‌‌

Nokia 7.1

Tűnj ki a tömegből és meséld el a saját történeted

Kamera

Fényképek, amiket meg kell osztani

A Nokia 7.1 készülékkel olyan jó fotókat készíthetsz, amiket muszáj lesz majd megosztanod. A ZEISS optikával ellátott, dupla hátlapi kamerával lenyűgöző képeket készíthetsz, a mesterséges intelligenciának (MI) köszönhetően pedig minden fotódat művészi elemekkel színesítheted a 3D-s karakterek, maszkok és szűrők segítségével.

Ismerd meg a kamerát!
Ismerd meg a kamerát!
Ismerd meg a kamerát!

PureDisplay

Élj meg minden részletet

Akár a szabadban vagy szikrázó napsütésben, akár egy félhomályos szobában, a Nokia 7.1 kijelzője dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, hogy mindig tökéletes vizuális élményt nyújtson számodra.

További részletek
További részletek
További részletek

Dizájn

Luxus megjelenés

Hardver

Töltsd az egész napot töltés nélkül.

A Nokia 7.1 készülékkel még több ideig nézhetsz videókat, játszhatsz és böngészhetsz töltés nélkül. A Qualcomm® Snapdragon™ 636 mobilplatformmal pedig mindig elegendő teljesítmény áll rendelkezésedre, legyen szó az AR játékokról vagy a streamelésről.

Akár

  • 400 GB MicroSD kártya támogatás
  • 3 GB / 4 GB RAM

Szoftver

A legjobb Android, a Google legújabb innovációja

Az Android One a Google által tervezett szoftveres élményt biztosítja a Nokia 7.1 felhasználói részére.

Ismerd meg az Androidot!
Ismerd meg az Androidot!
Ismerd meg az Androidot!

Nokia 7.1

Készíts megosztásra érdemes fényképeket a Nokia 7.1 mélységérzékelős kameráival és az iparág legjobb mesterséges intelligenciájával. A HDR-nek köszönhetően a fényviszonyoktól függetlenül is élesebb képeket készíthetsz. A világos, Full HD+ 5,8"-es PureDisplay 19:9 képarányú kijelzővel anélkül tapasztalhatod meg a nagyképernyős érzést, hogy nagyobb készülékre lenne szükséged. A Qualcomm Snapdragon 636 mobilplatform egész napos akkumulátor-élettartamot biztosít, az Android 9 Pie⁵ pedig garantálja, hogy a telefonod mindig biztonságos és naprakész legyen.

Kiskereskedelmi forgalmazó választása

Részletes műszaki jellemzők
Részletes műszaki jellemzők
Részletes műszaki jellemzők

Az Android a Google LLC védjegye. A Qualcomm Snapdragon a Qualcomm Technologies Inc. és/vagy leányvállalatainak terméke. Az USB Type-C™ az USB Implementers Forum védjegye. A kinálat eltérő lehet. A készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül megváltozhat. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1 A Google Fotók ingyenes, korlátlan tárhelyet kínál a kiváló minőségű fotók számára; ehhez Google-fiók és internetkapcsolat szükséges.

2 A Nokia True Wireless fülhallgatóhoz mellékelt hordozható töltőtok további 3 töltésre elengedő energiát tartalmaz, amely akár 16 óra beszélgetésre és 14 óra hanglejátszásra elegendő. Az akkumulátor újratöltési ciklusainak száma korlátozott, és kapacitása csökken az idő múlásával. Laboratóriumi körülmények között tesztelve.

3 Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják.

4 Az akkumulátor újratöltési ciklusainak száma korlátozott, és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell. Laboratóriumi körülmények között tesztelve.

5Amennyiben Android Oreo rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 9 Pie-ra. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.