Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Keypad Camera Battery Music Play

Nokia 150

Minden, ami fontos, egy kifinomult csomagban.

Szín
Beállítások
4 MB RAM, 4 MB Belső memória, Kettős SIM
  • MediaMarkt
  • Emag
  • Euronics
  • BestByte
  • Aqua
  • Speedshop

Nokia 150

A Nokia 150 az alapvető funkciókat teszi jobbá. A hosszúkás forma, a 2.4” méretű képernyő és az eddigi legnagyobb ergonomikus gombok segítenek a navigálásban. Találd meg a következő kedvenc számodat az FM-rádión vagy az MP3-lejátszóval1. Az akkumulátor egyetlen töltéssel hetekig üzemel, hogy ne maradj le semmiről. Örökítsd meg a fontos pillanatokat a VGA kamerával2 és a vakuval, majd oszd meg őket Bluetooth-on3. A klasszikus Snake Xenzia játékkal útközben is szórakozhatsz – és számíthatsz a tartósságára, így a szórakozás is kitart.
Részletes leírás

Gombok

A 2,4” méretű képernyőn könnyű a navigálás az ergonomikus gombokkal.

Kamera

Örökíts meg minden pillanatot a VGA kamera2 és a vaku használatával.

akkumulátor

Egyetlen töltéssel hetekig bírja a Nokia 150.

FM-rádió és MP3-lejátszó¹

Az FM-rádióval és az MP3-lejátszóval hallgathatod a kedvenceidet.

Megbízható. Kifinomult.

Nézd meg most!

Dizájn

Gond nélküli kezelés

Az élet bonyolult. A telefon használatának nem kell annak lennie. A Nokia 150 segítségével egyszerű a tárcsázás és a szövegírás, és könnyű navigálni a hosszúkás, 2.4” méretű képernyőn az eddigi legnagyobb gombokkal.

Nokia 150

Fáradhatatlan embereknek

A jó dolgok kemény csomagban jönnek. A külseje magas minőségű, tartós polikarbonátból készül, és ellenáll a mindennapok kihívásainak.

Long battery life

Folytasd az utad

Az akkumulátor egyetlen töltéssel akár több hetes készenlétet biztosít, hogy kapcsolatban maradhass. És ha merülőben van, csak csatlakoztasd egy univerzális micro USB-töltőhöz.

FM-rádió és MP3-lejátszó

A zenehallgatás öröméért

Ha már nagyon vágysz egy kis zenére, fejhallgatóval és nélküle is hallgathatsz FM-rádiót. Vagy élvezd a saját számaidat az MP3-lejátszóval1.

VGA kamera

Lásd meg. Fényképezd le. Oszd meg.

Örökíts meg minden emlékezetes pillanatot a VGA kamera és a vaku használatával.2 Bluetooth-on keresztül megoszthatod a képeket a szeretteiddel.

Játékok

Játékok tárháza

Játssz a játék kedvéért a klasszikus Snake Xenziával és más játékokkal, amiket kipróbálhatsz megvásárlás előtt. Sok órányi szórakoztató gyakorlással bármilyen magas pontszámot elérhetsz.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1 Memóriakártya szükséges. Külön kapható. 2 Memóriakártya szükséges képek készítéséhez. Külön kapható. 3 A Bluetooth-kapcsolat csak a fájlmegosztást teszi lehetővé. A vezeték nélküli hangkapcsolat nem támogatott. 4Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat, és előfordulhat, hogy cserélni kell. 5Az előretelepített rendszerszoftver és alkalmazások a memória jelentős részét foglalják.