je lijep, čvrst i dugotrajan pametni telefon. Elegantno kućište izrađeno je prema vojnom standardu MIL-STD-810H, a zaslon ima naše najtvrđe staklo do sada. Dakle, možete ga ispustiti, smočiti pa čak i snimati nogometnu utakmicu svojega djeteta po najgorim vremenskim uvjetima. Ako se zaprlja, možete ga očistiti samo sapunom i vodom.

A cyclist stops to use the robust Nokia XR20 smartphone.

Sigurnost

Sigurno i zaštićeno

Mi održavamo naše telefone živima. Dakle, želimo vjerovati da ono što se tamo nalazi ostaje privatno. Uređaj Nokia XR20 isporučuje se s mjesečnim sigurnosnim ažuriranjima do četiri godine pa možete čuvati svoje nade, snove, ideje, slike, bilješke, rasporede i e -poštu do 2025. godine. Oprostite, hakeri.

The display of the Nokia XR20 featuring Corning® Gorilla™ Glass Victus™.

Build quality

Najsnažniji od najtvrđih zaslona

Staklo Corning® Gorilla® Glass Victus™ štiti naš najotporniji zaslon do sada koji je dovoljno otporan na dječje hirove, mrlje kućnih ljubimaca, padove i ogrebotine. Također se ističe na sunčevoj svjetlosti i dovoljno je osjetljiv da reagira na dodir mokrih ruka i rukavica.

A Nokia XR20 running on bloat-free Android, displaying a range of Google apps.

Android™

Budite ažurirani godinama i godinama

Uređaj Nokia XR20 osmišljen je da preživi, a to je ono što ima u svojoj unutrašnjosti i vanjštini. Dakle, iako se isporučuje s najnovijim, najbržim i najsigurnijim operativnim sustavom AndroidTM 11, također ima i do tri godine nadogradnje sustava te četiri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja. Stoga će vaš telefon biti ažuran sve do 2025. godine.

A Nokia XR20 taking a video of a mountain landscape using the SpeedWarp feature.

Kamera

Snimite ubrzani život

Pametnom telefonu koji je dovoljno čvrst da se suoči s akcijom, potrebna je iznimno dobra kamera da bi je snimio. Dvostruka stražnja kamera uređaja Nokia XR20 ima senzor od 48 MP, iznimno široki senzor od 13 MP i namjensku bljeskalicu za snimanje detalja neovisno o uvjetima osvjetljenja. Novi način rada SpeedWarp s vrhunskom stabilizacijom omogućava premotavanje unaprijed do ključnih trenutaka, dok vam prostorno snimanje zvuka tehnologijom OZO s poništavanjem šuma vjetra jamči snimanje samo zvukova koje želite.

A Nokia XR20 playing a video of a concert with a visualization of audio from the stereo speakers.

Snimanje zvuka

Oduševite se tehnologijom OZO Playback i glasnim stereozvučnicima.

Na uređaju Nokia XR20 zvuk se povezuje s tehnologijom OZO Playback kojom vam se omogućava da doživite svaki upečatljvi detalj preko izuzetno glasnih stereozvučnika. Tako možete uroniti u svoj svijet vanzemaljske glazbene zabave.

5G povezivost³

Podijelite akciju putem iznimno brze 5G mreže

Besprijekorna strujanje i brže učitavanje nisu više samo poželjne, već obvezne mogućnosti. 5G mreža jest najbrža i najpouzdanija mreža ikada kojom se omogućavaju prijenosi do 20 puta brži od 4G mreže. Dakle, kamo god otišli zbog događanja, svijet može pratiti vaše pustolovine bez problema.

Two Nokia XR20 images side-by-side highlighting the programable button and accessory loop.

Dodatne mogućnosti

Da, to je korisno

Uređaj se Nokia XR20 isporučuje s puno korisnih značajki koje vam olakšavaju život. Bežičnim punjenjem i brzim punjenjem od 18 W omogućava vam se brže odvajanje od žica i brže punjenje. Postoji gornji gumb koji se može programirati pa svoj najčešći zadatak možete učiniti pristupačnijim. A ako volite da se ne koristite rukama, uređaj Nokia XR20 isporučuje se s uslugom Google Assistant⁴ koja će vam pomoći da učinite više u pokretu. Tu je i dodatna vezica za pričvršćivanje vrpce da vam telefon bude uvijek na dohvat ruke.

Sve što želite čuti i još više

Sve pjesme i podcastovi koje znate i volite i milijuni koje tek trebate otkriti. Nokia pametni telefoni sada dolaze s tvornički instaliranom aplikacijom Spotify, najpopularnijom svjetskom uslugom strujanja glazbe. Samo ste na nekoliko dodira od najpoznatijih pjesama najvećih svjetskih umjetnika. Spremni za reproduciranje svaki tjedan na usluzi Spotify.

Saznajte više
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.

Povećajte svoju sigurnost uporabom usluge ExpressVPN

Bez obzira upotrebljavate li Wi-Fi ili mobilne podatke, ExpressVPN dodaje dodatnu razinu sigurnosti internetskoj vezi čime se štite vaši podatci od znatiželjnih pogleda. Iskoristite 30-dnevno besplatno probno razdoblje usluge ExpressVPN-a, isključivo na odabranim Nokia telefonima. Ne postoji obveza i nije potreban način plaćanja – spremni ste za manje od minute.

Saznajte više
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.

Ne propustite. Registrirajte se i prvi primite vijesti i ponude za Nokia telefone.

HMD Global Oy ekskluzivni je nositelj licence za telefone i tablete trgovačke marke Nokia. Nokia je registrirani zaštitni znak poduzeća Nokia Corporation. Android, Google i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Slike su namijenjene samo u ilustrativne svrhe.

1 Isporučuje se s jednom besplatnom zamjenom zaslona ako ga slomite tijekom prve godine od datuma kupnje. Pogledajte potpune Odredbe i uvjete.

2 Pogledajte pokrivenost u ograničenom jamstvu proizvođača.

1Pokrivenost 5G mreže možda je ograničena i možda ju ne podržava vaš pružatelj mobilnih usluga. Trenutačna brzina ovisi o mreži i drugim čimbenicima.

4Usluga Google Assistant nije dostupna na određenim jezicima i u određenim državama. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.