Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter 4G 4G Design Battery Game Arrow right

Nokia 225 4G

Klasszikus telefonok
Nokia 225 4G

Klasszikus telefon prémium megjelenéssel és 4G-vel.

Szín

Nokia 225 4G

A klasszikus és a kortárs találkozásából született a Nokia 225 4G. A 4G számos előnyt hoz magával, köztük a tiszta hangminőséget, közösségi oldalakat és többszereplős játékokat. A kiemelkedően jól működő billentyűzet és a különálló funkciógombok azt éreztetik, hogy könnyebben lehet írni és navigálni. A fényes, kemény bevonatú színek gondoskodnak a magas minőségű külsőről. Ha ehhez még hozzáadjuk az ívelt hátlapot, a könnyen fogható széleket, a hosszan tartó akkumulátort és a strapabíróságot, akkor látjuk, hogy a Nokia 225 4G teljesít minden elvárást. A szabadidődben használhatod a Facebookot, játszhatsz a Kígyóval, kipróbálhatsz más játékokat és fotózhatsz a beépített kamerával.

Részletes leírás

Szupergyors 4G

A 4G-vel tisztán hallod a hívásokat, többszereplős játékokkal játszhatsz, használhatod a közösségi oldalakat, vagy amit szeretnél.

Prémium kialakítás

Az ívelt hátlap, a kiemelkedően jól működő billentyűzet és a prémium külső gondoskodik a kényelmedről.

akkumulátor

Éld meg a napot a hosszan tartó akkumulátorral és a strapabíró kialakítással.

Szórakozás

Próbáld ki a beépített kamerát, a vezeték nélküli FM-rádiót és a különféle játékokat.

Prémium kialakítás. A 4G előnyei.

Nézd meg most!

4G

Tarts lépést a 4G-vel

Hozd ki a legtöbbet a Nokia 225 4G modern funkcióiból, mert immár megfizethető a 4G, így tiszták a hanghívások, többszereplős játékokkal játszhatsz, közösségi oldalakat és másokat használhatsz.

Prémium kialakítás

Első osztályú külső

Könnyű pontosan beütnöd, amit szeretnél a kiemelkedően jól működő billentyűzet, a kényelmesen ívelt hátlap és a különálló funkciógombok segítségével. A fényes, kemény bevonatú színek magas minőségű kivitelezésről tanúskodnak.

Hosszú élettartam

Itt marad

Éld meg a napot, ez a telefon nem fog visszatartani. A Nokia 225 4G hosszan tartó 1150 mAh-s akkumulátora1 és a közismert strapabírása tesznek arról, hogy sokáig működjön a készülék.

Szórakozás

Az unalom a múlté

A Nokia 225 4G nem hagyja, hogy unatkozz. Próbáld ki a beépített kamerát, hallgasd a vezeték nélküli FM-rádiót, és szerezz minél több pontot a játékokban.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

1 Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

2 Ez attól függően változhat, hogy 2G, 3G vagy 4G hálózat van-e használatban.

3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a tárhely jelentős részét elfoglalják.