Centar za pružanje pomoći

Popravak ili zamjena

Znamo da slanje proizvoda na popravak ili zamjenu može predstavljati neugodnost. Da bismo vas razuvjerili, odgovorili smo na nekoliko uobičajenih pitanja na jednom mjestu.

Iako se većina rješenja može pronaći u našem centru za pomoć, ako trebate popraviti svoj proizvod, trudimo se vratiti vam ga u roku od nekoliko dana.

Pošaljite proizvod na popravak

Gdje je dostupna mrežna usluga popravljanja?

Naše se usluge popravljanja na mreži pružaju na području Europske unije, SAD-a, Indije i Rusije.

Koji su proizvodi podržani?

Svi se pametni Nokia telefoni i mali broj (pametnih) običnih telefona popravljaju korištenjem ovom uslugom.

Trebam li platiti slanje proizvoda na popravljanje?

Ne, ne plaćaju se troškovi slanja kada šaljete svoj telefon na popravak.

Koliko dugo traje popravljanje proizvoda?

Iako se vremena popravljanja razlikuju od države do države, cilj nam je da se popravljeni proizvodi vrate unutar jednog tjedna od prikupljanja.

Moj telefon više nema jamstva, mogu li ga svejedno poslati na popravak?

Da, ako vaš telefon više ne podliježe našem ograničenom jamstvu proizvođača, tijekom postupka rezervacije dat ćemo našu ponudu (za Indiju i Rusiju cijene su dostupne tek nakon što se telefon primi i procijeni).

Kako plaćam za popravak koji ne podliježe jamstvu?

Plaćanja se trenutačno obavljaju kreditnom karticom tijekom rezervacija čime se jamči transparentnost troškova popravka bez iznenađenja.

Što se događa ako ne možete popraviti moj proizvod?

Ako je vaš proizvod i dalje pod jamstvom, mijenjamo ga istim ili sličnim proizvodom. Ako nema jamstva, vraćamo vam ga i nadoknađujemo eventualne troškove popravka.

Kako pratim tijek popravka svojega uređaja?

Tijek možete pratiti putem mrežnog alata za popravak (dostupnog na računalu ili mobilnom telefonu) upisivanjem broja narudžbe i adrese e-pošte.

Gdje se moj proizvod popravlja?

Popravci se obavljaju u našim ovlaštenim servisnim centrima koji se nalaze u različitim regijama radi pružanja najviše kvalitete popravka.

Može li se popraviti kvar na telefonu bez uklanjanja zaslona?

Ako izdvojimo softverski kvar, u većini se slučajeva za popravak telefona treba skinuti zaslon. Time se bilo koji slomljeni ili oštećeni zasloni mijenjaju kako bi se ponovno sastavio proizvod. U tom slučaju primate ponudu za mijenjanje zaslona prije nego što se obavi popravak.

Kako trebam pripremiti proizvod za slanje u centar za popravak?

Nakon rezervacije za svoj proizvod primate potvrdu elektroničkom poštom i upute kako pripremiti proizvod za siguran transport. Važno je pažljivo se pridržavati navedenih uputa, ispisati ih i priložiti isporučeni AWB (zračni tovarni list) uz kutiju.

Kome se mogu obratiti za pomoć u vezi s proizvodima koji se popravljaju?

Tijek popravka možete pratiti u mrežnom alatu za popravak. Za dodatne upite možete se obratiti podršci .

Obratite se podršci

Poučni videozapisi

Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter