Facebook Instagram YouTube Twitter 5.71 GO

Nokia 1.3

Skip to main content

Szerezz több élményt.

Enlarge Faszén Nokia 1.3 from Front and Back
Enlarge Faszén Nokia 1.3 from Front
Enlarge Faszén Nokia 1.3 from Back
Enlarge Faszén Nokia 1.3 from Back
Enlarge Faszén Nokia 1.3 from Front and Back
Enlarge Faszén Nokia 1.3 from Front
Enlarge Faszén Nokia 1.3 from Back
Enlarge Faszén Nokia 1.3 from Front and Back
SzínFaszén
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 1.3

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Nokia 1.3

A Nokia 1.3 több, mint amire számítasz. A nagy 5,71” HD+ kijelzőn mindent láthatsz, gyenge fényviszonyok között, naplemente után is készíthetsz képeket, és az akkumulátor egész nap működésben tartja a készüléket. Ráadásul az Android 10 segítségével (Go verzió) gyorsabban, biztonságosabban el tudod végezni a feladatokat.

Részletes leírás

Kijelző

Az 5,71” HD+ kijelzőn minden részletet láthatsz.

akkumulátor

A 3000 mAh-es1 akkumulátor gondoskodik arról, hogy egész nap fel legyél töltve.

Az MI-vel alkotott képek gyenge fényviszonyok között is lenyűgözőek.

Android™️ 10 (Go verzió)

Gyorsaság és biztonság, amely egyre csak jobb lesz.

Sokkal több

Képernyő

Nagyobb. Világosabb. Feltűnőbb.

A nagyméretű 5,71” HD+ kijelző és a jobb fényerő gondoskodnak arról, hogy még a szabad ég alatt is mindent tisztán láss.

Processzor

Teljesítményre hangolva

A Nokia 1.3 olyan gyors, amilyennek szeretnéd - köszönhetően az optimalizált Qualcomm® 215 processzornak.

akkumulátor

Feltöltve egész nap. Mindennap.

Az akkumulátor immár nem tarthat vissza, a Nokia 1.3-mal többre vagy képes. Az 3000 mAh-es1 akkumulátor napkeltétől napnyugtáig működésben tartja a telefonodat.2

Dizájn

Időtálló konfiguráció. Lenyűgöző külső.

Skandináv formatervezés, elegáns üveg előlap és kemény, 3D nanoszerkezetű hátlap gondoskodik a gyönyörű, de szilárd külsőről. Három gyönyörű szín közül választhatsz: cián, homokbarna és faszén.

A Google Segéd gomb³

A leggyorsabb út a Google Segédhez

Megtudhatod, milyen lesz az idő, felhívhatod a barátaidat, elolvashatod a híreket és még sok másra is képes vagy csak a hangoddal – a Google Segéd gombnak köszönhetően.

Android™️ 10 (Go verzió)

Felkészülni. Vigyázz. Rajt!

A legújabb Android 10 segítségével (Go verzió) gyorsabban és biztonságosabban végezheted el a feladataidat. A telefonod készen fog állni az Android 11-re (Go verzió) is, így naprakész marad.

Google Go

Irányítsd. Olvasd be. Tudd meg.

A Google Lens Go segítségével rákereshetsz arra, amit látsz. Egyszerűen csak irányítsd felé a készüléket és olvasd be a szöveget, ha nem érted, és az felolvassa vagy lefordítja neked egy idegen nyelvről.

Gallery Go

Gyorsabban megtalálhatod a fényképeidet

A Gallery Go automatikusan rendszerez, ezért nagyon egyszerű navigálni a galériádban. Ráadásul egy gyors koppintással szerkesztheted a képeidet.

Képalkotás MI-vel

Világítsd meg az éjszakát

Naplemente után is fotózol? Nem probléma. A hatékony MI segítségével gyenge fényviszonyok között, sötétben is élénk, részletes képeket készíthetsz.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban⁵

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm a Qualcomm Technologies Inc. és/vagy leányvállalatai védjegye.

A kínálat eltérő lehet, A készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Minden felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

¹ Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

² Az egész napos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték.

³ A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

⁴ Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.

* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.