Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Android 11 és Nokia telefonok

Nokia telefonok és Android™ 11. Menő cucc.

Mindig elérhetővé teszi a legújabbat

Megbízható, biztonságos, és strapabíró – ez a Nokia telefonjainak ígérete, és ez az ígéret biztosítja az Android legújabb és legjobb verzióját. Most már itt van az Android 11, és előtérbe helyezi a beszélgetéseidet, az adatvédelmet és a jóllétedet.

Üzenetküldés

Hadd folyjon a beszélgetés

Nem kell többé alkalmazásról alkalmazásra ugrálni, immár egy helyen cseveghetsz. A főbb ismerőseid üzenetei megjelenhetnek a zárolási képernyőn, így sosem maradsz le a legközelebbi és legkedvesebb barátok értesítéseiről.

Üzenetküldés

Buborékok

Kitűzheted a beszélgetéseket, hogy az alkalmazásokon felül legyenek láthatók. Bármit is csinálsz, mindig csak egy érintésre leszel a beszélgetéstől.

Alkalmazásengedélyek

Te vagy a főnök

A te kezedben marad az irányítás, miközben kihozod a legtöbbet az alkalmazásokból. Ha egyszeri hozzáférést adsz a mikrofonodhoz, a kamerádhoz vagy a helymeghatározáshoz, akkor az alkalmazás újra rá fog kérdezni, amikor engedélyre van szüksége.

Biztonság

Biztonságos és megbízható. Egyszerű.

Az Android 11 úgy javítja a biztonsági és adatvédelmi hiányosságokat, ahogyan az alkalmazásaid frissülnek a Google Playen. A Nokia telefonok havi frissítései gondoskodnak a nyugalmadról, hiszen tudod, hogy a telefonod fel van szerelve a legújabb biztonsági funkciókkal.

Google Segéd

Segítség az úton

A mobilos Google Segéd mindig veled van, segít gyorsan elvégezni a feladatokat és előre tervezni, hogy a fontos dolgokra figyelhess. Kezelheted a feladataidat és a teendőket, útmutatást kérhetsz, és kapcsolatban maradhatsz út közben a hangod használatával.

Digital Wellbeing

A kellemes reggelek kiadós alvás után indulnak

Kapcsolódj ki a nap végén Éjszakai módban, mely automatikusan csökkenti a telefonod hangerejét, és szürkeárnyalatosra váltja a képernyőt. Kezdd az új napot az új és jobb Órával, kelj fel a kedvenc dalodra, a Napkelte ébresztéssel egyre világosodó képernyőre.

Céges funkciók

Térjünk a tárgyra

A naptárban és az emlékeztetők között együtt láthatod a munkahelyi és a személyes dolgaidat. Az informatikai osztályok az új eszközkezelő funkciók segítségével gondoskodhatnak a céges telefonok biztonságáról anélkül, hogy a felhasználók láthatóvá tennék a személyes adataikat.

Vállalatoknak

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. A Google, az Android, a Google Play, a YouTube és más védjegyek a Google LLC védjegyei.