Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 6.39 inches 6.39 Battery Processor Play

Nokia 5.4

Éld ki a kreativitásodat a négytagú kamerával és a moziszerű hatásokkal.

Szín
Beállítások
4 GB RAM, 64 GB Belső memória, Kettős SIM
  • MediaMarkt
  • Emag
  • Edigital

Nokia 5.4

A Nokia 5.4-gyel mély benyomást kelthetsz. A 48 MP-es négytagú kamera a kezedbe adja a kreatív irányítást – a speciális videorögzítő és moziszerű hatásokkal lenyűgözően részletes felvételeket tudsz készíteni a világról. A 2 nap üzemidőt biztosító akkumulátorral többre vagy képes1, és a korszerű Qualcomm® Snapdragon™ 662 teljesítményére mindig számíthatsz. Maradj élen a telefonnal, ami készen áll az Android 11-re és az újabb verziókra, dolgozhatsz és játszhatsz vele egyaránt.
Részletes leírás

Kamerák

Örökítsd meg a világot a 48 MP-es négytagú kamerával és a 16 MP-es előlapi kamerával.

Kijelző

A fúrt kamerával rendelkező 6,39” HD+ kijelzőn bőven van hely a tartalmaknak.

akkumulátor

2 napig üzemelő akkumulátor1 és MI-vel támogatott adaptív akkumulátoros technológia, hogy ne kelljen hazajárnod tölteni a készüléket

Mobilplatform

Válassz okosan, és dönts a Qualcomm® Snapdragon™ 662 mobilplatform mellett.

Ragadd meg a világot

Nézd meg most!

Kamerák

Fényképezz úgy, mint a profik

Örökítsd meg a dolgok minden gyönyörű részletét exponálási késleltetés nélkül a nagy teljesítményű 48 MP-es négytagú kamerával és a 16 MP-es képernyőbe fúrt szelfikamerával. A moziszerű videorögzítéssel mozgó felvételt is tudsz készíteni a világról, és a felvételeidet színkorrekciós eszközökkel teheted hangulatosabbá.

Qualcomm® Snapdragon™ 662

Számíthatsz az MI-re

Válassz egy készüléket, ami lépést tud tartani veled. A Qualcomm® Snapdragon™ 662 mobilplatformot a legújabb MI technológiával optimalizáltuk, hogy hatékony legyél, bármit is csinálsz.

6,39” HD+ képernyőbe fúrt kamerával

Nézz ki magadnak valami nagyobbat

A lenyűgöző, fúrt kamerával rendelkező 6,39”HD+ képernyőn bőven van hely videonézésre, játékok és böngészés számára. Ez a telefon nemcsak erős, hanem a szemet gyönyörködtető skandináv formatervnek és az élénk színű strapabíró hátlapnak köszönhetően szép is.

2 napos akkumulátor-üzemidő²

Energia, bármit is csinálsz

Tégy amit szeretnél, a kétnapos akkuidővel menni fog1. Az MI-vel támogatott adaptív akkumulátor a legtöbbet használt alkalmazásokra összpontosítja az energiát, így te osztod be a napirendedet.

Android One

Maradj biztonságban és legyél naprakész

Állj készen a jövőre. Maradj biztonságban és naprakészen hosszabb ideig az Android™ legújabb funkcióival, hiszen 3 évig kapsz havi biztonsági frissítéseket és 2 évig szoftverfrissítéseket. A rendszer ráadásul készen áll az Android 11-re és az újabb verziókra, így egy lépéssel mindig előrébb fogsz járni.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm Snapdragon a Qualcomm Technologies, Inc. és/vagy leányvállalatainak terméke. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az USB Type-C™ és az USB-C™ az USB Implementers Forum védjegye. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1 A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. 2 A Google Segéd csak bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: [https://support.google.com/assistant.](https://support.google.com/assistant) 3Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell. 4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.
5A Counterpoint Research tanulmánya: „A Nokia telefonjai vezetik a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén“, 2020