Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Keypad Camera Battery Music Play

Nokia 150

Skip to main content

Minden, ami fontos, egy kifinomult csomagban.

Enlarge Fekete Nokia 150 from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 150 from Front
Enlarge Fekete Nokia 150 from Back
Enlarge Fekete Nokia 150 from Back
Enlarge Fekete Nokia 150 from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 150 from Front
Enlarge Fekete Nokia 150 from Back
Enlarge Fekete Nokia 150 from Front and Back
SzínFekete
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 150

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

 • MediaMarkt
 • Emag
 • Euronics
 • BestByte
 • Aqua
 • Auchan

Nokia 150

A Nokia 150 az alapvető funkciókat teszi jobbá. A hosszúkás forma, a 2.4” méretű képernyő és az eddigi legnagyobb ergonomikus gombok segítenek a navigálásban. Találd meg a következő kedvenc számodat az FM-rádión vagy az MP3-lejátszóval1. Az akkumulátor egyetlen töltéssel hetekig üzemel, hogy ne maradj le semmiről. Örökítsd meg a fontos pillanatokat a VGA kamerával2 és a vakuval, majd oszd meg őket Bluetooth-on3. A klasszikus Snake Xenzia játékkal útközben is szórakozhatsz – és számíthatsz a tartósságára, így a szórakozás is kitart.
Részletes leírás

Gombok

A 2,4” méretű képernyőn könnyű a navigálás az ergonomikus gombokkal.

Kamera

Örökíts meg minden pillanatot a VGA kamera2 és a vaku használatával.

akkumulátor

Egyetlen töltéssel hetekig bírja a Nokia 150.

FM-rádió és MP3-lejátszó¹

Az FM-rádióval és az MP3-lejátszóval hallgathatod a kedvenceidet.

Megbízható. Kifinomult.

Dizájn

Gond nélküli kezelés

Az élet bonyolult. A telefon használatának nem kell annak lennie. A Nokia 150 segítségével egyszerű a tárcsázás és a szövegírás, és könnyű navigálni a hosszúkás, 2.4” méretű képernyőn az eddigi legnagyobb gombokkal.

Nokia 150

Fáradhatatlan embereknek

A jó dolgok kemény csomagban jönnek. A külseje magas minőségű, tartós polikarbonátból készül, és ellenáll a mindennapok kihívásainak.

Long battery life

Folytasd az utad

Az akkumulátor egyetlen töltéssel akár több hetes készenlétet biztosít, hogy kapcsolatban maradhass. És ha merülőben van, csak csatlakoztasd egy univerzális micro USB-töltőhöz.

FM-rádió és MP3-lejátszó

A zenehallgatás öröméért

Ha már nagyon vágysz egy kis zenére, fejhallgatóval és nélküle is hallgathatsz FM-rádiót. Vagy élvezd a saját számaidat az MP3-lejátszóval1.

VGA kamera

Lásd meg. Fényképezd le. Oszd meg.

Örökíts meg minden emlékezetes pillanatot a VGA kamera és a vaku használatával.2 Bluetooth-on keresztül megoszthatod a képeket a szeretteiddel.

Játékok

Játékok tárháza

Játssz a játék kedvéért a klasszikus Snake Xenziával és más játékokkal, amiket kipróbálhatsz megvásárlás előtt. Sok órányi szórakoztató gyakorlással bármilyen magas pontszámot elérhetsz.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1 Memóriakártya szükséges. Külön kapható. 2 Memóriakártya szükséges képek készítéséhez. Külön kapható. 3 A Bluetooth-kapcsolat csak a fájlmegosztást teszi lehetővé. A vezeték nélküli hangkapcsolat nem támogatott. 4Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat, és előfordulhat, hogy cserélni kell. 5Az előretelepített rendszerszoftver és alkalmazások a memória jelentős részét foglalják.