Nokia 5.1 Plus

‌‌

Nokia 5.1 Plus

Lenyűgöző formatervezés, megbízható teljesítmény

Feliratkozás

Képernyő

Közelebb az akcióhoz

További részletek
További részletek
További részletek

Dizájn

Tökélyre fényezve

Hardver

Nagyobb teljesítmény. Több móka.

További részletek
További részletek
További részletek

Kamera

Több, mint egy egyszerű kamera.

További részletek
További részletek
További részletek

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz

A Counterpoint tanulmánya

A Nokia telefonjai a lista élén állnak a szoftverfrissítések és biztonság terén

A Nokia okostelefonokhoz 2 évig szoftverfrissítés és 3 évig havi biztonsági frissítések járnak. Mi teljesítjük az ígéretünket, így a lista élén állunk a szoftverfrissítések és a biztonság terén, megelőzve ezzel a többi okostelefon-márkát. További információkért olvasd el a Counterpoint tanulmányát.

Nokia 5.1 Plus

A nagy, 5,8"-es HD+ kijelző 19:9 képarányával maximalizálja a vizuális élményt. A részleteket szem előtt tartó, gyönyörű kivitelezés. Fejlett fényképezés a 13 MP-es hátlapi és a 8 MP-es előlapi kamerával. A mesterséges intelligencia (MI) támogatás, valamint a bokeh, a portré megvilágítás és az egyéb funkciók pedig a következő szintre emelik a fényképkészítést.

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.
Részletes leírás
Részletes leírás
Részletes leírás

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

Google, Android and Android One are trademarks of Google LLC; Oreo is a trademark of Mondelez International, Inc. group. Qualcomm Snapdragon is a product of Qualcomm Technologies, Inc. and/or its subsidiaries. All other trademarks are the property of their respective owners. Variations on offering may apply. Check local availability. Images are for illustrative purposes only.

4Az előretelepített rendszer és az alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.

2 Ingyenes, korlátlan tárhely a kiváló minőségű fotók számára; ehhez Google-fiók és internetkapcsolat szükséges.

3Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

4 Amennyiben Android Oreo / Android 9 Pie rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 10. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.

(