Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Arrow right

Nokia 105 new model

Skip to main content

Maradj kapcsolatban és beszélj hosszabb ideig.

Enlarge Fekete Nokia 105 (2019) from Back
Enlarge Fekete Nokia 105 (2019) from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 105 (2019) from Front
Enlarge Fekete Nokia 105 (2019) from Back
Enlarge Fekete Nokia 105 (2019) from Front and Back
SzínFekete
Modell
Kettős SIM
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 105 (2019)

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

  • MediaMarkt
  • Edigital
  • Emag
  • Aqua
  • Speedshop

Hívj bárkit

Nokia 105

Beszélj bárkivel az új Nokia 105 készülékkel. A hosszú élettartamú akkumulátor segít hosszabb ideig kapcsolatban maradni, míg a modern, ergonomikus kialakítás a hosszabb beszélgetéseket is kényelmessé teszi. A polikarbonát kivitel mind stílusában, mind anyagában kiemelkedő minőséget képvisel, míg a színezett anyagoknak köszönhetően a karcolások szinte láthatatlanok maradnak. A készülék akár 2000 névjegy és 500 SMS számára elegendő tárhellyel rendelkezik. És ha éppen nem beszélgetésre használod a telefont, játékokat és rádiót is találhatsz rajta.

Részletes leírás

akkumulátor

Napkeltétől napnyugtáig beszélgethetsz

Még hosszabb beszélgetések a nagyobb kapacitású akkumulátornak köszönhetően, mellyel akár órákig használhatod a készüléket. Eggyel kevesebb ok a búcsúra.

Rádió

Rádiós napok

Csatlakoztasd a fülhallgatódat a 3,5 mm-es aljzathoz, és hallgass zenét, híreket vagy sportot a beépített rádióval1.

Játék

Visszatér a Kígyó

Miután befejezted a beszélgetést, játssz egy jót a Kígyóval az 1,77” kijelzőn. A készülék négy beépített Gameloft játékot is tartalmaz, például a Tetrist, a Sky Giftet és az Airstrike-ot. Felhőtlen szórakozás útközben is.

Zseblámpa

Legyen világosság

A beépített zseblámpának köszönhetően sosem kell sötétben botorkálnod.

Dizájn

Mindkét világból a legjobb

A modern és az ellenálló találkozása egy ergonomikus kialakítású, strapabíró készülékben, mely tökéletesen illeszkedik a kézbe.

Szín

Élénk színek

Az anyagában színezett burkolat segít csökkenteni a karcolások láthatóságát. Több színben is kapható – Fekete, kék, és rózsaszín.

Polikarbonát készülékház

Strapabíró kivitel

A Nokia 105 strapabíró polikarbonátból készült, szóval már önmagában is jól bírja a hétköznapokat, bármit is hozzon az élet.

Billentyűzet

Ne nyomj mellé

A szigetes billentyűzet egyaránt megkönnyíti a tárcsázást és az üzenetírást.

Kapacitás

Ments el minden névjegyet

Az akár 2000 névjegynek is elegendő tárhellyel minden ismerősödnek van elég hely. Emellett a készülék 500 SMS-t képes tárolni, így az üzeneteid is bőven elférnek.

Nokia 105

Nyertes: iF DESIGN AWARD 2020

A hannoveri iF International Forum Design GmbH nemrégiben a Nokia 105-nek ítélte oda a világhírű formatervezési díjat, az iF DESIGN AWARD-ot.

Nézd meg az iF DESIGN profilját

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A kínálatban eltérés lehet. Ellenőrizd a helyi elérhetőséget. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált összes kép kizárólag illusztrációként szolgál.

1Az FM rádió működéséhez kompatibilis fejhallgató szükséges, mely külön kapható. 2Az előretelepített rendszerszoftver és alkalmazások a memória jelentős részét használják. 3Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.