Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Relax YouTube 4G 4G Google Assistant Play

Tarts kapcsolatot a közösségi oldalakon a 4G segítségével.

Szín
Modell
512 MB RAM, 4 GB Belső memória, Kettős SIM
  • Emag
  • Aqua

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – elindítja a beszélgetést. A WhatsAppon és a Facebookon kapcsolatot tarthatsz a szeretteiddel. Megnézheted a kedvenc műsoraidat a YouTube-on, és a Google Térkép segít az eligazodásban - a gyors 4G javít a felhasználói élményen. A Google Segéddel válaszokat kaphatsz, információt szerezhetsz és felveheted a kapcsolatot az ismerőseiddel. Teljesítményre hangoltuk és strapabíró keretbe építettük, hogy hosszan tartóak legyenek a beszélgetések.

Részletes leírás

Közösségi alkalmazások

A WhatsApp és a Facebook segítségével könnyen kommunikálhatsz.

YouTube

A YouTube-on bármikor megnézheted, amit szeretnél.

4G és wifi hotspot

Élvezd ki a 4G előnyeit, és hogy Wi-Fi hozzáférési pont létrehozásával megoszthatod a kapcsolatot.

Google Segéd

Hívd fel a barátaidat és készíts terveket – a Google Segéddel gyerekjáték.

Legyél része a társaságnak

Csatlakoztathatóság

Építs erősebb kapcsolatokat

Legyen az egy tökéletes nap a vízparton a családdal, vagy egy fénykép, ami visszarepít ebbe az emlékbe, maradj kapcsolatban azokkal a dolgokkal, amelyek igazán számítanak.

Qualcomm® 210 és tartósságTeremts maradandó emlékeket

Qualcomm® Snapdragon™ 210 processzorral és strapabíró külsővel szereltük fel, hogy tartani tudja a lépést az ütemterveddel.

Közösségi alkalmazások

Oszd meg az élményeidet

A Nokia 6300 4G a kapcsolatokról szól. A WhatsAppon és a Facebookon is tarthatod a kapcsolatot barátaiddal – sőt, az online áruházban további alkalmazásokat is megismerhetsz.

YouTube

Szórakozás egy gombnyomásra

Elfoglaltság a szabadidődben. Meghallgathatod a kedvenc dalaidat és megnézheted a legújabb műsorokat a YouTube-on – a 4G-vel gyorsabban, akadozás nélkül tudsz videókat nézni.

4G és wifi hotspot

Legyél te a kapcsolat

Hívások és műsorok – csak néhány dolog, ami gyorsabb a 4G-vel. A megosztott Wi-Fi segítségével a barátaidnak is biztosíthatsz internetet.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. A Google, a YouTube és Google Térkép a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni. 3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják.