Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Android 12 és Nokia telefonok

Skip to main content

Nokia telefonok és Android™ 12. Minden rólad szól.

Rád szabva

Tágasabb, kényelmesebb és kifejezőbb. Az Android 12 megújult felhasználói felülettel, új kisegítő eszközökkel és személyre szabható színsémákkal érkezik. És a továbbfejlesztett adatvédelmi funkciókkal a színfalak mögött is minden rendben van.

Adatvédelmi irányítópult

Az adatvédelmi engedélyeid egy pillantás alatt

Az adatvédelmi irányítópult egyértelmű és átfogó áttekintést ad arról, hogy az alkalmazások mikor fértek hozzá a helyadataidhoz, a kamerádhoz vagy a mikrofonodhoz az elmúlt 24 órában. Ha látsz valamit, amit módosítani szeretnél, akkor közvetlenül az irányítópulton kezelni tudod az engedélyeket.

Akadálymentesség

Új láthatósági funkciók

A nagyítóval ráközelíthetsz a képernyő egy részére. Az egész telefonon átállíthatod a betűstílust félkövérre, hogy tisztábban lásd a szöveget. És ha a legkisebb fényerősség sem elég sötét, akkor az Extra sötét funkció kisegít.

Private Compute Core

Az érzékeny adataid biztonságos kezekben vannak

A maga nemében egyedülálló mobilkörnyezet, a Private Compute Core el van szigetelve az operációs rendszer többi részétől és az alkalmazásaidtól. A felhasználó kifejezett engedélye kell ahhoz, hogy a Private Compute Core-ban feldolgozott információkat meg lehessen osztani a Google-lal vagy más alkalmazással és szolgáltatással.

Társalgó minialkalmazások

A kedvenc ismerőseid egy helyen

A szeretteinkkel való kapcsolattartás a lényege annak, amit a telefonjainkon csinálunk. Az Android 12-ben egy teljesen új minialkalmazásban megtalálhatók a számodra fontos emberekkel folytatott beszélgetések. Az üzeneteik, az elmulasztott hívásaik és még a születésnapjaik is kiemelt helyen vannak, így sosem fogsz lemaradni semmiről.

Gyorsan reagáló felhasználói felület

Élettel telinek érződik minden koppintással és pöccintéssel

A gyors mozgásnak és gördülékeny animációknak, valamint a jobb teljesítménynek köszönhetően tökéletes harmóniában lesz veled a készüléked. Emellett az alkalmazások elindulásakor egy új animáció tesz arról, hogy minden rugalmasabb és magával ragadóbb legyen.

Dinamikus szín

Több, mint egy háttérkép

Testre szabhatod a készüléked megjelenését és stílusát – csak válassz egy háttérképet, és hagyd, hogy az Android 12 elvégezze a többit. A színelemző algoritmusa megállapítja, hogy melyek a domináns és a kiegészítő színek, és melyek néznek ki a legjobban.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. A Google, az Android, a Google Play, a YouTube és más védjegyek a Google LLC védjegyei.