Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch 4G 4G Design Battery Game Play

Nokia 225 4G

Klasszikus telefon prémium megjelenéssel és 4G-vel.

Szín
Beállítások
64 MB RAM, 128 MB Belső memória, Kettős SIM
  • Yettel
  • MediaMarkt
  • Emag
  • Euronics
  • Edigital
  • Bestbyte
  • Speedshop

Nokia 225 4G

A klasszikus és a kortárs találkozásából született a Nokia 225 4G. A 4G számos előnyt hoz magával, köztük a tiszta hangminőséget, közösségi oldalakat és többszereplős játékokat. A kiemelkedően jól működő billentyűzet és a különálló funkciógombok azt éreztetik, hogy könnyebben lehet írni és navigálni. A fényes, kemény bevonatú színek gondoskodnak a magas minőségű külsőről. Ha ehhez még hozzáadjuk az ívelt hátlapot, a könnyen fogható széleket, a hosszan tartó akkumulátort és a strapabíróságot, akkor látjuk, hogy a Nokia 225 4G teljesít minden elvárást. A szabadidődben használhatod a Facebookot, játszhatsz a Kígyóval, kipróbálhatsz más játékokat és fotózhatsz a beépített kamerával.

Részletes leírás

Szupergyors 4G

A 4G-vel tisztán hallod a hívásokat, többszereplős játékokkal játszhatsz, használhatod a közösségi oldalakat, vagy amit szeretnél.

Prémium kialakítás

Az ívelt hátlap, a kiemelkedően jól működő billentyűzet és a prémium külső gondoskodik a kényelmedről.

akkumulátor

Éld meg a napot a hosszan tartó akkumulátorral és a strapabíró kialakítással.

Szórakozás

Próbáld ki a beépített kamerát, a vezeték nélküli FM-rádiót és a különféle játékokat.

Prémium kialakítás. A 4G előnyei.

Nézd meg most!

4G

Tarts lépést a 4G-vel

Hozd ki a legtöbbet a Nokia 225 4G modern funkcióiból, mert immár megfizethető a 4G, így tiszták a hanghívások, többszereplős játékokkal játszhatsz, közösségi oldalakat és másokat használhatsz.

Prémium kialakítás

Első osztályú külső

Könnyű pontosan beütnöd, amit szeretnél a kiemelkedően jól működő billentyűzet, a kényelmesen ívelt hátlap és a különálló funkciógombok segítségével. A fényes, kemény bevonatú színek magas minőségű kivitelezésről tanúskodnak.

Hosszú élettartam

Itt marad

Éld meg a napot, ez a telefon nem fog visszatartani. A Nokia 225 4G hosszan tartó 1150 mAh-s akkumulátora1 és a közismert strapabírása tesznek arról, hogy sokáig működjön a készülék.

Szórakozás

Az unalom a múlté

A Nokia 225 4G nem hagyja, hogy unatkozz. Próbáld ki a beépített kamerát, hallgasd a vezeték nélküli FM-rádiót, és szerezz minél több pontot a játékokban.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

1 Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell. 2 Ez attól függően változhat, hogy 2G, 3G vagy 4G hálózat van-e használatban. 3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a tárhely jelentős részét elfoglalják.