Nokia 7.2

‌‌

Nokia 7.2

Menj és alkoss

Színes képernyő

HDR videó. Mindig.

A csak Nokia okostelefonokon elérhető PureDisplay kijelző rendkívül éles képeket tesz lehetővé. Az összes videó, amit megnézel – valós időben – alakul át nagy dinamikatartományú (HDR) tartalommá az éles és színekkel teli kép elérése érdekében. Mindeközben hátradőlhetsz, lazulhatsz, és élvezheted ezt a nagy fényerejű, 6,3” Full HD+ kijelzőt.

További részletek
További részletek
További részletek

akkumulátor

Nagyobb teljesítmény. Kevesebb töltés.

A nagy teljesítményű Qualcomm® Snapdragon™ 660 processzor és a legújabb Android ™ 9 Pie operációs rendszer ötvözete azt jelenti, hogy a készülék akár két napot is kibír töltés nélkül. 1 A Nokia 7.2 ezenkívül tartalmaz egy MI-vel támogatott adaptív akkumulátort, amely a leginkább használt alkalmazások számára tartja fenn az üzemidejét.

Dizájn

Minden az esztétikáról szól

A finn dizájn ihlette Nokia 7.2 tökéletes egyensúlyban van: ez az alapos tervezés és a prémium anyagok harmóniája. A formatervezés valóban időtálló, nemcsak jól néz ki, hanem tartós is.

További részletek

Nokia 7.2

Elismerés: CES 2020 Innovációs Díj

Innovatív funkcióinak, esztétikus kialakításának és műszaki jellemzőinek köszönhetően a Mobileszközök és kiegészítők kategóriában elismerésben részesült.

A Counterpoint tanulmánya

A Nokia telefonjai a lista élén állnak a szoftverfrissítések és biztonság terén

A Nokia okostelefonokhoz 2 évig szoftverfrissítés és 3 évig havi biztonsági frissítések járnak. Mi teljesítjük az ígéretünket, így a lista élén állunk a szoftverfrissítések és a biztonság terén, megelőzve ezzel a többi okostelefon-márkát. További információkért olvasd el a Counterpoint tanulmányát.

A Google Asszisztens

Egy kis segítség, bárhová is mész

Tarts lépést felgyorsult életeddel a Google Segéd gomb használatával 2. Tegyél fel kérdéseket, nézd meg az időbeosztásodat, sőt, akár a szoba fényeit is állíthatod. Az asszisztens minden használat alkalmával tanul és egyre jobban alkalmazkodik - így többet hozhatsz ki az életedből úgy, hogy kevesebb feladatot végzel a telefonoddal.

További részletek

Ambient Google Segéd

Még több dolgot intézhetsz érintés nélkül

A Google Segéd Ambient Mode-jában ellenőrizheted az időjárást, megnézheted a teendők listáját, és vezérelheted a zenét és az intelligens otthoni eszközöket anélkül, hogy megérintenéd a készüléket. Ezenkívül töltés közben digitális képkeretté változtathatod a telefonodat.

Google One

Hozz ki többet a Google-ból a Google One-nal

3 hónapos, 100 GB-os Google One próbatagságot kapsz (690 Ft/hónap értékű), ha Nokia 7.23 telefont vásárolsz. A Google One tagsággal 100 GB-os felhőalapú tárhelyet kapsz a Google Drive-hoz, a Gmailhez és a Google Képek alkalmazáshoz, valamint a telefon automatikus biztonsági mentéséhez, emellett segítséget kérhetsz a Google szakértőitől is - mindezt egy megosztható családi csomagban.

Jellemzők

Nokia 7.2

Engedd szabadon a kreativitásodat a Nokia 7.2-vel. Készíts hihetetlen fényképeket, nézd a videóidat HDR minőségben, miközben akár 2 napra is elfelejtheted a töltőt¹. Mindez pedig remekül fut az Android 9 Pie szoftveren – amikor azt hinnéd, hogy ennél már nem is lehet jobb, még mindig képes javulni.

Kamerák

Kamerák

Tripla kamera, melyből a főegység 48 MP-es, természetesen ZEISS optikákkal.

Kijelző

Kijelző

6,3” Full HD+ kijelző PureDisplay technológiával. Valós idejű HDR konvertálás.

akkumulátor

akkumulátor

Energiahatékony Qualcomm® Snapdragon ™ 660 processzor, valamint MI-vel támogatott adaptív akkumulátor.

Dizájn

Dizájn

Többrétegű bevonat gondoskodik az egyenletes, fémes felületről. Fényt szétszóró szaténüveg hátlap.

Részletes leírás

Nokia 7.2

Már kapható

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A Google, az Android és más kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve. A Qualcomm a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Az USB Type-C™ és az USB-C™ az USB Implementers Forum védjegye. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. Az akkumulátor üzemideje a beállításoktól, a használattól és más tényezőktől függően jelentősen változik.

2A Google Segéd csak bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

3Feltételek vannak érvényben.

4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.

5Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat, és előfordulhat, hogy cserélni kell.

(