Nokia 5310

‌‌

Nokia 5310

Egy ütemről se maradj le

Feliratkozás

FM-rádió és MP3-lejátszó

Zene a füleknek

Az MP3-lejátszó1, a vezeték nélküli FM-rádió, a zene irányítására szolgáló gombok és a dupla elülső hangszóró segít bármikor, bárhol ellazulnod.

További részletek
További részletek
További részletek

Dizájn

Egy klasszis visszatérése

A Nokia 5310 a könnyen használható gombjaival, a lágy íveivel és a kényelmes fogásával egy régi kedvenc új változata - egy feledhetetlen külső újragondolva.

Zene

Zene ízig-vérig

A jól látható, ívelt kijelzőről egy pillantás alatt leolvashatod, hogy mi szól éppen. A zene irányítására szolgáló gombokkal bármikor ütemet válthatsz. Hadd szóljon a zene a telefonból, amit arra terveztünk, hogy tartsa a ritmust a napoddal.

Tartósság

Állj elébe

A Nokia 5310 tűzbe hoz és beindít. A hosszan tartó akkumulátornak, a tartós kialakításnak és megbízható technológiának hála ez a telefon nem fog cserben hagyni.

Csatlakoztathatóság

Maradj non-stop kapcsolatban

Az akkumulátor egyetlen töltéssel hetekig képes készenléti állapotban tartani készülékedet, vagy órákig tudsz vele beszélni. A két, nagy teljesítményű elülső hangszóróval minden hívást tisztán és világosan hallasz.

Jellemzők

Nokia 5310

Egy ütemről se maradj le a Nokia 5310-zel. A nagy teljesítményű elülső dupla hangszórókkal zenét hallgathatsz az MP3-lejátszón1 és az FM-rádióban, és minden hívást tisztán fogsz hallani. Az akkumulátor üzemideje napokig gondoskodik arról, hogy kapcsolatban maradj. Tarts lépést az élettel ennek a régi kedvencnek az újragondolt kiadásával.

FM-rádió és MP3-lejátszó

FM-rádió és MP3-lejátszó

FM-rádió és MP3-lejátszó

Dupla elülső hangszóró

Dupla elülső hangszóró

Tisztán és hangosan hallhatsz minden hívást.

 Hosszabb akkumulátor-üzemidő

Hosszabb akkumulátor-üzemidő

Az akkumulátor hetekig működik készenléti üzemmódban.

Dizájn

Dizájn

Egy retró klasszikus, amit korszerűsítettünk 2020-ra.

Részletes leírás

Nokia 5310

Már kapható

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos engedélyese a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye.

A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1 MicroSD-kártya szükséges, külön kapható.

2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni.

3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják.

(