Facebook Instagram YouTube Twitter 5.71

Nokia 4.2

Skip to main content

A Google Segéddel és az ujjlenyomatos feloldással csak egy koppintásra van a segítség.

Enlarge Fekete Nokia 4.2 from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 4.2 from Front
Enlarge Fekete Nokia 4.2 from Back
Enlarge Fekete Nokia 4.2 from Back
Enlarge Fekete Nokia 4.2 from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 4.2 from Front
Enlarge Fekete Nokia 4.2 from Back
Enlarge Fekete Nokia 4.2 from Front and Back
SzínFekete
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 4.2

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Nokia 4.2

A Google Segéd gombjával csak egy koppintásra van a segítség. Élvezd a lenyűgöző, 2.5D ívelt üveg előlapba épített 5,71” HD+ kijelzőn a videókat és játékokat. A 13 MP-es és a 2 MP-es kettős hátlapi kamerának és a profi szerkesztő eszközöknek köszönhetően a gyorsan készített fotók is nagyszerűek lehetnek. A biometrikus arcfelismerés segítségével pedig kényelmesen, másodperceken belül feloldhatod telefonod zárolását.

Részletes leírás

A Google Asszisztens

A Google Segéd gombbal könnyen hozzáférhetsz a Google Segéd felülethez.

Kijelző

2.5D íves üveg előlap és hátlap 5,71" HD+ kijelzővel.

Kamerák

Kettős hátlapi kamera és 8 MP-es előlapi kamera. Bokeh hatásokat adhatsz a képekhez.

Arcfelismerés

A biometrikus arcfelismerő funkcióval gyorsan és biztonságosan feloldhatod a telefonodat.

Mindent tud. És minden mást is a Google Assistant segéddel.

képalkotás

Még soha nem néztek ki ilyen jól az emlékeid

Örökítsd meg az egész történetet. A dupla kamerás képalkotásnak és a széles látószögű kamerának köszönhetően mindenki rajta lesz a képen. Ezután használd ki a kreativitásodat az olyan korszerű képalkotási funkciókkal, mint például a Bokeh mód és a speciális felvételmódosítások.

Kamerák

Mindig elsőre megvan

A 2 MP-es mélységérzékelős kamerához egy 13 MP-es hátlapi kamera és egy lenyűgöző, 8 MP-es, 74°-os látómezővel rendelkező előlapi szelfikamera társul – hogy minden gyönyörű pillanatot rögzíthess a kamerád előtt vagy mögött.

Fényképszerkesztés

Fényezd tökélyre

Miután elkészítetted a tökéletes felvételt, minden rajtad múlik. Legyél kreatív a Bokeh móddal, az élő streameléssel és a speciális szerkesztéssel, és ments el mindent az akár 400 GB-os bővíthető külső MicroSD kártyára.

Arcfelismerés

Csak a szemednek

A 8 MP-es előlapi kamera segítségével a saját arcoddal oldhatod ki a telefonod zárolását. Erre a kényelmi megoldásra a mélytanulási algoritmusoknak és a nyitott szem felismerésnek köszönhetően rossz megvilágításnál is biztosan számíthatsz, ráadásul másodperceken belül.

Dizájn

Reliable and refined

Gyönyörű kivitelezés még a hétköznapokra is. A 8,4 mm vékony, elől és hátul is prémium minőségű, ívelt 2.5D üvegből készült telefont öröm kézben tartani. Az 5.71" méretű, 19:9 képarányú HD+ képernyőnek köszönhetően pedig nézni is öröm. Tartós, hozzád alkalmazkodó akkumulátorával ráadásul nem csak jól néz ki, hanem okosan is gondolkodik.

Nokia 4.2

Nyertes: Good Design®-díj 2019

A Chicago Athenaeum Építészeti és Design Múzeum 2019-ben a műszaki cikkek kategóriájában odaítélte a Nokia 4.2-nek a Good Design-díjat a formatervéért és megfizethetőségéért, és mert eközben elérhetővé teszi az okostelefonok legújabb innovációit.

Nézd meg a Good Design profilját
Good Design logo

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz
Ismerd meg jobban az Android 10-et

Innovative features

Old ki a telefonod és a Google Pay™ alkalmazást ujjlenyomat-olvasóval és biztonságos NFC érintéses fizetéssel.

Superior performance

Qualcomm® Snapdragon™ 439 nyolcmagos processzor a zökkenőmentes, több alkalmazással folytatott működéshez.

A Google Asszisztens

Kérj segítséget út közben vagy otthon, mindössze egyetlen érintéssel.

Szédületes sebességre kapcsol az élet a Google Asszisztens nyomógombbal1. Tegyél fel kérdéseket, nézd meg az időbeosztásodat, sőt akár halványítsd a megvilágítást. Ráadásul minél többet használod a Segédet, annál többet megtanul. Így még többet kihozhatsz az életedből úgy, hogy kevesebb feladatot végzel a telefonoddal.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A Google, az Android és más, kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni. 4Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják.
* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.