Nokia 1.3

‌‌

Nokia 1.3

Sokkal több

Feliratkozás

Képernyő

Nagyobb. Világosabb. Feltűnőbb.

A nagyméretű 5,71” HD+ kijelző és a jobb fényerő gondoskodnak arról, hogy még a szabad ég alatt is mindent tisztán láss.

Android™️ 10 (Go verzió)

Felkészülni. Vigyázz. Rajt!

A legújabb Android 10 segítségével (Go verzió) gyorsabban és biztonságosabban végezheted el a feladataidat. A telefonod készen fog állni az Android 11-re (Go verzió) is, így naprakész marad.

További részletek

Google Go

Irányítsd. Olvasd be. Tudd meg.

A Google Lens Go segítségével rákereshetsz arra, amit látsz. Egyszerűen csak irányítsd felé a készüléket és olvasd be a szöveget, ha nem érted, és az felolvassa vagy lefordítja neked egy idegen nyelvről.

Képalkotás MI-vel

Világítsd meg az éjszakát

Naplemente után is fotózol? Nem probléma. A hatékony MI segítségével gyenge fényviszonyok között, sötétben is élénk, részletes képeket készíthetsz.

További részletek
További részletek
További részletek

Gallery Go

Gyorsabban megtalálhatod a fényképeidet

A Gallery Go automatikusan rendszerez, ezért nagyon egyszerű navigálni a galériádban. Ráadásul egy gyors koppintással szerkesztheted a képeidet.

akkumulátor

Feltöltve egész nap. Mindennap.

Az akkumulátor immár nem tarthat vissza, a Nokia 1.3-mal többre vagy képes. Az 3000 mAh-es1 akkumulátor napkeltétől napnyugtáig működésben tartja a telefonodat.2

A Google Segéd gomb³

A leggyorsabb út a Google Segédhez

Megtudhatod, milyen lesz az idő, felhívhatod a barátaidat, elolvashatod a híreket és még sok másra is képes vagy csak a hangoddal – a Google Segéd gombnak köszönhetően.

Processzor

Teljesítményre hangolva

A Nokia 1.3 olyan gyors, amilyennek szeretnéd - köszönhetően az optimalizált Qualcomm® 215 processzornak.

Dizájn

Időtálló konfiguráció. Lenyűgöző külső.

Skandináv formatervezés, elegáns üveg előlap és kemény, 3D nanoszerkezetű hátlap gondoskodik a gyönyörű, de szilárd külsőről. Három gyönyörű szín közül választhatsz: cián, homokbarna és faszén.

Jellemzők

Nokia 1.3

A Nokia 1.3 több, mint amire számítasz. A nagy 5,71” HD+ kijelzőn mindent láthatsz, gyenge fényviszonyok között, naplemente után is készíthetsz képeket, és az akkumulátor egész nap működésben tartja a készüléket. Ráadásul az Android 10 segítségével (Go verzió) gyorsabban, biztonságosabban el tudod végezni a feladatokat.

Kijelző

Kijelző

Az 5,71” HD+ kijelzőn minden részletet láthatsz.

akkumulátor

akkumulátor

A 3000 mAh-es1 akkumulátor gondoskodik arról, hogy egész nap fel legyél töltve.

Kamera

Kamera

Az MI-vel alkotott képek gyenge fényviszonyok között is lenyűgözőek.

Android™️ 10 (Go verzió)

Android™️ 10 (Go verzió)

Gyorsaság és biztonság, amely egyre csak jobb lesz.

Részletes leírás

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm a Qualcomm Technologies Inc. és/vagy leányvállalatai védjegye.

A kínálat eltérő lehet, A készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Minden felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1 Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

2Az egész napos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték.

3A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.

(